Gosiek33 05.06.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 włączyli wczoraj koło 20 i jest Całe szczęście człowiek zupełnie odzwyczaił się od braku, prądu, wody pełna dezorganizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Prąd, woda to podstawy, a jak dezorganizuje życie niezabranie z domu komórki... Cześć Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Lidzia, odezwij się choć od czasu do czasu... ... nowe zdjęcia powstawiaj... wrzuć video jak trawka rośnie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.08.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Lidzia to może napisz chociaż słówko o Zoi, jak reaguje na takie upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.08.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam serdecznie.Na początek chciałam bardzo pochwalić domek ładnie wykończony widać gust właścicielki .W związku z tym ze nie mogę znaleźć w dzienniku zapytam tutaj.Czy mnie wzrok nie myli i dachoweczka jest RuppCeramika Turmalin kolor antracyt?My budujemy Kasjopee i polozylismy właśnie ta dachowke ale niepokojąco po położeniu widzę kolor brązowy a nie antracyt!?Czy u was rownież jest takie wrażenie?Oczywiscie jeśli macie ta sama dachowke.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Pozdrowienia zostawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Lidzia to może napisz chociaż słówko o Zoi, jak reaguje na takie upały Byliśmy w czasie największych upałów na wczasach i na Kanarach było chłodniej niż tutaj Zoja była u swojej trenerki i codziennie chodziła na długie spacery połączone z pływaniem. Upały przeżyła więc bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witam serdecznie.Na początek chciałam bardzo pochwalić domek ładnie wykończony widać gust właścicielki .W związku z tym ze nie mogę znaleźć w dzienniku zapytam tutaj.Czy mnie wzrok nie myli i dachoweczka jest RuppCeramika Turmalin kolor antracyt?My budujemy Kasjopee i polozylismy właśnie ta dachowke ale niepokojąco po położeniu widzę kolor brązowy a nie antracyt!?Czy u was rownież jest takie wrażenie?Oczywiscie jeśli macie ta sama dachowke.Pozdrawiam Dziękuję za pochwały i cieszę się, że dom się podoba Jeśli chodzi o dachówkę, to chyba jest Turmalin (ale w tej chwili już na 100% nie pamiętam). W każdym bądź razie jest brązowa od spodu, a z wierzchu czarna. Na początku wydawało mi się, że pod pewnymi kątami jak się na nią patrzyło, to rzeczywiście wydawała się brązowa, ale teraz tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Pozdrowienia zostawiam:bye: dziękuję bardzo i odmachuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Lidzia, odezwij się choć od czasu do czasu... ... nowe zdjęcia powstawiaj... wrzuć video jak trawka rośnie;). może być przekaz na żywo ? A tak na serio, to przecież widziałaś trawkę na żywo W domu nic się na razie nie dzieje. Teraz przymierzam się do zamówienia w końcu biblioteczki do gabinetu, bo już mnie wkurzają wszystkie dokumenty i książki w pudłach oraz to, że niczego nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dobrze, że dałaś znak, że żyjesz.... Imprezka maleńka Cie ominęła u nas.. mogłaś z Rasią wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dobrze, że dałaś znak, że żyjesz.... Imprezka maleńka Cie ominęła u nas.. mogłaś z Rasią wpaść troszkę daleko miałam do Was, bo w tym czasie byłam na Gran Canarii ale może następnym razem spotkacie się jak będę w kraju, to się wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.08.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Tak myślałam, że wyjechałaś.. ale i Ty też chyba nigdzie nie zaglądasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.08.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Tak myślałam, że wyjechałaś.. ale i Ty też chyba nigdzie nie zaglądasz... ostatnio rzadko rzeczywiście zaglądam, chociaż u Ciebie przed wakacjami byłam na bieżąco, tylko nic nie pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Lidzia to pewnie tylko juz sie turla po swej trawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Lidzia to pewnie tylko juz sie turla po swej trawce turlam się, turlam i to zazwyczaj z Zoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 A jakieś fotki zielonego będą??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 A jakieś fotki zielonego będą??????? będą oczywiście, ale muszę się najpierw obrobić z innymi rzeczami, bo na nic nie mam czasu. właśnie pęta mi się 4 dzieci po domu, więc sajgon totalny - nawet nie wchodzę na górę, żeby zawału serca nie dostać, zanim pojawi się mama nadprogramowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Choć ja niefejsowa.. to byłam, widziałam i ślad zostawiłam.. choć nie wiem czy w dobrym miejscu. Lidzia.. fajna metamorfoza... a dopiero będzie fajna i spektakularna jak ciut podrośnie roślinność... Dziękuję, że mnie tyrpnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts