nitubaga 25.09.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Kochane to jasne, że każda szanująca się kobieta budująca, nie odda kombiaka za nic. To jak z torebkami moze i kopertówka z brylancikiem jest i piękna, ale gdzie tam zmieścić miarkę, projekt domu, liste zakupów i najświeższe katalogi z armaturą łazienkową :no::no: pozdrawia użytkowniczka kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 A skoro o walizach mowa. Byłam w tym roku z dziećmi i z mamą nad morzem. I zapakowaliśmy się w 3 walizy w bagażnik. I jest coś w niektórych ludziach że muszą miec swoje, no muszą. Moja mama kazała sobie zabrać: leżak, parasol, parawan i czajnik, mimo, ze tłumaczyłam, ze w hotelu są w każdym pokoju. Wzięłam, bo szybciej mi poszło to spakowac niż wytłumaczyć. Oczywiścei wszystko przeleżało w samochodzie. Ale widziałam też przypadek młodego małżeństwa ok 35lat, które będąc samo, bez dziecek, niemal nie zmieściło się do passata kombi cały bagażnik, cała kanapa z tyłu zawalone walizkami i na koniec żarełko pani pod nóżki z przodu, bo nigdzie nie było więcej miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 I to jest właśnie to... Nad morzem ceny kosmiczne.. więc jak mam tam kupować to zabiorę z domu.. teraz markety się pojawiają jak grzyby po deszczu, ale kolejki takie, że masakra... Na wyjeździe przyda się wszystko.. choćby drugie żelazko.. I tak zabieramy tyle, że nie ogarniamy... Następne to jest to, ze jak jedziesz nam Polskie morze.. to niestety ciuchy potrzebne są i na ciepło i zimowe... Nad Chorwację .. ciuchy mało wymagające objętości, ale jedzenie... bo tak jak Markotka wspomniałaś... nie mamy na tyle kasy, aby wyjść jak biały człowiek do knajpki i zjeść... Ja jechałam swoim maleńkim turbolotem z tylko młodym i 2 walizy.. bo ja prać nie zamierzam, BMX do skakania, wędki, torba wędkarska, buty... No i niestety byłam załadowana o siedzenia, a siedzenie miałam klapnięte... Tylko już nikt więcej za nic by się nie zmieścił... No to może jak w przyszłym roku uda nam się pojechać w 3 (starszak już z nami nie jeździ..) to potrzebny jest większy samochód... Miałam passata kombika i jest rewelacyjnym samochodem pojemnościowo... ale za tą kasę... już więcej nie kupię... a przejeździłam 2 .. B5 po lifcie i B6... i już nie chcę żadnego... Noo ale, żeby w 2 osoby się nie pomieścić w takiej furze.... to masakra... Chyba, ze pani zapobiegawczo zabrała cały dom, aby jej dobytku pod ich nieobecność nie skubnął... I dodam, ze worków z cementem moimi samochodami nie woziłam... ale wszystkie inne listewki to i owszem... Kombiki są świetne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 wiesz...ja widziałam kosmetyczke tej pani :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.09.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 to ja nie wiem jak się ci ludzie pakują my jak jechaliśmy nad polskie morze z dwójką dzieci (w tym młoda miała 4 miesiące), to spakowaliśmy cały bagażnik kombiaka (ale nie pod sam dach, tylko do tej rolety) i zmieściły nam się tam: wózek, mała wanienka do kąpieli i zabawki, ubrania i jeszcze naprawdę dużo rzeczy. No ale Wynajęty jest mistrzem pakowania i nie zostawia żadnej wolnej przestrzeni w bagażniku. A ja po skończonej budowie kupuję sobie kombiaka i co ja będę robić z tym wielkim bagażnikiem, hę ? To już się chyba mogę pochwalić, że będę miała używane V70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.09.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Aaaa i jeszcze muszę się pochwalić, że w końcu zaczęły układać się płytki na balkonach i schodach wejściowych Panowie mówią, że w tym tygodniu skończą, więc będę się mogła pochwalić efektem końcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.09.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Dołączam do grona miłośniczek kombi . Ja też jak gdzieś jadę do zabieram prawie całą chałupę , ale nie z oszczędności tylko raczej, że zawsze może się coś przydać, i nie chodzi o rzeczy które można kupić tylko takie nazwałabym to osobiste. Jak jadę na urlop to nie po to by gotować tylko odpocząć, nie po to pracuje cały rok by jeszcze w urlopie zapierdzielać. Ostatnio byliśmy ze znajomymi na wczasach ostatni raz, nigdy więcej. Oni najlepiej gotować w domu (wynajmowaliśmy cały) na kolację grill do knajpy na kawkę nie no przecież można w domu to się pytam po jasną chol.. wyjeżdżali jak w domu też tak można . Najlepiej samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Nooo to dopiero będziesz furką jeździć To ja poczekam na te zdjęcia płyteczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 v70 niezle autko nam tez sie marzy cos wiekszego coby moc 4 rowery zapakowac bez utraty mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.09.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 To fajną bryczka będziesz jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Lidzia ale fajne autko Bedziesz miała:yes:ja tez jestem fanką kombi:lol2:no i na zdjątka płyteczek czekam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.09.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Wow, Lidzia To ja czekam na zdjęcia balkonów i... Ciebie w V70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.09.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 schody wejściowe prawie skończone, tak samo balkony. Panowie wrócą we czwartek i położą brakujące płytki Muszę powiedzieć, że fajnie to wygląda byłam dzisiaj z młodą na szczepieniu oczywiście płakała trochę, ale była całkiem dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ja jestem przerazona nastepnym szczepieniem i pobieraniem krwi, u nas sa niezle cyrki z mdleniem niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.09.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jakiś sezon na szczepienia. My byliśmy w piątek, ale z powodu remontu przychodni szczepią tylko do 15 Odeszliśmy z kwitkiem, mały nawet nie był zawiedziony Może i dobrze się stało, bo już w sobotę się rozchorował Za to problem mam z najstarszą, bo powiedziała, że ona do szczepienia nie pójdzie Podobnie jak mówisz Markoto prawie zemdlała przy pobieraniu krwi i ma uraz do igły Przekupić jej raczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.09.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jak się jeździ? A gdzie nowe fotki??? I dlaczego Twój dziennik leży odłogiem, całkiem zapomniany??? Bierzemy te donice? Buziaki zostawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jak się jeździ? A gdzie nowe fotki??? I dlaczego Twój dziennik leży odłogiem, całkiem zapomniany??? Bierzemy te donice? Buziaki zostawiam:). Oooo dobrze Rasia mówi Fotek brak, ugór w dzienniku, a o donicach proszę coś więcej.... I jak furka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.09.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) Furka jak wyżej;), a donice takie: Edytowane 27 Września 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Furka jak wyżej;), a donice takie: Furka wiem jaka, ale pytałam jak Lidzi w tej furce, choć już pisała, ze jeździła i była OK. A o donicach nic nie weszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 donice superowe, drogie toto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts