lidszu 02.06.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ulalalalala ale jutro się będzie działo szampan będzie się lał strumieniami nie przegapie tego - o nie mam taką głęboką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to czekamy z niecierpliwością i ściskamy kciuki KCIUKI ŚCISKAM dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cześć Liduś Czekamy jutro na wspaniałe wieści!!! Jak będziesz jechała do Nitki to daj mi znać. AAA na PW ci wyślę mój numer fona bo ty chyba go nie masz co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 i ja zaciskam kcuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no i ja kciukasy zaciskam Lidzia a kiedy to się do Nitki wybierasz daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Od rana z zaciśnietymi kciukami czekam na Super wieści Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 http://charytatywni.ovh.org/emotki/tuptup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hej wszystkim Monika, fona dostałam i prześlę ci swojego Pasie, może wybiorę się w piątek, ale to dam jeszcze znać, bo Olga coś mi zaczęła chrychać i ma katar Idą jej trójki i może to od tego Anjamen, Efilo, dziękuję bardzo za zaciskanie kciuków. Po papierek wybieram się dzisiaj koło godz. 14-15, więc już za momencik, już za chwileczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hej wszystkim Monika, fona dostałam i prześlę ci swojego Pasie, może wybiorę się w piątek, ale to dam jeszcze znać, bo Olga coś mi zaczęła chrychać i ma katar Idą jej trójki i może to od tego Anjamen, Efilo, dziękuję bardzo za zaciskanie kciuków. Po papierek wybieram się dzisiaj koło godz. 14-15, więc już za momencik, już za chwileczkę Zdróweczka dla małej, moja też z katarem wstała - oby nie jakiś wirus znowu a ty zmykaj szybko bo my czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hej wszystkim Monika, fona dostałam i prześlę ci swojego Pasie, może wybiorę się w piątek, ale to dam jeszcze znać, bo Olga coś mi zaczęła chrychać i ma katar Idą jej trójki i może to od tego Anjamen, Efilo, dziękuję bardzo za zaciskanie kciuków. Po papierek wybieram się dzisiaj koło godz. 14-15, więc już za momencik, już za chwileczkę Zdróweczka dla małej, moja też z katarem wstała - oby nie jakiś wirus znowu a ty zmykaj szybko bo my czekamy no nie mogę szybko, bo kazali po południu przyjechać na razie na śniadanie śmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hej wszystkim Monika, fona dostałam i prześlę ci swojego Pasie, może wybiorę się w piątek, ale to dam jeszcze znać, bo Olga coś mi zaczęła chrychać i ma katar Idą jej trójki i może to od tego Anjamen, Efilo, dziękuję bardzo za zaciskanie kciuków. Po papierek wybieram się dzisiaj koło godz. 14-15, więc już za momencik, już za chwileczkę Zdróweczka dla małej, moja też z katarem wstała - oby nie jakiś wirus znowu a ty zmykaj szybko bo my czekamy no nie mogę szybko, bo kazali po południu przyjechać na razie na śniadanie śmigam cholerka tyle czekania a ja niecierpliwa ale to moze i dobrze bo po szampanie juz autkiem bym śmigać nie mogła SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hej wszystkim Monika, fona dostałam i prześlę ci swojego Pasie, może wybiorę się w piątek, ale to dam jeszcze znać, bo Olga coś mi zaczęła chrychać i ma katar Idą jej trójki i może to od tego Anjamen, Efilo, dziękuję bardzo za zaciskanie kciuków. Po papierek wybieram się dzisiaj koło godz. 14-15, więc już za momencik, już za chwileczkę Zdróweczka dla małej, moja też z katarem wstała - oby nie jakiś wirus znowu a ty zmykaj szybko bo my czekamy no nie mogę szybko, bo kazali po południu przyjechać na razie na śniadanie śmigam cholerka tyle czekania a ja niecierpliwa ale to moze i dobrze bo po szampanie juz autkiem bym śmigać nie mogła SMACZNEGO kochana, ja to bym ci nawet nie pozwoliła po kieliszku wsiąść do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Liduś oby to było przez ząbki Ehhmasz ty nerwy ja już bym była w urzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Liduś oby to było przez ząbki Ehhmasz ty nerwy ja już bym była w urzędzie czekałam tyle, to te parę godzin mnie nie zbawi tak naprawdę to już bym tam była, ale dzisiaj jestem na łasce mamy, ponieważ mąż mi zabrał dzisiaj bruma i muszę pożyczyć od niej. Lecę zaaplikować Oldze syrop na kaszel i coś przeciwgorączkowego Muszę stoczyć z nią walkę, bo nie chce w ogóle przyjmować leków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Liduś oby to było przez ząbki Ehhmasz ty nerwy ja już bym była w urzędzie czekałam tyle, to te parę godzin mnie nie zbawi tak naprawdę to już bym tam była, ale dzisiaj jestem na łasce mamy, ponieważ mąż mi zabrał dzisiaj bruma i muszę pożyczyć od niej. Lecę zaaplikować Oldze syrop na kaszel i coś przeciwgorączkowego Muszę stoczyć z nią walkę, bo nie chce w ogóle przyjmować leków Mój uwielbia syropki ale tylko te dobre a jak mam jakiś niedobry w smaku to mieszam mu z tym słodkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Liduś oby to było przez ząbki Ehhmasz ty nerwy ja już bym była w urzędzie czekałam tyle, to te parę godzin mnie nie zbawi tak naprawdę to już bym tam była, ale dzisiaj jestem na łasce mamy, ponieważ mąż mi zabrał dzisiaj bruma i muszę pożyczyć od niej. Lecę zaaplikować Oldze syrop na kaszel i coś przeciwgorączkowego Muszę stoczyć z nią walkę, bo nie chce w ogóle przyjmować leków Mój uwielbia syropki ale tylko te dobre a jak mam jakiś niedobry w smaku to mieszam mu z tym słodkim moja starsza też uwielbia wszelkiego rodzaju leki - jedynie nie podchodził jej Klacid (ale to zajzajer straszny jest, więc nic dziwnego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Uuuu tego nie jedliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Uuuu tego nie jedliśmy obyście nie musieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 kruszka też wcina każdy syrop. a już panadol truskawkowy to by mogła na podwieczorek wylizywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 kruszka też wcina każdy syrop. a już panadol truskawkowy to by mogła na podwieczorek wylizywać Mój jak widzi Lipomal to oczka mu się już świecą a po podaniu woła jeszcze jeszcze - lekoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts