emiranda 24.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Emi.... a ja myślałam, że tylko ja tak mam.. huuuraaaa nie jestem sama... No i mamy prz....ne... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 fane jak nie wiem co:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 dzięki dziewczyny za komplementy - cieszę się, że wam się moje żaluzje podobają Tak fajnie przytulnie się teraz zrobiło i w końcu nikt nam do domu nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Na wszystkie okna masz? Płatki są 25 mm? Najbardziej te skrzynki mi się podobają, takie malutkie, jakby wtapiały sie w ramę okna.. Mam żaluzje na wszystkich oknach na dole. Pan musiał się trochę nakombinować z naszą przesuwką, ale udało się (żaluzje są trochę inaczej tam zamontowane, ale jak ktoś nie wie o tym, to nie widać właściwie żadnej różnicy) Wiolcia, szczerze mówić nie wiem jakie są płatki, ale jak najbardziej standardowe, bo są zarówno na małych, jak i na dużych oknach takiej samej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 a co do oświetlenia to masz już cuś kupione i w dobrych cenach??? kupione ? chyba sobie żartujesz ja się dopiero przymierzam do wyboru, ale to i tak zajmie dużo czasu, zanim Wynajęty zaakceptuje moje pomysły, bo jemu się nigdy nie podoba, co mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Wpadłam się przywitać i wyrazić ochy i achy na temat wystroju - pięknie jest :) Trochę się rozgoszczę, a i wpadać będę częściej Justyna, witaj i jak najbardziej proszę się rozgościć i pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Eee Lidzia ... to zrób tak jak jedna z moich ciotek.. jak naszykowała wujkowi koszulę to jej nie włożył.. zawsze brał tą drugą... No to najpierw zaczęła kłaść obojętnie jaką, a druga tą co miał założyć... no i wkładał tą co chciała... Ty pokaż mu cokolwiek morze być brzydkie.. a drugie to to co się Tobie podoba.. może zaakceptuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 a skąd niech Mu Lidzia najpierw pokaże coś obrzydliwie drogiego a potem to co chce kupić byle tańsze było to Wynajęty będzie przeszczęśliwy że zaoszczędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Eee Lidzia ... to zrób tak jak jedna z moich ciotek.. jak naszykowała wujkowi koszulę to jej nie włożył.. zawsze brał tą drugą... No to najpierw zaczęła kłaść obojętnie jaką, a druga tą co miał założyć... no i wkładał tą co chciała... Ty pokaż mu cokolwiek morze być brzydkie.. a drugie to to co się Tobie podoba.. może zaakceptuje... i tu się pojawia problem, że jak mu pokaże coś co mi się nie podoba , to istnieje niebezpieczeństwo, że jemu się spodoba i będę miała wielki problem nic to, pokażę mu coś co mi się spodoba, odczekam pół roku i jemu po tym czasie też się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Eee Lidzia ... to zrób tak jak jedna z moich ciotek.. jak naszykowała wujkowi koszulę to jej nie włożył.. zawsze brał tą drugą... No to najpierw zaczęła kłaść obojętnie jaką, a druga tą co miał założyć... no i wkładał tą co chciała... Ty pokaż mu cokolwiek morze być brzydkie.. a drugie to to co się Tobie podoba.. może zaakceptuje... piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Eee Lidzia ... to zrób tak jak jedna z moich ciotek.. jak naszykowała wujkowi koszulę to jej nie włożył.. zawsze brał tą drugą... No to najpierw zaczęła kłaść obojętnie jaką, a druga tą co miał założyć... no i wkładał tą co chciała... Ty pokaż mu cokolwiek morze być brzydkie.. a drugie to to co się Tobie podoba.. może zaakceptuje... i tu się pojawia problem, że jak mu pokaże coś co mi się nie podoba , to istnieje niebezpieczeństwo, że jemu się spodoba i będę miała wielki problem nic to, pokażę mu coś co mi się spodoba, odczekam pół roku i jemu po tym czasie też się spodoba długodystansowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.08.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Justyna, witaj i jak najbardziej proszę się rozgościć i pisać To ja też podglądam czy mogę się rozgościć i pisać . Żaluzje fajnie się wpasowały w domek, cudny domek zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 To ja też podglądam czy mogę się rozgościć i pisać . Żaluzje fajnie się wpasowały w domek, cudny domek zresztą. Daila, witaj i jak najbardziej rozgość się. Będzie mi bardzo miło Bardzo dziękuję za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No tak, a mi żaluzji nie pokazała:P;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.08.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 No tak, a mi żaluzji nie pokazała:P;). bo tak się szybko zebrałyście, że nie miałam kiedy ci pokazać dzięki za szybkie odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Lidzia - powiem szczerze, nie chce mi sie cofac, czy bylo cos mowione o jakichs chrzcinach Twojego domku, ale gdyby bylo, to krzycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Małgoś dobreeeeeeeeee:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 29.08.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 łojejku! Lidszu, przejrzałam Twój dziennik calutki i powiem Ci, że jestem ciekawa dalszych poczyniań. Stwierdziłam, że teraz przejrzę komentarz i... zwątpiłam po zobaczeniu ilości stron! No ale będę zaglądać i może będę na bieżąco w teraźniejszych wpisach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Małgoś dobreeeeeeeeee:lol: No co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Małgoś dobreeeeeeeeee:lol: dyplomatyczne dopytywanie się o imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts