zuznka 01.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dobereczek bo słonko siweci i może jednak ci w TV się mylą że ma padać do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hejeczka Lidziu i co tam z PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hejeczka Lidziu i co tam z PnB Ano właśnie!? Bo mi paluszki cierpną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień doberek wszystkim Z PnB jeszcze nic nie wiem, jutro jadę do urzędu, więc dam znać Miałam dzisiaj jechać z Ingą do Dino Parku na wycieczkę przedszkolną, ale dzieciaki jednak nie pojechały . A nie pojechały, bo niestety autokary się spóźniły ponad 2 godziny , więc już nie było sensu żeby jechać. Ja nie chciałam puścić młodej autokarem (nie miała pasów bezpieczeństwa) i miałam ją tam zawieźć samochodem. Pani dyr. przedszkola była bardzo zdziwiona, że chcę osobiście ją zawieźć i dość nie miło mnie potraktowała, ale ja to zlewam, bo zdrowie i życie mojego dziecka jest dla mnie najważniejsze. Chcą wycieczkę przełożyć na przyszły tydzień, więc zobaczymy Rasiu, wiem, że paluszki cierpną, ale jeszcze tylko troszkę proszę o zaciskanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ciskam ciskam... nie bój nic! Ale jak dostaniesz, to pisz szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ciskam ciskam... nie bój nic! Ale jak dostaniesz, to pisz szybko! no mowa, oczywiście, że napiszę będziecie pierwsi - no może drudzy - bo pierwszy to mąż będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Już się cieszyłam, że paluchy można puścić .. no to dalej trzymam ... mam tu również swój prywatny interes w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Już się cieszyłam, że paluchy można puścić .. no to dalej trzymam ... mam tu również swój prywatny interes w tym chyba będę ci musiała jakoś za parkingowe zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Ja też trzymam kciuki i czekam na dobre wieści Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień dobry http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Lidszu, co ty tak ziewasz Byłaś o PNB się przymilać Kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Lidszu, co ty tak ziewasz Byłaś o PNB się przymilać Kciuki trzymam nie byłam jeszcze, bo najpierw muszę się obudzić. Po południu pojadę, bo nie mam z kim młodej zostawić, a nie chcę jej ciągać na deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Lidszu co Ty weź młodą właśnie i może brewerii jakiś naurządza to dla świętego spokoju wydadzą Ci w końcu ten papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Gosiek dobrze gada ja z Zuliną to wszystko mogę załatwić, bo albo się do wszystkich szczerzy albo płacze i wtedy wszyscy chcą mnie się jak najszybciej pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Matka z dzieckiem zdecydowanie rozmiękcza urzędników. A przynajmniej powinna . Póki nie pada, wal do urzędu Dzień doooobry, dlaczego mamy kolejny dzień bez ciśnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.06.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no i jak poszło Lidszu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kochani, Byłam w urzędzie, wszystkie zwrotki doszły już Już najprawdopodobniej jutro będzie ..... ale tu cichosza, aby nie zapeszyć jutro po południu napiszę mam nadzieję, wspaniałą wiadomość proszę więc jeszcze o parenaście godzin zaciskania http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.06.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ulalalalala ale jutro się będzie działo szampan będzie się lał strumieniami nie przegapie tego - o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to czekamy z niecierpliwością i ściskamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 KCIUKI ŚCISKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts