lidszu 23.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Właśnie zjadłam ostatni kawałek serniczka... mrrraaauuu... dziękuję, bardzo dziękuję... za wszystko:hug:. nie ma za co kochana jak tylko będziesz mieć doła, to dzwoń, a przyjadę, przytulę i pocieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Piękną mamy zimę tej jesieni Od rana świeci piękne słoneczko i jest cudnie W sobotę zrobiliśmy dziewczynkom zjeżdżalnię śnieżną na schodach tarasowych Dziewczyny miały ogromną radochę i spędziły pół dnia na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 hej dawno mnie nie bylo Lidka mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze Wy tu o dietach, a ja glodna jestem ..........podziwiam, bo nie potrafie dietowac, unikam gotowych potraw i sztucznych dodatkow na tyle na ile mozna ale ogolnie lubie jesc (i poki co moge), wiec nie zabieram glosu Obejrzalam zdjecia - matko jaki piekny i duzy taras cudo Domek duzy i robi wrazenie Ide odszukac jeszcze fotki kuchni Lidka czy ja dobrze pamietam, ze masz pod prysznicem siedzisko z plytek ?? jesli tak, to powiedz mi prosze czy to dobry wybor ?? bo chce tak zrobic i sie jeszcze waham, wiec kazda opinia bedzie cenna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.10.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Slonko, nie mam siedziska pod prysznicem. Na pewno takowe ma Marjel i chyba Balbina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.10.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Lidzia! Donice wylądowały u mnie w ogródku:lol2:. Słonko, ja mam dwa takie siedziska, miałam też w poprzednim mieszkaniu i są rewelacyjne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.10.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Lidzia! Donice wylądowały u mnie w ogródku:lol2:. mam nadzieję, że nie rozgoszczą się tam na stałe kiedy mam po nie przyjechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 wszystkich zaglądających tutaj bardzo proszę o zajrzenie na wątek, który wklejam poniżej. Spalił się dom naszej forumowej Nalci i potrzebna jest pomoc http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-splonal-dom-(&p=5605358#post560535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dzieki Lidzia. Normalnie nie mam sily juz, zwlaszcza, ze Nelka ostatnio pisala, ze nareszcie jest szczesliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dzieki Lidzia. Normalnie nie mam sily juz, zwlaszcza, ze Nelka ostatnio pisala, ze nareszcie jest szczesliwa... wiem kochana, ale wierzę że uda nam się jej pomóc na tyle, aby znowu uśmiech zagościł na jej buźce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Lidzia.. będą się jeszcze uśmiechać... ...jeszcze nie dziś.. ale za jakiś czas...I dobrze, że ich nie było w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.11.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Lidzia.. będą się jeszcze uśmiechać... ...jeszcze nie dziś.. ale za jakiś czas... I dobrze, że ich nie było w domu.... takkkk.....najwazniejszę, że nikomu nic się nie stało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 .........wiesz Aneta...Tak sobie myślałam, że gdyby w domu byli to by ratowali rzeczy narażając siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.11.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Lidka, Rasia dzieki za odpowiedz w sprawie siedziska ja tez ciagle mysle o Neli ........ i tez wierze, ze jeszcze beda sie usmiechac zycie tak nas doswiadcza ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Lidszu - wielkie dzięki za smsa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Lidszu - wielkie dzięki za smsa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 I nie byłabym sobą, gdybym i tutaj nie wlazła:) Powtarzam się już chyba setny raz....fajnie, że są takie dziewczyny na tym świecie jak Wy....dzięki, że jesteście:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 I nie byłabym sobą, gdybym i tutaj nie wlazła:) Powtarzam się już chyba setny raz....fajnie, że są takie dziewczyny na tym świecie jak Wy.... dzięki, że jesteście:) Beata dziękuję bardzo jak tylko mogę i mam możliwości czasowe, to zawsze jestem chętna do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Widzimy się za tydzień, czy dwa tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Widzimy się za tydzień, czy dwa tygodnie? mogą być dwa ? bo w przyszłym Wynajęty jedzie na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 mogą być dwa ? bo w przyszłym Wynajęty jedzie na ryby Jasne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts