monsanbia 16.07.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia piękny taras! A planujecie jakies barierki? czy zostaje tak jak jest? Bedzie skarpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia piękny taras! A planujecie jakies barierki? czy zostaje tak jak jest? Aneta, barierek nie będzie. Tam gdzie teraz widać słupy konstrukcyjne będzie usypana skarpa, na której będą rosły jakieś płożące się roślinki. Może postawię na tarasie gdzie nie gdzie jakieś donice, ale nie wiem tego jeszcze na 100% procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Bedzie skarpa widzę Monia, że jesteś na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 ciekawość zaspokojona:Dmój na podobnej wysokości i barierki ani balustrada mi się nie widzą...bałam się, że dzieciaki będą spadać ale jest ok. Też planuję póki co na donicach pozostać...No to w sierpniu ogrodowa rewolucja u Lidzi:lol2:Maszjuż jakiś plan działania?Monia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Aneta, moje dziewczyny są większe od twoich dzieci, więc tym bardziej nie potrzebuję barierki. Planu z nasadzeniami jeszcze nie mam, ale wiem na pewno, że chcę płożące się rośliny, żeby w razie czego nikt mi ich za bardzo nie połamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia trawy ozdobne też super wygladają przy tarasach...jak Bedziesz zainteresowana to podeslę Ci inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.07.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Bedziesz zainteresowana to podeslę Ci inspiracje na pewno bedzie!!! Nie Lidzia? Podsylaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.07.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia, taras imponujący W zależności od ochoty można zażywać albo słonka albo cienia, bo taras prawie wkoło domu A nawet jak popada, to jest schronienie pod balkonem - super, bardzo mi się podoba i może w następnym wcieleniu taki sobie sprawię Napiszesz na priva, ile Was wyniosła ta przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.07.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Aneta, moje dziewczyny są większe od twoich dzieci, więc tym bardziej nie potrzebuję barierki. Planu z nasadzeniami jeszcze nie mam, ale wiem na pewno, że chcę płożące się rośliny, żeby w razie czego nikt mi ich za bardzo nie połamał np. goscie po imprezie wybieraj takie krzaki, żeby łagodziły lądowanie, żadne tam jałowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 np. goscie po imprezie wybieraj takie krzaki, żeby łagodziły lądowanie, żadne tam jałowce a może właśnie jałowce, żeby następnym razem pamiętali, że trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 na pewno bedzie!!! Nie Lidzia? Podsylaj! pewnie, że jestem zainteresowana, podsyłaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia, taras imponujący W zależności od ochoty można zażywać albo słonka albo cienia, bo taras prawie wkoło domu A nawet jak popada, to jest schronienie pod balkonem - super, bardzo mi się podoba i może w następnym wcieleniu taki sobie sprawię Napiszesz na priva, ile Was wyniosła ta przyjemność? Elena, rzeczywiście taras jest mega wielki, ale naprawdę pasuje do naszego domu cieszy mnie bardzo, że wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia Daj maila, zdjęcia nie sa moje tylko z netu więc niemogę rozpowszechniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.07.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 a może właśnie jałowce, żeby następnym razem pamiętali, że trzeba uważać jak szaleć to od razu z kaktusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia Daj maila, zdjęcia nie sa moje tylko z netu więc niemogę rozpowszechniać poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 jak szaleć to od razu z kaktusami no widzisz, jak ty dobrze myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia poszło:yes: Elana ty brutalu, ciekawe kto potem igły z kaktusow będzie gosciom wyciągał:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.07.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 no widzisz, jak ty dobrze myślisz wrodzona gościnność ze mnie wylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.07.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia poszło:yes: Elana ty brutalu, ciekawe kto potem igły z kaktusow będzie gosciom wyciągał:lol2: Anetko, ja to już albo ślepa albo mocno stara jestem, bo jak za pierwszym razem to przeczytałam to aż oczy wybałuszyłam, co żeś napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Anetko, ja to już albo ślepa albo mocno stara jestem, bo jak za pierwszym razem to przeczytałam to aż oczy wybałuszyłam, co żeś napisała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts