lidszu 24.09.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Rocia, Ala, kochane dziękuję wam za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Lidzia a co Ty tam u siebie robisz? Z ogródkiem coś ruszyłaś, czy dalej plaża? No i w domu już wszystko skończone? ???????? Wiola, nie rozśmieszaj mnie W ogródku nic się nie dzieje. Na razie czekam z niecierpliwością na projekt ogrodu. Trochę powyrywałam chwastów i dalej plaża na działce W domu też jeszcze dużo rzeczy do zrobienia - oświetlenie, listwy przypodłogowe itp., itd. Na razie wycyckaliśmy się okrutnie z kasy, bo kupujemy samochód dla mnie i dopóki nie sprzedam mojego starego auta, to nic się nie będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.09.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 To Lidzia gratuluję nowego autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Jaki kupujesz? Bo ten co miałaś ( granatowy? ) to bardzo fajny ... Ojjj ja też oczy wypatruję za nowym jeździdlem.. a kasy niestety też brak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Jaki kupujesz? Bo ten co miałaś ( granatowy? ) to bardzo fajny ... Ojjj ja też oczy wypatruję za nowym jeździdlem.. a kasy niestety też brak.. słońce, tobie pewnie chodzi o służbówkę Wynajętego, którą byliśmy u ciebie. Ja mam srebrnego Seata Alteę. A jak już będę miała nowy, to się pochwalę, bo nie chcę zapeszyć. Odkupujemy samochód od członka zarządu z pracy Wynajętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Właśnie myślałam o seacie, a pomyliłam kolory z tym co u mnie garażował Ja chcę kupić jakaś benzynkę... i ją zagazować... Bo w moim turbolocie się nic nie mieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No jak od czlonka zarzadu to na pewno jakis wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No niekoniecznie, ja jestem prezesem, a mam tylko stary rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No niekoniecznie, ja jestem prezesem, a mam tylko stary rower. doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No niekoniecznie, ja jestem prezesem, a mam tylko stary rower. a bo jestes prezesem a nie czlonkiem zarzadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 :rotfl: Czyli opłaci się mieć członka, albo być z członkiem... zaprzyjaźnionym... A dobrze Ci się jeździło tą furką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No jak od czlonka zarzadu to na pewno jakis wypas No niekoniecznie, ja jestem prezesem, a mam tylko stary rower. a bo jestes prezesem a nie czlonkiem zarzadu :rotfl: Czyli opłaci się mieć członka, albo być z członkiem... zaprzyjaźnionym... A dobrze Ci się jeździło tą furką??? Autko fajne, już nim jeździłam. Bez jeżdżenia bym nie kupiła przecież To kilkulatek, ale z małym przebiegiem, disel, bezwypadkowy i nie do końca taki jak chciałam (bo kombi, a ja wolę raczej suvy), ale bierze się co się ma, a nie to o czym się marzy, bo na taki mnie nie stać. Najważniejsze, że ze sprawdzonego źródła i po atrakcyjnej cenie doberek:) doberek kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 A jak oceniasz Swoje obecne autko? Diesel czy benzyna?i ile ma lat...Od kilkunastu dni śledzę rynek, szukam, czytam... i sama nie mam pojęcia co wybrać... Nie wspomnę, że kasy jeszcze nie mam, ale turbolot to jest chyba najmniejsze autko zaraz po smarcie... Więc i czym nie ma jeździć i czym przycisnąć... A ja lubię wiatr we włosach poczuć i siłę pod pedałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 A jak oceniasz Swoje obecne autko? Diesel czy benzyna? i ile ma lat... Od kilkunastu dni śledzę rynek, szukam, czytam... i sama nie mam pojęcia co wybrać... Nie wspomnę, że kasy jeszcze nie mam, ale turbolot to jest chyba najmniejsze autko zaraz po smarcie... Więc i czym nie ma jeździć i czym przycisnąć... A ja lubię wiatr we włosach poczuć i siłę pod pedałem... Wiola, moje autko jest bardzo fajne, to jest benzyna 1,6, do jazdy po mieście jest super. Może nie ma takiego super silnika, ale daje radę. Rok produkcji 2006, ale pierwsza rejstracja była w lipcu 2007 jak go kupiłam w salonie. Jest bezwypadkowy. Generalnie bardzo go lubię i trochę przykro mi będzie się z nim rozstawać, bo jest wyższy od innych samochodów, a to bardzo lubię. Ma dużo miejsca w środku i duży bagażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Lidzia ja też mówiłam że kombi bleeeeeeeeeee póki jeździć nie zaczęłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Lidzia ja też mówiłam że kombi bleeeeeeeeeee póki jeździć nie zaczęłam:rotfl: ja już jeżdżę kombii Wynajętego (jechałaś nim) i nie mówię, że jest źle, ale wolałabym coś wyższego niż dłuższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 A ja kocham kombi ....Hatchback tez może być, ale mniejszy i mniej wygodny..Do dużego kombi włożę spokojnie rower młodego, bagaże się wsie zmieszczą... A jak ktoś mówi, że powietrza nie będzie woził.. to jakie to ma znaczenie jak podwozie takie samo, gabaryty wysokość/szerokość takie same... to jakie to ma znaczenie... Nie chcę tylko sedana.. za nic na świecie.. Limuzyna to może i dobra jest i ładna ... jak się ma kasy pełen worek i na wakacje jeździ się z samą kosmetyczką, a na miejscu kupuje się ciuchy, odlatując do kraju zostawia w szafie hotelowej... Tylko Polacy jeżdżą ze wszystkimi manelami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Nie przesadzaj , ze wszyscy ciuchy kupuja na miejscu a tylko Polacy jezdza z bagazami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Marta.. nie przesadzam... ale dałam przykład.. Niemcy i inni też tak jak my jeżdżą... A Polacy nie jadą nawet nad nasze morze z całym ekwipunkiem... wszystko ze sobą zabierają... No może już coraz mniej, bo po wybrzeżu porobili markety.. lidl i biedronka, polo markety są.. wiec tam dopiero są kolejki.... A na Chorwację jak jeździmy.. po dach załadowani ... ( ja jeszcze nie byłam.. może kiedyś) Oczywiście nie generalizuję.... Ale rynek nadmorski znamy na przestrzeni kilkunastu lat bardzo dobrze i widzimy co się dzieje.. Mamy sporo znajomych co mają kwatery i mówią, że goście przyjeżdżają ze swoimi produktami, nawet ze swoimi ziemniakami, kobieta zostaje i gotuje obiad... a mąż z dzieckiem na plażę... Ale powiedz sama.. pod blokami u nas są właściwie same kombi i hatchbacki , mało jest sedanów... Właśnie jeżdżę teraz i bardzo zaczęłam na to zwracać uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Nasze załadowane wyjazdy do Chorwacji wiaza sie z tym, ze zarabiamy chyba najmniej w całej Europie i ceny tam sa dla nas wysokie, jesli marzymy o wyjezdzie w cieple miejsce za nieduze pieniadze to nie ma innej opcji. Nad morze troche nie rozumiem moze to wynika z tego, ze niektorzy pamietaja czasy, ze nad morzem bylo duzo drozej i nie bylo dostepu do sklepow bez duzych marz Zobacz sobie jakie sa ceny za smazona rybe np przeciez to chyba koszt energii za caly rok przetrzymywania tej ryby w zamrazalce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts