akapap 19.11.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 rzeczywiście średnie rachunki z 8 miesięcy wyniosły 540 zł. To był nasz pierwszy sezon w domu. Ocieplenie mam 15 cm styropianu grafitowego. A w całym domu podłogówkę i może to dlatego tak niskie zużycie, ponieważ podłogówka chodzi na niższych temp. niż normalne grzejniki. A masz ogrzewanie w garażu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A masz ogrzewanie w garażu? Pozdrawiam. mam 2 grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Lidzia Tobie tez dzieki ze do mnie zajrzalas, do corki marnotrawnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Monia, gdzie biegniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Monia, gdzie biegniesz? Gosiu, gdzie mnie nogi niosa Owsianki? zrobilam wlasnie z zurawina i migdalami ... przed basenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Gosiu, gdzie mnie nogi niosa Owsianki? zrobilam wlasnie z zurawina i migdalami ... przed basenem Dawaj przepisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dawaj przepisa. na owsianke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 na owsianke??? Wszystkie dietetyczne przepisy mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wszystkie dietetyczne przepisy mile widziane. ja dietuje sie od sniadania wglab Sniadanie jem zdrowe ale pozywne. I tak wlasnie owsianka przed basenem jest moim hitem Owsianke gotuje na wodzie z mlekiem, do wystudzonej wrzucam owoce i orzechy, np banana, zurawine i migdaly, jak dzis Pyyyycha. Mega zdrowe, mega pozywne i jakas sie taka lepsza czuje po tej owsiance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Monia, a ty się jeszcze dietujesz ? ja się muszę wziąć za siebie, bo mi od wakacji przybyło 3 kg :bash:i się kurcze nie mogę zmobilizować do tego, żeby to zrzucić (i jeszcze parę kilo więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ja to nazywam - zabiegami celem utrzymania osiagnietego celu. Krotko mowiac staram sie nie dopuscic do efektu jo-jo Ale na grzeszki pozwalam sobie duzo czesciej niz powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Lidka, mnie tez przybylo i nie moge sie pozbyc i teraz mimo cwiczen 6 razy w tygodniu (Monia swiadkiem ) dalej waga nie chce drgnac. Nie wiem, moze jeszcze raz powinnam sie do dietetyka przejsc, bo przy tych cwiczeniach bardzo chce mi sie jesc ciagle, powstrzymuje sie, ale czasami lekko nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Gosia, co Ty, przy spinningu dzien w dzien nie ma bata ze Ci masa miesniowa nie przybywaMierz sie nie waz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No powinna... Musze centymetr Jonaszkowi podprowadzic... A spinning jest zajefajny, jak tak sobie ustawie duzy opor w trzeciej pozycji (tylek nad siodelkiem, rece na rogach kierownicy), zamkne oczy i pomysle, jaki bede miala tyleczek to odplywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Lidka, mnie tez przybylo i nie moge sie pozbyc i teraz mimo cwiczen 6 razy w tygodniu (Monia swiadkiem ) dalej waga nie chce drgnac. Nie wiem, moze jeszcze raz powinnam sie do dietetyka przejsc, bo przy tych cwiczeniach bardzo chce mi sie jesc ciagle, powstrzymuje sie, ale czasami lekko nie jest... ło matko, ja to nie mam tyle czasu, żeby chodzić 6 razy w tygodniu na ćwiczenia dobrze, że przynajmniej 2 x w tygodniu uda mi się wyjść na zumbę. Jeszcze zamierzam w środy przed zumbą chodzić na brzuszki, oczywiście jeśli tylko Wynajęty wróci odpowiednio wcześnie z pracy. staram się też ćwiczyć w domu, ale nie zawsze mi to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ja dietuje sie od sniadania wglab Sniadanie jem zdrowe ale pozywne. I tak wlasnie owsianka przed basenem jest moim hitem Owsianke gotuje na wodzie z mlekiem, do wystudzonej wrzucam owoce i orzechy, np banana, zurawine i migdaly, jak dzis Pyyyycha. Mega zdrowe, mega pozywne i jakas sie taka lepsza czuje po tej owsiance owsianka ? chyba nigdy nie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 owsianka ? chyba nigdy nie jadłam na kazdego przychodzi ten moment ja nawet kiedys myslalam ze jej nie lubie K mowil ze na pewno nie lubi (to na bank skutek jakichs filmow) A dzis jemy jak wariaty, K wola sam, a potem sie nad nia rozczula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Lidzia, zalamie Cie teraz - nie tylko 6 razy w tygodniu, ale 3 razy w tyg. po 2 zajecia na raz + spacer tam i z powrotem = 4 km. Ja tez nie mam czasu, ale go po prostu musze znalezc dopoki nie zaczne miec jeszcze mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Oszalałyście:eek: Małgoś ty najbardziej:o może i ja zacznę się znowu ruszać bo mój kręgosłup woła pomocy z dnia na dzień coraz bardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Idz na pilates, jak jest dobrze prowadzony to dobrze robi na kregoslup... Osobiscie nie cierpie cwiczen pod tytulem "zdrowy kregoslup" - mam to od dziecinstwa. Jakos tak czuje sie zaszufladkowana wtedy jako ta, co ma problemy. A na pilates zawsze instruktorki mowia, zeby z takimi a takimi problemami nie robic tego czy tamtego i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts