junaa 17.05.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 junaa, pewnie już niekatulane, ale i tak nie mogłabym ci pokazać zdjęcia, ponieważ umywalka w dolnej łazience nadal nie zamontowana Dziękuję bardzo za odpowiedź Rzeczywiście w końcu nie robimy na łuku,ale zdjęcie jak już będzie umywalka i tak chętnie bym zabaczyła:) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Lidko wlaścicielko najpiekniejszej kuchni na forum dzięki, ze przyjechałaś, fantastyczna dziewczyna jesteś i chba masz najładniejsze zdjęcie ze wszystkich, jestem pod wrażeniem, fantastyczna dziewczyna jesteś, a wlasciwie poł dziewczyny ciesze się, że Cie poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Wylaszczona wróciłaś już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Może pisze,, ale, ze jej jakby dużo mniej to nie widać... Lidzia... żyjesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Lidzia balowala jeszcze u Rasi do rana a może do południa ? Teraz odsypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.05.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Lidzia balowala jeszcze u Rasi do rana a może do południa ? Teraz odsypia jakie odsypia jestem 40 godzinę na nogach i czuję się świetnie !!!!!! ... i dalej jedziemy z impreza Lidka zdjęcie z godziny 23:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ale Wam doooobrze... jakie kaski na głowach... jakie kiełbaski w tle... no i to co Loczek lubi najbardziej;) Bożesz... jak ja bym chciała tam u Was być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Macie zdrowie:D p.s chyba Monia troszku przypaliła rączke:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Rekord jakis pobijacie ????????????????????? No i tak bez kolezanek ??????????????????????? Samoluby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przynajmniej byście się nie chwaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.05.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Właśnie zrobiłyśmy przerwę techniczną Liduś... i love You i do ... zobaczenia za chwilkę. Aluś, rekordy własne pobiłyśmy bez dwóch zdań. A wszystko to Twoja zasługa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Dzień dobry Wyspane już?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Aaaa i kiedy macie następny zlot????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nie wiem jak one, ale ja sie zgrzebalam Pije kawe, powyjmowalam dzielnemu dziecku drzazgi ze stop, rozebralam obhaftowany fotelik ... zycie poimprezowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wariatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 ja też się już zwlekłam herbatka wypita, czekam na powrót męża i znowu do Rasi jedziemy Ale dzisiaj już tylko na chwilkę po odbiór mojego samochodu, bo jednak bałam się wczoraj nim wracać do domu (pomimo, że byłam całkowicie trzeźwa) Monia, Rasia i Małgoś, I love you Jesteście obłędne, naprawdę cudnie się z wami imprezuje. Stwarzacie taką atmosferę, że w ogóle spać się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ja już po obchodzie ogródka, podlaniu, wypieleniu jednej rabaty:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 W samochodzie Lidzi zostal moj kuchenny dobytek ... w domu Rasi zostawilam bransoletke (Rasiu, znalazlas?), zdejmowalam ja w kuchni przed bejcowaniem mieska No i picasa mi sie oczywiscie nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 W samochodzie Lidzi zostal moj kuchenny dobytek ... w domu Rasi zostawilam bransoletke (Rasiu, znalazlas?), zdejmowalam ja w kuchni przed bejcowaniem mieska No i picasa mi sie oczywiscie nie otwiera to wpadaj do Rasi, to sobie wszystko odbierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 to wpadaj do Rasi, to sobie wszystko odbierzesz myslisz ze Rasia ma ochote ogladac jeszcze moja facjate dam jej troche od siebie odpoczac (foty niech mi tylko jakies da!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nie wiem czy pamietasz Lidka, ale w sierpniu maraton u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts