Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Witam. Przepraszam jeżeli się powtórzę, ale szukałam w komentarzach od 13.04.10r. do bodajrze 18-19.04.10r. ale nie znalazłam na temat okien. Jakiej firmy okna j jak się sprawują, bardzo mnie to interesuje, bo kolorek taki mi sie podoba też i czy w środku czyli jak się otworzy to też są w orzechu czy białe, tzn jak drzwi suwne to ramy w środku, chyba wiesz o co mi chodzi, bo one nie są barwione w masie tylko okleina?

Dana, okna sprawują się rewelacyjnie i jestem z nich bardzo zadowolona. Okna są wyprodukowane przez firmę Adams, na profilach Bruckmanna. Jak się je otworzy, to rama jest brązowa.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia dawaj przepis na pastę z tartego sera i czosnku:lol2:

a skąd wiesz o paście ? :rolleyes:

trzesz ser na drobnej tarce, dajesz 2 ząbki wyciśniętego czosnku i do tego majonez (nie za dużo, żeby się wszystko skleiło)

Edytowane przez lidszu

a tak Lidzia tu i tam wróbelki ćwierkają:lol2: a ile tego sera mniej więcej;)

jakieś 15 deko, albo nawet mniej. Po starciu ser robi się bardzo puszysty i zwiększa swoją objętość. Wynajęty dodawał do tego 2 ząbki czosnku i było wystarczająco (można w razie czego dodać więcej później, jeśli ktoś lubi dużo) i do tego poszedł cały słoiczek majonezu (ten mniejszy, 400g)

sezon przedświątecznych porządków uroczyście uważam za otwarty :o

umyłam dzisiaj wszystkie okna na dole. na razie tylko od zewnątrz. jutro, bądź w piątek umyję na górze (również tylko na zewnątrz), aby zdążyć przed zapowiadanymi mrozami od soboty :bash:

od wewnątrz umyję może w przyszłym tygodniu, jak będę miała wenę :lol2: