monsanbia 20.11.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 lubię mam z krolika, wlasnego, w sensie nie kupnego i sama robilam zapisuj sie do endomondo, wychodzisz z telefonem i juz liczysz kaloryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Zamordowalas krolika? Ja mam w kompie, nie w telefonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Zamordowalas krolika? Dostalam od wujka Jedyne co bylam w stanie z niego zrobic by potem moc konsumowac, to pasztet Za bardzo mi sie z oskorowanym kotem kojarzyl Ja mam w kompie, nie w telefonie... Ja z telefonicznego nie korzystam, bo nie mam smartfona Zrzucam treningi z garmina (pozyczam od K zegarek z gps i pulsometrem) Myslalam ze wychodzisz z telefonem i Ci mierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No ja tez nie mam smartfona, ale kalorie endo liczy automatem. Pulsometru uzywam na spinningu i po treningu wysylaja nam kompletny raport z pulsem w kazdej minucie i kaloriami. Mam swoj pulsometr i moglabym wklepywac wlasne kalorie przy innych cwiczeniach, ale zgubilam gdzies zegarek. Pewnie jest w tym samym miejscu co karta do biblioteki, ktorej tez szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Pewnie jest w tym samym miejscu co karta do biblioteki, ktorej tez szukam. Jak juz znajdziesz to sprawdz czy nie ma tam tez mojego jednego swiderka do mikseru, bo zle mi sie jednym bialko ubija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No ja tez nie mam smartfona, ale kalorie endo liczy automatem. Pulsometru uzywam na spinningu i po treningu wysylaja nam kompletny raport z pulsem w kazdej minucie i kaloriami. Mam swoj pulsometr i moglabym wklepywac wlasne kalorie przy innych cwiczeniach, ale zgubilam gdzies zegarek. Pewnie jest w tym samym miejscu co karta do biblioteki, ktorej tez szukam. gdzie Malgosiu chodzisz na treningi???? oj tam Monia kalorie liczysz??????? kroliki Monia czasami w Lidlu są ( takie mięsko samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 gdzie Malgosiu chodzisz na treningi???? moge Ci pokazac na mapie google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 gdzie Malgosiu chodzisz na treningi???? oj tam Monia kalorie liczysz??????? kroliki Monia czasami w Lidlu są ( takie mięsko samo) Monia Ci pokaze gdzie dokladnie. Platinium w Solvayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Monia Ci pokaze gdzie dokladnie. Platinium w Solvayu. wiem gdzie przeeeeeecież ja do Platinium na Lea;) ale tylko magic bar i pilates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 mam z krolika, wlasnego, w sensie nie kupnego i sama robilam zapisuj sie do endomondo, wychodzisz z telefonem i juz liczysz kaloryje no to chętnie w takim razie się uraczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 hej Rasia, Lidzia - bywacie czesto w Poznaniu ?? o matko Wy tu o królikach jako dziecko często jadłam, kiedyś to nie było problemu z dobrym mięsem, wszystko z własnej chodowli teraz to co najlepsze to się nazywa eko i kosztuje krocie ........... trochę mi tęskno do tamtych czasów - wędzonej kiełbasy suszącej się na kijach, pasztetów (nie tylko z królika), szynki własnej roboty itp ale mi apetytu narobiłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 wiem gdzie przeeeeeecież ja do Platinium na Lea;) ale tylko magic bar i pilates Idz na spinning, polecam. A czemu my sie nie spotkamy, he? hej Rasia, Lidzia - bywacie czesto w Poznaniu ?? Ja wlasnie jade a w zasadzie lece samolotem 3 grudnia. Kiedys bywalam raz w tygodniu przez 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 malgosiu możemy się spotkać. nie ma sprawy...... na sppinning raczej nie... chyba nie lubię się męczyć. No i to rozbudowuje mięsnie nog.widzę ,że do mnie zajrzałaś. zaglądaj- zapraszam.... u mnie niestety tylko ploty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ja jakos nie widze zadnego rozbudowania miesni nog, ale moze ja mam za duzo tluszczu na nich. Zreszta gdzies czytalam, ze to nieprawda. To wpadnij do mnie kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 malgosiu podaj mi numer telefonu na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Już dawno nie miałam takiej niespodzianki na forum - Monia wróciła, ciężko się jednak rozstać - ale się cieszę. A ja ją już nawet na FB znalazłam (tylko chyba nie wie, że ja to ja) Lidzia, Ty chyba też mnie nie skojarzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Już dawno nie miałam takiej niespodzianki na forum - Monia wróciła] Jaaak mi milo :rolleyes: Nie skojarzylam? Lidziu, dzieki za odwiedziny! Fajna masz bryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.11.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Lidziu, dzieki za odwiedziny! Fajna masz bryke a ty fajny podjazd Wynajęty bardzo dziękuje za pasztet i chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.11.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Lidzia, Ty chyba też mnie nie skojarzyłaś rzeczywiście nie skojarzyłam. trzeba było napisać w wiadomości swój nick, to bym wiedziała o kogo chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 23.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Witam. Przepraszam jeżeli się powtórzę, ale szukałam w komentarzach od 13.04.10r. do bodajrze 18-19.04.10r. ale nie znalazłam na temat okien. Jakiej firmy okna j jak się sprawują, bardzo mnie to interesuje, bo kolorek taki mi sie podoba też i czy w środku czyli jak się otworzy to też są w orzechu czy białe, tzn jak drzwi suwne to ramy w środku, chyba wiesz o co mi chodzi, bo one nie są barwione w masie tylko okleina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts