Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

.........wiesz Aneta...

Tak sobie myślałam, że gdyby w domu byli to by ratowali rzeczy narażając siebie....

Wiola pewnie tak....ale nie ma co gdybać bo stało się i biegu czasu nie zmienimy...

najważniejsze , że są cali! utrata domu boli ale domów można mieć kilka , zdrowie i życie jest tylko jedno...

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znaczy, że przyjeżdżacie do mnie za dwa tygodnie???

No to nie zmieniam pościeli;) Będzie na Was czekać...

kochana bardzo bym chciała przyjechać, ale chyba nie tą razą :( umawiam się z Asią, żeby mi przywiozła moje donice, które mi zamówiła i stoją u niej na działce na palecie.

wstałam :) ale czy się wyspałam, to nie mogę powiedzieć :lol2:

wczoraj, pomimo tego że padałam ze zmęczenia na pyszczek, nie mogłam zasnąć. Ciągle byłam naładowana wyjazdowymi emocjami i odtwarzałam cały weekend.

To tak jak ja... położyłam się o 4 rano:lol2:

Czytam w Twoim dzienniku, że średnie miesięcznie rachunki w zimie za gaz były na poziomie 500 PLN. Jakoś nie mogę się nadziwić, że są one tak niskie.

Zwiększałaś ilość styropianu albo robiłaś inne zabiegi? Sezon liczyła 6 miesięczny? Wygląda mi to nieźle mało. Mi na pelecie wyszło o niebo więcej i nie wiem czy to jest wina peletu czy pierwszego sezonu. Choć u Ciebie to też był pierwszy sezon, tak?

Pozdraiwiam.

Czytam w Twoim dzienniku, że średnie miesięcznie rachunki w zimie za gaz były na poziomie 500 PLN. Jakoś nie mogę się nadziwić, że są one tak niskie.

Zwiększałaś ilość styropianu albo robiłaś inne zabiegi? Sezon liczyła 6 miesięczny? Wygląda mi to nieźle mało. Mi na pelecie wyszło o niebo więcej i nie wiem czy to jest wina peletu czy pierwszego sezonu. Choć u Ciebie to też był pierwszy sezon, tak?

Pozdraiwiam.

rzeczywiście średnie rachunki z 8 miesięcy wyniosły 540 zł. To był nasz pierwszy sezon w domu. Ocieplenie mam 15 cm styropianu grafitowego. A w całym domu podłogówkę i może to dlatego tak niskie zużycie, ponieważ podłogówka chodzi na niższych temp. niż normalne grzejniki.

rzeczywiście średnie rachunki z 8 miesięcy wyniosły 540 zł. To był nasz pierwszy sezon w domu. Ocieplenie mam 15 cm styropianu grafitowego. A w całym domu podłogówkę i może to dlatego tak niskie zużycie, ponieważ podłogówka chodzi na niższych temp. niż normalne grzejniki.

Lidzia my nie mamy w całym domu podłogówki i nasze rachunki były bardzo podobne :)