Arnika 17.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.05.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 rewelacyjnie wszytko razem pasuje - patrzę na super stół, widzę i podłogę i krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.05.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A ja nie widzę zdjęć ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A ja nie widzę zdjęć ( kurcze Tofiku nie wiem dlaczego, bo ja je widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.05.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lidzia cuuuudny masz stół!!!! Krzesełka też masz nowe?( te przy stole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.05.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lidziu oczywiście już widziałam twoj- hazelkowy stół *( wiadomo gdzie na fb) . cudny jest:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.05.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 próbowałam w 2 przeglądarkach i nic a pozostałe foty mi wyświetla ... buuuuu no nic zajrzę w domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lidzia cuuuudny masz stół!!!! Krzesełka też masz nowe?( te przy stole) dzięki wielkie tak, krzesła też są nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 rewelacyjnie wszytko razem pasuje - patrzę na super stół, widzę i podłogę i krzesła dziękuję bardzo rozumiem, że się podoba ? Lidziu oczywiście już widziałam twoj- hazelkowy stół *( wiadomo gdzie na fb) . cudny jest:yes::yes::yes: cieszę się, że się podoba i bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lidzia dzwoniłaś wczoraj a my na chrzcinach się bawiliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lidzia dzwoniłaś wczoraj a my na chrzcinach się bawiliśmy.... A my na Ciebie u mnie czekałyśmy;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lidzia, no pięknie Pani... pięknie masz... zielono;). Trawa super, ale to już wiesz:D. Stół czaderski do kwadratu, ale to też wiesz:D. Hookery wpisały się tak, że ich nie zauważyłam i miałam wrażenie, że były tam od zawsze;). Zasłonki dopełnieniem są znakomitym... teraz to tylko szyby przesuwistej;) Ci brakuje w salonie i roślinek w ogrodzie.... I ja dziękuję za cudny dzień. Ps... polałam dziś w południe na komary, po czym po godzinie jak błysnęło, trzasnęło i luuunęło, że aż drzewa w okolicy się łamały:mad:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A my na Ciebie u mnie czekałyśmy;). buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lidzia dzwoniłaś wczoraj a my na chrzcinach się bawiliśmy.... dzwoniłam, bo chciałam cię do Rasi wyciągnąć, ale ty wolałaś inne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lidzia, no pięknie Pani... pięknie masz... zielono;). Trawa super, ale to już wiesz:D. Stół czaderski do kwadratu, ale to też wiesz:D. Hookery wpisały się tak, że ich nie zauważyłam i miałam wrażenie, że były tam od zawsze;). Zasłonki dopełnieniem są znakomitym... teraz to tylko szyby przesuwistej;) Ci brakuje w salonie i roślinek w ogrodzie.... I ja dziękuję za cudny dzień. dziękuję bardzo Ps... polałam dziś w południe na komary, po czym po godzinie jak błysnęło, trzasnęło i luuunęło, że aż drzewa w okolicy się łamały:mad:. u nas dopiero teraz przeszła burza, ale całe szczęście obyło się bez łamania drzew, tylko deszcz wielki i ciemno się zrobiło strasznie. A tak przez cały dzień było gorąco i parno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 u nas tez burzowo i popadalo, normalnie jak urwanie chmury i zimy trochę, bo gradem sypnelo brrr okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ciesze się, że miałam możliwość Cię poznać, choć nie miałyśmy okazji porozmawiać Na pewno będzie jeszcze kiedyś możliwość zadrobić :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Lidzia dotarłaś włóczykiju? Coś czuje w kościach że rozrabiacie jeszcze dzisiaj z Rasią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Lidzia dotarłaś włóczykiju? Coś czuje w kościach że rozrabiacie jeszcze dzisiaj z Rasią dotarłam, dotarłam, ale ledwo W drodze powrotnej nawiedziłyśmy Zuzę w Raju i ciężko było stamtąd wyjeżdżać. Później krótki przystanek u Rasi po mój samochód, szybkie zakupy prezentów dla moich dziewczynek i zakończyłam forumowy zjazd w domu koło 20:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts