aneta s 04.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 .........wiesz Aneta... Tak sobie myślałam, że gdyby w domu byli to by ratowali rzeczy narażając siebie.... Wiola pewnie tak....ale nie ma co gdybać bo stało się i biegu czasu nie zmienimy... najważniejsze , że są cali! utrata domu boli ale domów można mieć kilka , zdrowie i życie jest tylko jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jasne:lol: super, to już od jutra biorę się za przygotowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Lidzia ja też przyszłam powiedzieć, ze Cię Kocham:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Znaczy, że przyjeżdżacie do mnie za dwa tygodnie???No to nie zmieniam pościeli;) Będzie na Was czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 spadam kochane do wanny i spać, bo padam na pyszczek jutro odpowiem na posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Lidzia Wyspałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 spadam kochane do wanny i spać, bo padam na pyszczek jutro odpowiem na posty Nie odpisałaś... A ja czekam... :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Znaczy, że przyjeżdżacie do mnie za dwa tygodnie??? No to nie zmieniam pościeli;) Będzie na Was czekać... kochana bardzo bym chciała przyjechać, ale chyba nie tą razą umawiam się z Asią, żeby mi przywiozła moje donice, które mi zamówiła i stoją u niej na działce na palecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Lidzia ja też przyszłam powiedzieć, ze Cię Kocham:hug: dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Lidzia Wyspałaś się? wstałam ale czy się wyspałam, to nie mogę powiedzieć wczoraj, pomimo tego że padałam ze zmęczenia na pyszczek, nie mogłam zasnąć. Ciągle byłam naładowana wyjazdowymi emocjami i odtwarzałam cały weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.11.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Lidzia to kiedy się do Zuzy wybierasz? bym chętnie posłuchała opowieści na żywo, no chyba, że ta razą wpadniecie do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.11.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 wstałam ale czy się wyspałam, to nie mogę powiedzieć wczoraj, pomimo tego że padałam ze zmęczenia na pyszczek, nie mogłam zasnąć. Ciągle byłam naładowana wyjazdowymi emocjami i odtwarzałam cały weekend. To tak jak ja... położyłam się o 4 rano:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 To tak jak ja... położyłam się o 4 rano:lol2: no ja troszkę wcześniej, bo wiedziałam, że muszę dzisiaj o 7 wstać, żeby wyszykować dziewczyny do szkoły i Prezesa do pracy A, że Prezes pojechał z tajną misją do firmy, to musiałam być na chodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 07.11.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czytam w Twoim dzienniku, że średnie miesięcznie rachunki w zimie za gaz były na poziomie 500 PLN. Jakoś nie mogę się nadziwić, że są one tak niskie.Zwiększałaś ilość styropianu albo robiłaś inne zabiegi? Sezon liczyła 6 miesięczny? Wygląda mi to nieźle mało. Mi na pelecie wyszło o niebo więcej i nie wiem czy to jest wina peletu czy pierwszego sezonu. Choć u Ciebie to też był pierwszy sezon, tak? Pozdraiwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czytam w Twoim dzienniku, że średnie miesięcznie rachunki w zimie za gaz były na poziomie 500 PLN. Jakoś nie mogę się nadziwić, że są one tak niskie. Zwiększałaś ilość styropianu albo robiłaś inne zabiegi? Sezon liczyła 6 miesięczny? Wygląda mi to nieźle mało. Mi na pelecie wyszło o niebo więcej i nie wiem czy to jest wina peletu czy pierwszego sezonu. Choć u Ciebie to też był pierwszy sezon, tak? Pozdraiwiam. rzeczywiście średnie rachunki z 8 miesięcy wyniosły 540 zł. To był nasz pierwszy sezon w domu. Ocieplenie mam 15 cm styropianu grafitowego. A w całym domu podłogówkę i może to dlatego tak niskie zużycie, ponieważ podłogówka chodzi na niższych temp. niż normalne grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Lidzia jaka jest trasa na Warszawę?Przejezdna czy remonty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Lidzia jaka jest trasa na Warszawę? Przejezdna czy remonty? przejezdna jak najbardziej. Tylko w Częstochowie są remonty. Jak od ciebie wracałam z Rasią, to średnią miałyśmy 150-170/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Dzięki Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 rzeczywiście średnie rachunki z 8 miesięcy wyniosły 540 zł. To był nasz pierwszy sezon w domu. Ocieplenie mam 15 cm styropianu grafitowego. A w całym domu podłogówkę i może to dlatego tak niskie zużycie, ponieważ podłogówka chodzi na niższych temp. niż normalne grzejniki. Lidzia my nie mamy w całym domu podłogówki i nasze rachunki były bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Lidzia zajrzyj do mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts