Arnika 26.04.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Super Zawsze to milowy krok do przodu... A rabatki jakieś będą czy tylko trawa? Noo i I już taka duża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.04.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Super Zawsze to milowy krok do przodu... A rabatki jakieś będą czy tylko trawa? Noo i I już taka duża... rabaty oczywiście będą, ale na pewno nie w przeciągu najbliższych 2 tygodni, bo mam za duże urwanie głowy z Komunią. Jak już cały cyrk minie, to wtedy powoli się za nie zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.04.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Lidzia - widzę, że uwielbiasz tak samo jak ja "konkretną robotę"! Powodzenia przy Komunii - ja już 2 razy to szaleństwo przeżyłam, czeka mnie jeszcze 3 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Wrzuciłabyś zdjęcia rozkopanego ogródka;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.04.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Wrzuciłabyś zdjęcia rozkopanego ogródka;). wrzucę jako fotorelację przed, w trakcie i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 i ja czekam Lidzia a trawę z rolki robisz? daj cynka potrzebuję dla znajomej... współczuję z Komunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.04.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 i ja czekam Lidzia a trawę z rolki robisz? daj cynka potrzebuję dla znajomej... współczuję z Komunią robię z rolki, bo na wysianie i czekanie aż wzejdzie, to nie mam czasu. Będę zamawiać stąd http://www.rolltraw.pl/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 trawka się kładzie, tiruriru na razie tylko na przodzie działki, bo z tyłu po sobotnio-niedzielnym deszczu stoi woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Wiesz, że czekam na fotorelacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 tak samo i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Lidzia, widziałam fotkę z piłą jak ty kwitnąco wyglądasz, znowu schudłaś? ta fota to spokojnie na bilbord reklamowy narzędzi ostrych , sprzedaż zwiększona na bank Czekam na focie trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 kawałek trawnika już widać banan mi z ust nie schodzi, jestem taka szczęśliwa, że w końcu pozbyłam się plaży panowie będą jeszcze jutro walczyć z kładzeniem trawy na końcu działki. Mam nadzieję, że do jutra ziemia trochę wyschnie, bo jak nie, to czeka mnie ich wizyta we środę, a jestem już umówiona z Rasią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Lidzia, widziałam fotkę z piłą jak ty kwitnąco wyglądasz, znowu schudłaś? ta fota to spokojnie na bilbord reklamowy narzędzi ostrych , sprzedaż zwiększona na bank Czekam na focie trawki Martusia, tak naprawdę nie schudłam, a zimą mi trochę kilogramów przybyło :bash:Zaczęłam już intensywnie walczyć, żeby się ich pozbyć. A takie narzędzia, to ja lubię i wolę biegać z piłą mechaniczną, niż stać w kuchni i gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Fajnie uczucie co? jak tak w oczach trawa urosła Lidziu, twoja widzę jest w takich długich wąskich paskach, u mnie to był takie spore prostokąty, tak tylko pytam bo znaczenia większego nie ma:D A planujesz jakieś nasadzenia w przyszłości( bo wiem że nie w najbliżej, czytałam) Jak to dalej widzisz, kolorowo , kwiatki, bratki czy bardziej minimalistycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 A to to ja wiem, że ty bardziej wolisz gwoździe przybijać niz kotlety tłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Lidzia leć do mnie bo jakieś cyrki z hotelem na zlot wyszły :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Fajnie uczucie co? jak tak w oczach trawa urosła Lidziu, twoja widzę jest w takich długich wąskich paskach, u mnie to był takie spore prostokąty, tak tylko pytam bo znaczenia większego nie ma:D A planujesz jakieś nasadzenia w przyszłości( bo wiem że nie w najbliżej, czytałam) Jak to dalej widzisz, kolorowo , kwiatki, bratki czy bardziej minimalistycznie? trawa jest w takich zwijanych prostokątach. Na zdjęciu nie widać poprzecznych łączeń, tylko te długie paski. Nasadzenia oczywiście będą. Będzie zielono i kolorowo. Na pewno na końcu działki będą zasadzone wierzby mandżurskie, bo mam tam dużo wody, więc będą ją ładnie spijać. Na pewno będą trawy ozdobne, magnolie, wrzosy, derenie, lawenda, rh, wiśnia ozdobna i już więcej nie pamiętam. Kolorowe kwiatki na pewno będą w donicach, które będą stały przy schodach tarasowych Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Lidzia leć do mnie bo jakieś cyrki z hotelem na zlot wyszły :eek: już wyprostowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 A to to ja wiem, że ty bardziej wolisz gwoździe przybijać niz kotlety tłuc wczoraj składałam komplet wypoczynkowy na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts