rasia 30.04.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Super komplet z poduchami!!! To co? Ja do Cię, czy Wy do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.05.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Kurcze, wczoraj chodziłam koło takiego i kusiło, żeby kupić kusiło... Ale taras na razie z desek szalunkowych zrobiony Fajnie dobrałaś poduchy. Trawka jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.05.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Komplet SUPA! a podusie wymiatają . Któraś pisała że aż żal na tarasy wystawiać, FAKT! Też by mi żal było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.05.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 komplet wypoczynkowy mam nowy - wczoraj zakupiłam - i muszę przyznać, że świetnie się na nim Pasiowe poduszki prezentują ale ta trawa powala - a musisz ją pielęgnować jak zwykłą sianą? czy jakoś specjalnie albo wcale:D z ogrodem dacie radę - tylko magnolie chyba najtrudniejsze w uprawie.... moja nie ma nawet listka:( a pozostałe mam i wszystko już drugi sezon pikinie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 ale ta trawa powala - a musisz ją pielęgnować jak zwykłą sianą? czy jakoś specjalnie albo wcale:D z ogrodem dacie radę - tylko magnolie chyba najtrudniejsze w uprawie.... moja nie ma nawet listka:( a pozostałe mam i wszystko już drugi sezon pikinie rośnie z tego co mi panowie powiedzieli, to powinnam ją co miesiąc nawozić, żeby ładnie rosła. Przez najbliższe 1,5 tygodnia będzie się ukorzeniać, więc trzeba delikatnie po niech chodzić, a poza tym nie potrzebuje żadnych specjalnych zabiegów. Jestem zadowolona, że zdecydowałam się na trawę z rolki, bo efekt jest natychmiastowy, a na tym mi najbardziej zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 04.05.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 najbadziej podoba mi sie kuchnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.05.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Lidzia trawka skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No trawa zapowiada się niezle. Nasza strasznie zmasakrowana. niestety bałwany, fortece i insze charce zimowe jej nie służą. Czekają nas dosiewki, ale myśle, że damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Lidzia trawka skończona? skończona jest piękna i ciągle się nią zachwycam tylko teraz strasznie mi pusto na rabatach, bo nie ma na nich nic, ale tym się zajmę w przyszłym tygodniu - czeka mnie ciężka praca, chyba że mąż się nade mną ulituje i weźmiemy firmę ogrodową, która nam te rabaty założy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 padam na pyszczek http://emoty.blox.pl/resource/padam_na_cycki.gif umyłam bramę garażową, prawie cały taras (niestety nie starczyło mi węża ). Czekam teraz, aby umyta część wyschła i zacznę olejować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ja to marze by sie pozbyc choc polowe mojej trawy i przeznaczyc na rabaty. w tym roku poszlismy na latwizne kupilismy nawoz, ktory wzmacnia trawe, zazielenia ja, daje skladnikow ale nie powoduje silnego wzrostu. dzieki temu nie kosimy raz na tydzien, szcuje ze bedzie to raz na dwa trzy tygodnie. mezusio bardzo uchachany z tego, ile taka trawa czasu zabiera a mozna by bylo pobyczyc sie na lezaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tarcia i co działa? Wolniej rośnie? Który zastosowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 dziala, wczoraj wlasnie pytalam meza dlaczego ta nasza trawa tak wolno rosnie, inni to juz kosili dwa razy a u nas tak nic???? on mi przypomnial o zastosowanym nawozie. 2 tygodnie minelo trawa niska choc zielona. podlewana zraszaczem, bo przeciez deszczu u nas nie uswiadczysz :mad:najwczesciej bedzie koszona w najblizszy weekend, acha nawoz dlugodzialajacy wiec tez nie trzeba sypac w sezonie. ale nazwy ni huhu nie pamietam, moge sprawdzic w domu na fakturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 mielismy chyba tenhttp://www.florovit.pl/florovit-nawoz-do-trawnikow-p86.html lub tenhttp://www.florovit.pl/florovit-nawoz-do-trawnikow-p85.html i one maja w ogole inna konsystencje niz takie zwykle, sa jak piasek wiec siewnik na minimum musialam przestawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Zapisałam sobie już te nawozy. Mam 520 m trawy, więc przyda się posypać ją czymś, dzięki czemu będzie wolniej rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 weźmiemy firmę ogrodową, która nam te rabaty założy. e tam twardym trzeba byc nie "miętkim" a na końcu jaka satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Zapisałam sobie już te nawozy. Mam 520 m trawy, więc przyda się posypać ją czymś, dzięki czemu będzie wolniej rosnąć to dobre - nawozić by wolniej rosła Moich chwastów niczym nie nawożę same rosną i trzeba to ciągle kosić Ale widziałam trawnik z rolki po kilku latach i jakoś specjalnie szybko do góry się nie piął, tylko podlewania wymagał. Lidszu czemu ten komplet z super poduchami nie stoi na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Bo taras będzie myła i olejowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Bo taras będzie myła i olejowała... dzięki mój Sekretarzu udało mi się umyć dzisiaj cały taras, ale jakoś nie wygląda rewelacyjnie. Jutro jadę po szczotę do Karchera i jeszcze raz go przelecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 A zwykła ryżowa nie załatwi sprawy? Tylko tyle, że siły do niej potrzeba. U nas starszak się wyżywał... U nas Emil miał w rękach karchera i z radosną twórczością ztobił na tarasie esy floresy.. za nic nie można ich się pozbyć, więc nasz taras ma niepowtarzalny wzór jak w angelkowych łazienkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts