pasie 20.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Idz na pilates, jak jest dobrze prowadzony to dobrze robi na kregoslup... Osobiscie nie cierpie cwiczen pod tytulem "zdrowy kregoslup" - mam to od dziecinstwa. Jakos tak czuje sie zaszufladkowana wtedy jako ta, co ma problemy. A na pilates zawsze instruktorki mowia, zeby z takimi a takimi problemami nie robic tego czy tamtego i git. Małgos chodziłam dla mnie rewelacje i powiem Ci, że po pilates przynajmniej mnie mięśnie bolały nie po Zumbie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Małgos chodziłam dla mnie rewelacje i powiem Ci, że po pilates przynajmniej mnie mięśnie bolały nie po Zumbie:wiggle: Noooo widzisz. Pilates niewinnie wyglada, ale cwiczy sie tam miesnie glebokie, dzisiaj mnie tez bola bicepsy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Lidzia, zalamie Cie teraz - nie tylko 6 razy w tygodniu, ale 3 razy w tyg. po 2 zajecia na raz + spacer tam i z powrotem = 4 km. Ja tez nie mam czasu, ale go po prostu musze znalezc dopoki nie zaczne miec jeszcze mniej. No, potwierdzam, ona jak nie na pilatesie, to na spinningu, to znow na tancach, i jeszcze lazi w te i z powrotem. Non stop cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.11.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No, potwierdzam, ona jak nie na pilatesie, to na spinningu, to znow na tancach, i jeszcze lazi w te i z powrotem. Non stop cos Śledzisz ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nooooo sledzimy sie na endomondo, ta biega z kolei ciagle po 10 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Śledzisz ją nawet wiem z ktorej klatki wychodzi i gdzie konczy swoj przemarsz 1,99km Klub tez juz zinwigilowalam ta biega z kolei ciagle po 10 km. ales sie zapedzila pierwsza dyche w zyciu strzelilam dopiero przedwczoraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 :rotfl:Przyjedz kiedys, to razem przejdziemy sie do klubu, pierwszy trening jest gratis. Fajne jest to endomondo, kiedys wracalam w nocy z knajpy i dzieki niemu obliczylam sobie, ze mam z rynku 4,5 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 wracalam w nocy z knajpy i dzieki niemu obliczylam sobie, ze mam z rynku 4,5 km. a na trzezwo ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 a na trzezwo ile? To bylo po 2 piwach, wiec raczej moze to zaliczyc do na trzezwo. Po pijaku kolo 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 To bylo po 2 piwach, wiec raczej moze to zaliczyc do na trzezwo. Po pijaku kolo 6. i popatrz, taksowkarz juz Cie nie oszuka Same zalety tego naszego endomondo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 i popatrz, taksowkarz juz Cie nie oszuka Same zalety tego naszego endomondo Noooo, ale cos widze, ze ograniczaja funkcje i przymierzaja sie do platnego serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Noooo, ale cos widze, ze ograniczaja funkcje i przymierzaja sie do platnego serwisu. e, chyba nie, zawsze byla wersja profi platna co ograniczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 e, chyba nie, zawsze byla wersja profi platna co ograniczyli? No nie wszystko mozna sobie porownywac tak jak kiedys... A moze mi sie tylko wydaje, bo zmienili tez interfejs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No nie wszystko mozna sobie porownywac tak jak kiedys... A moze mi sie tylko wydaje, bo zmienili tez interfejs. ja na razie nie zaobserwowalam zebym nie miala czegos czego nie mialam Lidzia? Lubisz pasztety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie mam siły się cofać i sprawdzać o czym Wy piszecie:no:. Lidzia, znalazłam w Poznaniu brązową Flatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 To bylo po 2 piwach, wiec raczej moze to zaliczyc do na trzezwo. Po pijaku kolo 6. jakbyś poszła do Tesco ze wskazówkami Ducha, to na pewno byś zaliczyła troszkę dłuższy spacerek, niż zakładałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie mam siły się cofać i sprawdzać o czym Wy piszecie:no:. Lidzia, znalazłam w Poznaniu brązową Flatkę. no coś ty !!!! o rany, muszę Wynajętemu powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ja na razie nie zaobserwowalam zebym nie miala czegos czego nie mialam Lidzia? Lubisz pasztety? lubię rozumiem, że mam się jutro od rana ograniczać z żarełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ja dzisiaj w ramach poruszania się zrobiłam sobie spacer (bardzo szybkim krokiem) na pocztę i z powrotem - wyszło tego w sumie pewnie jakieś 3 km (może niecałe). Muszę się zarejstrować na to wasze Edmondo, to będę wiedzieć dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Noooo i bedziesz nas sledzic. A ja znalazlam wlasnie przepis na pasztet z borowikow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts