Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia gratulki :)

Super dziewczynka :) Dziewczyny się cieszą ? Co Wynajęty..?

Dziewczyny cieszą się bardzo, szczególnie I. Chociaż są trochę rozczarowane, bo sunia lata za mną jak cień i nie chce się z nimi bawić. Mam nadzieję, że to przez to, że jeszcze nie czuje się u nas jak w domu i musi się zaaklimatyzować. A wczoraj spędziła u mnie ponad 5 godzin jak wieźliśmy ją spod Żywca, więc się do mnie przywiązała.

Wynajęty oczywiście chciał innego psa niż ja :rotfl: Chciał czekoladowego labka, ale ja nie chciałam psa z krótkim włosem. Powiedział, że jeśli ma być flat, to on chce czarnego (jak Filip Rasi), ale ja nie chciałam, bo już od paru lat marzyłam o brązowym. W końcu łaskawie zgodził się na czekoladę, bo wie, że to ja będę z nią spędzać większość czasu. Teraz jest w niej zakochany :lol2:

Edytowane przez lidszu

No to już widzę, jak będą sobie mordy lizać :lol:

Emil też z moim ślubnym są źli na Inkę, bo gdzie ja tam i ona.. a kupił ją mąż .. chyba dla siebie, a ona za mną chodzi... ;)

Jechałaś koło mnie i nie wstąpiłaś choćby na kawę/herbatę:sick:

Nooo wiesz co... obrażam się...

Jechałaś koło mnie i nie wstąpiłaś choćby na kawę/herbatę:sick:

Nooo wiesz co... obrażam się...

jechałam, ale byliśmy w niedoczasie - w tamtą stronę spieszyliśmy się na umówione spotkanie, a z powrotem było już późno (byliśmy w domu po 22, a rano dziewczyny szły do szkoły). Będzie jeszcze okazja i na pewno wpadniemy z wizytą :D

• 2 weeks później...