lidszu 22.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Rusałkowanie z Rasią i Lidzią??? ja przezornie nie rusałkowałam, więc tylko zimno mi na paszczy wyskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.05.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 to od tych wspolnych kielbasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 to od tych wspolnych kielbasek :D:D Ale macie zdrowie dziewczyny do imprezowania...! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 to od tych wspolnych kielbasek bo nie rusałkowałas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Lidziunia dzięki chudziutki loczku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Lidziunia dzięki chudziutki loczku:hug: ja się też bardzo cieszę, że się spotkałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Weekend minął uroczo W sobotę byliśmy na rozdziewiczaniu grilla u Rasi - wspaniała zabawa ze świetnymi ludźmi Dzisiaj byliśmy w Modlinie - Wynajęty chciał nas przewieźć swoją pychówką, ale niestety nabiera jeszcze trochę wody i stwierdziliśmy, że nie będziemy ryzykować wyprawy po Wiśle z dziećmi na pokładzie. Spróbujemy za dwa tygodnie, jak małż wróci z Holandii. Dziewczynki były bardzo niepocieszone, bo w zeszłym tygodniu dostały swoje pierwsze kapoki, które chciały dzisiaj koniecznie wypróbować. Za to w drodze powrotnej dla poprawy humorów wpadliśmy na hinduskie jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.05.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Wynajęty chciał nas przewieźć swoją pychówką, ale niestety nabiera jeszcze trochę wody i stwierdziliśmy, że nie będziemy ryzykować wyprawy po Wiśle z dziećmi na pokładzie. Spróbujemy za dwa tygodnie, jak małż wróci z Holandii A to tak mozna??? To my sie zapisujemy na rejs! A dziewczynkom wcale sie nie dziwie. Dla dzieci to atrakcja Trzymacie te lodke w jakims konkretnym miejscu? My mamy swoja na Mazurach i caly czas myslimy o przewiezieniu jej do wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Lidszu, trzeba było chociaż się zająknąć, że koło mnie będziecie przemykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Lidszu, trzeba było chociaż się zająknąć, że koło mnie będziecie przemykać nie jechałam koło ciebie, bo przecież tam były masakryczne korki. Jechaliśmy przez Nowy Dwór Mazowiecki od siebie, omijając 7 szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 A to tak mozna??? To my sie zapisujemy na rejs! A dziewczynkom wcale sie nie dziwie. Dla dzieci to atrakcja Trzymacie te lodke w jakims konkretnym miejscu? My mamy swoja na Mazurach i caly czas myslimy o przewiezieniu jej do wawy pewnie, że można trzeba się tylko ładnie uśmiechnąć do Wynajętego, może przekupić go czymś pysznym do jedzenia Monia, M trzyma łódkę w przystani w Modlinie. To taka mała przystań raczej dla łódek wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 a taras gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.07.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 a taras gdzie???? wlasnie wlasnie Lidzia cichociemna nic nie wspomniala, dopiero z fejsa sie o tarasie dowiaduje Ostatnio bylam na etapie decyzji, a tu taras juz jest sie okazuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 A ja się zastanawiałam gdzie Ją wcięło... Na diabła ten fejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.07.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Melduje ze taras widzialam! Jest piekny i wieeeelki, i duzo ladniejszy niz na zdjeciach bo widac go w calej okazalosci Dziekujemy Lidziu za goscine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Przeleciałam wszędzie, oprócz FB i tarasów nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Przeleciałam wszędzie, oprócz FB i tarasów nie widzę bo tu jeszcze nie wrzucałam jutro wkleję zdjęcie skończonego już tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 bo tu jeszcze nie wrzucałam jutro wkleję zdjęcie skończonego już tarasu TU to Ty już nic nie wrzucasz:P... ostatni Twój wpis w dzienniku jest z Gwiazdki:eek:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 TU to Ty już nic nie wrzucasz:P... ostatni Twój wpis w dzienniku jest z Gwiazdki:eek:! bo oprócz tarasu, to nic się nie działo. KOMPLETNIE NIC !!!! Monia może zaświadczyć, bo była u nas wczoraj i widziała. W sierpniu się wezmę za ogródek, więc będę może miała w końcu co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts