Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia piękny taras! A planujecie jakies barierki? czy zostaje tak jak jest?

Aneta, barierek nie będzie. Tam gdzie teraz widać słupy konstrukcyjne będzie usypana skarpa, na której będą rosły jakieś płożące się roślinki. Może postawię na tarasie gdzie nie gdzie jakieś donice, ale nie wiem tego jeszcze na 100% procent

ciekawość zaspokojona:Dmój na podobnej wysokości i barierki ani balustrada mi się nie widzą...bałam się, że dzieciaki będą spadać ale jest ok. Też planuję póki co na donicach pozostać...No to w sierpniu ogrodowa rewolucja u Lidzi:lol2:Maszjuż jakiś plan działania?

Monia:hug:

Lidzia, taras imponujący :) W zależności od ochoty można zażywać albo słonka albo cienia, bo taras prawie wkoło domu :) A nawet jak popada, to jest schronienie pod balkonem - super, bardzo mi się podoba i może w następnym wcieleniu taki sobie sprawię ;)

Napiszesz na priva, ile Was wyniosła ta przyjemność?

Aneta, moje dziewczyny są większe od twoich dzieci, więc tym bardziej nie potrzebuję barierki. Planu z nasadzeniami jeszcze nie mam, ale wiem na pewno, że chcę płożące się rośliny, żeby w razie czego nikt mi ich za bardzo nie połamał :lol2:

np. goscie po imprezie ;)

wybieraj takie krzaki, żeby łagodziły lądowanie, żadne tam jałowce :lol:

Lidzia, taras imponujący :) W zależności od ochoty można zażywać albo słonka albo cienia, bo taras prawie wkoło domu :) A nawet jak popada, to jest schronienie pod balkonem - super, bardzo mi się podoba i może w następnym wcieleniu taki sobie sprawię ;)

Napiszesz na priva, ile Was wyniosła ta przyjemność?

Elena, rzeczywiście taras jest mega wielki, ale naprawdę pasuje do naszego domu :D

cieszy mnie bardzo, że wam się podoba :D