Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
Witam serdecznie.Na początek chciałam bardzo pochwalić domek ładnie wykończony widać gust właścicielki :yes:.W związku z tym ze nie mogę znaleźć w dzienniku zapytam tutaj.Czy mnie wzrok nie myli i dachoweczka jest RuppCeramika Turmalin kolor antracyt?My budujemy Kasjopee i polozylismy właśnie ta dachowke ale niepokojąco po położeniu widzę kolor brązowy a nie antracyt!?Czy u was rownież jest takie wrażenie?Oczywiscie jeśli macie ta sama dachowke.Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Lidzia to może napisz chociaż słówko o Zoi, jak reaguje na takie upały ;)

Byliśmy w czasie największych upałów na wczasach i na Kanarach było chłodniej niż tutaj :jawdrop: :)

Zoja była u swojej trenerki i codziennie chodziła na długie spacery połączone z pływaniem. Upały przeżyła więc bezproblemowo.

Witam serdecznie.Na początek chciałam bardzo pochwalić domek ładnie wykończony widać gust właścicielki :yes:.W związku z tym ze nie mogę znaleźć w dzienniku zapytam tutaj.Czy mnie wzrok nie myli i dachoweczka jest RuppCeramika Turmalin kolor antracyt?My budujemy Kasjopee i polozylismy właśnie ta dachowke ale niepokojąco po położeniu widzę kolor brązowy a nie antracyt!?Czy u was rownież jest takie wrażenie?Oczywiscie jeśli macie ta sama dachowke.Pozdrawiam

Dziękuję za pochwały i cieszę się, że dom się podoba :D Jeśli chodzi o dachówkę, to chyba jest Turmalin (ale w tej chwili już na 100% nie pamiętam). W każdym bądź razie jest brązowa od spodu, a z wierzchu czarna. Na początku wydawało mi się, że pod pewnymi kątami jak się na nią patrzyło, to rzeczywiście wydawała się brązowa, ale teraz tego nie widzę.

Lidzia, odezwij się choć od czasu do czasu... :rolleyes:;)... nowe zdjęcia powstawiaj... wrzuć video jak trawka rośnie;):p.

może być przekaz na żywo ? ;)

A tak na serio, to przecież widziałaś trawkę na żywo :p

W domu nic się na razie nie dzieje. Teraz przymierzam się do zamówienia w końcu biblioteczki do gabinetu, bo już mnie wkurzają wszystkie dokumenty i książki w pudłach oraz to, że niczego nie mogę znaleźć :mad:

A jakieś fotki zielonego będą???????

będą oczywiście, ale muszę się najpierw obrobić z innymi rzeczami, bo na nic nie mam czasu.

właśnie pęta mi się 4 dzieci po domu, więc sajgon totalny - nawet nie wchodzę na górę, żeby zawału serca nie dostać, zanim pojawi się mama nadprogramowej 2 ;)

• 2 months później...