Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super :)

Zawsze to milowy krok do przodu...

A rabatki jakieś będą czy tylko trawa?

Noo i I już taka duża...

rabaty oczywiście będą, ale na pewno nie w przeciągu najbliższych 2 tygodni, bo mam za duże urwanie głowy z Komunią. Jak już cały cyrk minie, to wtedy powoli się za nie zabiorę

kawałek trawnika już widać :D banan mi z ust nie schodzi, jestem taka szczęśliwa, że w końcu pozbyłam się plaży :lol:

panowie będą jeszcze jutro walczyć z kładzeniem trawy na końcu działki. Mam nadzieję, że do jutra ziemia trochę wyschnie, bo jak nie, to czeka mnie ich wizyta we środę, a jestem już umówiona z Rasią :rolleyes:

941368_2977438853238_423572534_n.jpg

Lidzia, widziałam fotkę z piłą :jawdrop: jak ty kwitnąco wyglądasz, znowu schudłaś? :eek: ta fota to spokojnie na bilbord reklamowy narzędzi ostrych , sprzedaż zwiększona na bank :lol2:

Czekam na focie trawki :popcorn:

Martusia, tak naprawdę nie schudłam, a zimą mi trochę kilogramów przybyło :bash:Zaczęłam już intensywnie walczyć, żeby się ich pozbyć.

A takie narzędzia, to ja lubię i wolę biegać z piłą mechaniczną, niż stać w kuchni i gotować :lol2:

Fajnie uczucie co? jak tak w oczach trawa urosła :lol2: Lidziu, twoja widzę jest w takich długich wąskich paskach, u mnie to był takie spore prostokąty, tak tylko pytam bo znaczenia większego nie ma:D A planujesz jakieś nasadzenia w przyszłości( bo wiem że nie w najbliżej, czytałam) Jak to dalej widzisz, kolorowo , kwiatki, bratki :lol2: czy bardziej minimalistycznie?

Fajnie uczucie co? jak tak w oczach trawa urosła :lol2: Lidziu, twoja widzę jest w takich długich wąskich paskach, u mnie to był takie spore prostokąty, tak tylko pytam bo znaczenia większego nie ma:D A planujesz jakieś nasadzenia w przyszłości( bo wiem że nie w najbliżej, czytałam) Jak to dalej widzisz, kolorowo , kwiatki, bratki :lol2: czy bardziej minimalistycznie?

trawa jest w takich zwijanych prostokątach. Na zdjęciu nie widać poprzecznych łączeń, tylko te długie paski. Nasadzenia oczywiście będą. Będzie zielono i kolorowo. Na pewno na końcu działki będą zasadzone wierzby mandżurskie, bo mam tam dużo wody, więc będą ją ładnie spijać. Na pewno będą trawy ozdobne, magnolie, wrzosy, derenie, lawenda, rh, wiśnia ozdobna i już więcej nie pamiętam. Kolorowe kwiatki na pewno będą w donicach, które będą stały przy schodach tarasowych

Edytowane przez lidszu