MarJel 29.04.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Lidziu, a masz jakąś rozpiskę- projekt od ogrodników, czy tak sama sobie te roślinki wymyśliłaś? Ja właśnie pale faje na tarasie:D Masz nowy komplet wypoczynkowy na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Lidziu, a masz jakąś rozpiskę- projekt od ogrodników, czy tak sama sobie te roślinki wymyśliłaś? Ja właśnie pale faje na tarasie:D Masz nowy komplet wypoczynkowy na taras? Martuś, miałam zarys projektu zrobiony przez panią architekt, ale niestety rozstałam się z nią i teraz na jego podstawie będę sama (czyt. z Rasią) rzeźbić. A mnie czeka olejowanie tarasu w przyszłym tygodniu (muszę zrobić to przed Komunią) i dopiero wtedy komplet tarasowy się na nim pojawi. Muszę jeszcze zamówić ażurowy płotek, który stanie na końcu tarasu, bo wiatr mi wszystkie meble z niego zmiata A dodatkowo płotek osłoni nas od nielubianych sąsiadów, bo mam zamiar pod nim zasadzić pięcioklapka. Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 komplet wypoczynkowy mam nowy - wczoraj zakupiłam - i muszę przyznać, że świetnie się na nim Pasiowe poduszki prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 rozliczyłam dzisiaj PIT'a i normalnie umarłam, jak zobaczyłam ile temu złodziejskiemu państwu musimy oddać kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 komplet wypoczynkowy mam nowy - wczoraj zakupiłam - i muszę przyznać, że świetnie się na nim Pasiowe poduszki prezentują Ja też mam pasiowe podusie , cudniaste, na razie jeszcze są w bawialni bo mi szkoda jeszcze je na taras wywalić Jaki komplecik kupiłaś, chwal się rozliczyłam dzisiaj PIT'a i normalnie umarłam, jak zobaczyłam ile temu złodziejskiemu państwu musimy oddać kasy Nio, takie do dziady pierońskie i co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Trawa boska... i plaży nie ma... Super tak w jeden dzień To dobrze, że rozliczyłaś PITa.. z całą pewnością oddałaś komuś 1% i to baardzo ważne..chociaż ten 1% Ty dysponujesz a nie dajesz na lepsze limuzyny i inne rozpusty tym u władzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 mnie to boli serce jak widze ile na tych darmozjadow zusowych idzie kasy, na ich zlote klamki i szklane wieże:sick: to chore i pomyslec, ze my z tego nic nie dostaniemy a jeśli jz to nędzne ochlapy, wolalabym te kase odkladac na konto, emeryture bym miała jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Noo to fakt.. kiedyś ze 4 lata temu ślubnemu po 20 latach prowadzonej działalności ( wcześniejsze lata pracy z dobrymi składkami mu nie wliczono bo nie złożył kapitałów początkowych) przysłali mu, że jakby wówczas przeszedł na emeryturę to dostałby 50zł... Nie wiedzielibyśmy co z taką kasą zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 nawet na dobra flaszke by nie starczylo żeby się upic:mad: paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) mnie to boli serce jak widze ile na tych darmozjadow zusowych idzie kasy, na ich zlote klamki i szklane wieże:sick: to chore i pomyslec, ze my z tego nic nie dostaniemy a jeśli jz to nędzne ochlapy, wolalabym te kase odkladac na konto, emeryture bym miała jak ta lala. dla siebie nabiorą, a w kasie później pustka. Słyszałam, że w tym roku ZUS będzie na minusie o 65 mld zł w tym roku Ale na nowe budynki to kasę mają I swoje premie również Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ja też mam pasiowe podusie , cudniaste, na razie jeszcze są w bawialni bo mi szkoda jeszcze je na taras wywalić Jaki komplecik kupiłaś, chwal się Martusia, zrobię zdjęcia, to się pochwalę. Komplet stoi w gabinecie na razie, bo szkoda mi jeszcze na razie wystawiać go na zewnątrz, jak panowie jeżdżą i kurzą w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 i się w nich zamykają tak by petent (bo przecież nie klient ) nie mogl się dostać, z drugiej strony nie dziwne, złodzieje to się boja:mad: to jest grabież w białych rękawiczkach i zgodny z litera prawa:bash: no ale ktoś na tych darmozjadow musi pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 i na rolników robimy, którzy powinni płacić takie same składki jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 a potem 8 mld z kont emerytalnych tajemniczo znika i znow maja deficyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 komplet wypoczynkowy mam nowy - wczoraj zakupiłam - i muszę przyznać, że świetnie się na nim Pasiowe poduszki prezentują poka poka I trawa CUDNA!!! Super że będziesz miała natychmiast i to od razu taki dywanik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 poka poka . Lidzia potrzebuje czasu, by na nowo się oswoić z aparatem Czyta instrukcje obsługi bo zapomniała,tak dawno nic nie pykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.04.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Fajnie, że w tym roku nie tylko ja zaczynam od zera ... co prawda Lidzia to zaraz będzie miała trzecią kosmiczną w porównaniu do mojej sianej trawy ... ale będę miała po kim zgapiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.04.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 hej hej Lidzia piękna trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.04.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Lidzia potrzebuje czasu, by na nowo się oswoić z aparatem Czyta instrukcje obsługi bo zapomniała,tak dawno nic nie pykała :P postaram się dzisiaj zgrać zdjęcia na lapka, ale muszę się przesiąść na drugi, ponieważ mój nie chce współpracować z zew. nośnikami danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.04.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 obiecane fotki kompletu na taras, który był dobierany kolorystycznie, żeby pasował do poduch Pasiowych http://img580.imageshack.us/img580/7546/20130429152923.jpg http://img694.imageshack.us/img694/4711/20130429152938.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts