nitubaga 31.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 no i są .... taksówką przyjechali 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 no i są .... taksówką przyjechali 300 metrów u nas od 5 minut slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.05.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 no i są .... taksówką przyjechali 300 metrów u nas od 5 minut slonce i za 5 min go nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 jeszcze jest ale wieje tak ze pewnie cos przywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 jeszcze jest ale wieje tak ze pewnie cos przywieje pewnie tak, cholerna ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dzień doberek wszystkim wczoraj się nie piknikowaliśmy, tylko pojechaliśmy do mojego bratanka na 18 urodziny Za to dzisiaj spędziłam od rana 3 godziny przy prasowaniu Tyle się tego zebrało, że już mi z fotela schodziło Pogoda czysto barowa Co chwila grzmi, wieje i leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 doberek ) deski tarasowe i elewacyjne po ile wam chca gonic???i z czego? Wiem, ale nie powiem. Bo duch miał przysłać i nie przysłał nic... Ani nawet nie próbował. Tylko się po imprach szlaja tarasowke???elewacje:O no co ty ale akurat jak byłem w wawie tarasowke probki mialem od srody zas bede i tez bede mial a elewacyjna moge wziasc..ale kurcze jakos nie pamietam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 doberek ) deski tarasowe i elewacyjne po ile wam chca gonic???i z czego? Wiem, ale nie powiem. Bo duch miał przysłać i nie przysłał nic... Ani nawet nie próbował. Tylko się po imprach szlaja tarasowke???elewacje:O no co ty ale akurat jak byłem w wawie tarasowke probki mialem od srody zas bede i tez bede mial a elewacyjna moge wziasc..ale kurcze jakos nie pamietam.. Duchu, a "dzień dobry" dla mnie to gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 31.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hej lidszu czytałam, że u Ani będziesz??? mój mąż też obiecał, że mnie zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hej lidszu czytałam, że u Ani będziesz??? mój mąż też obiecał, że mnie zabierze będę i już się nie mogę doczekać sama będę, bo mąż z dziewczynami w domu zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 31.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hej lidszu czytałam, że u Ani będziesz??? mój mąż też obiecał, że mnie zabierze będę i już się nie mogę doczekać sama będę, bo mąż z dziewczynami w domu zostanie my najprawdopodobniej będziemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hej lidszu czytałam, że u Ani będziesz??? mój mąż też obiecał, że mnie zabierze będę i już się nie mogę doczekać sama będę, bo mąż z dziewczynami w domu zostanie my najprawdopodobniej będziemy razem wy jeszcze możecie razem u nas niestety ostatnio musimy się dzielić imprezami A ponieważ to ja tu urzęduję, to ja jadę On ostatnio sobie wyjeżdżał ze swoimi kumplami, więc teraz moja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.06.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 doberek ) deski tarasowe i elewacyjne po ile wam chca gonic???i z czego? Wiem, ale nie powiem. Bo duch miał przysłać i nie przysłał nic... Ani nawet nie próbował. Tylko się po imprach szlaja tarasowke???elewacje:O no co ty ale akurat jak byłem w wawie tarasowke probki mialem od srody zas bede i tez bede mial a elewacyjna moge wziasc..ale kurcze jakos nie pamietam.. Duchu, a "dzień dobry" dla mnie to gdzie ? pseplassam dzien dobry w poniedziałek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ... tyż się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gorszy nie będę Siema!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 01.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 super dachowka!!!!! Tylko zastanawiam sie czy do topaza pasuje. W projekcie jest nachylenie dachu 25, a na rysunku przeczytalam, ze minimalny kat nachylenia 30 dla tej dachowki. Ale jest piekna Dostałam kiedyś zdjęcia Topaza z płaską dachówką i wygląda zajebiście Z pewnościa dobrze wygląda. Ja się przymierzałam do karpiówki creatona ale niestety zrezygnowałam ze względu na cenę. Dach ze stropem kosztował mnie 60 TPLN ( w tym dachówka sirius 33TPLN). Gdybym się zdecydowała na karpiówkę wyszłoby ponad 70 TPLN, a w końcu ten dach widać dopiero z odległości min 40 m. Podobno w Babicach jest karpówka na Topazie ale w kolorze ceglanym - nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hej ho! Dzieńdobry dzieńdobry, miejmy nadzieje że już z pogodą to tylko lepiej będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts