Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I ja lecę z gratulacjami :) To Ty już w starterach :) ... biegnę w takim razie pajęczyny z zielonego domku zebrać :) :lol: :lol:

bardzo dziękuję :D

biegnij, biegnij, bo zanim domek przyjmę, to inspekcję czystości zrobię :wink: :lol: :lol:

Ja go moja droga z zewnątrz z pająków uprzątnę :) a w środku panowie niech po sobie sprzątają ;)

I ja lecę z gratulacjami :) To Ty już w starterach :) ... biegnę w takim razie pajęczyny z zielonego domku zebrać :) :lol: :lol:

bardzo dziękuję :D

biegnij, biegnij, bo zanim domek przyjmę, to inspekcję czystości zrobię :wink: :lol: :lol:

Ja go moja droga z zewnątrz z pająków uprzątnę :) a w środku panowie niech po sobie sprzątają ;)

do środka to ja nie mam zamiaru zaglądać :lol: :lol: , w końcu ja też nie lubię jak mi ktoś obcy po mieszkaniu się kręci :lol: :wink:

lidszu napisał

Witaj,

Skuszona "płaskim dachem" wpadłam, aby zobaczyć jaki domek budujecie

Z tych wizualek zapowiada się naprawdę piękny dom, gratulacje Jak będziesz mieć rzuty od arch. to koniecznie wklej

My też chcieliśmy dom z płaskim dachem, ale niestety plan zagospodarowania przestrzennego nas dobił i nie udało się. Jednak i tak będzie dość nowoczesny domek, ale z dachem kopertowym

pozdrawiam i będę śledzić postępy

Witaj lidszu

Taki dom jak Twój też mi się bardzo podoba... i łatwiej o projekt, łatwiej też o warunki dla takiego domu.

Chodziły mi intensywnie po głowie projekty z piętrem ale ze względu na moje kłopoty ze zdrowiem i na to, że nie wiadomo co z nich wyniknie w przyszłości, jednak łatwiej będzie mi jakby co funkcjonować kiedyś w domu parterowym (bez schodów) Ukardkiem też podczytuje Twój dziennik od jakiegoś czasu 8)

pozdrawiam

Małgosia

lidszu napisał
Witaj,

Skuszona "płaskim dachem" wpadłam, aby zobaczyć jaki domek budujecie

Z tych wizualek zapowiada się naprawdę piękny dom, gratulacje Jak będziesz mieć rzuty od arch. to koniecznie wklej

My też chcieliśmy dom z płaskim dachem, ale niestety plan zagospodarowania przestrzennego nas dobił i nie udało się. Jednak i tak będzie dość nowoczesny domek, ale z dachem kopertowym

pozdrawiam i będę śledzić postępy

Witaj lidszu

Taki dom jak Twój też mi się bardzo podoba... i łatwiej o projekt, łatwiej też o warunki dla takiego domu.

Chodziły mi intensywnie po głowie projekty z piętrem ale ze względu na moje kłopoty ze zdrowiem i na to, że nie wiadomo co z nich wyniknie w przyszłości, jednak łatwiej będzie mi jakby co funkcjonować kiedyś w domu parterowym (bez schodów) Ukardkiem też podczytuje Twój dziennik od jakiegoś czasu 8)

pozdrawiam

Małgosia

cieszę się, że się ujawniłaś i napisałaś :D

bardzo mi miło, że do mnie zaglądasz i mam nadzieję, że nie będziesz tylko "cichym" czytelnikiem, a częstym pisaczem :wink: :lol:

dzien doberek ,i składam moje wielkie gratulację :D :D :D :D cieszę się razem z Tobą z PNB :D :D :D :D buziaki ,

To powiedz teraz kiedy startujecie z budową :wink: :p

Jessi, bardzo serdecznie dziękuję :D

Teraz czekamy na uprawomocnienie się PnB, potem 7 dni po zgłoszeniu chęci rozpoczęcia budowy i ruszmy. Pewnie nastąpi to na początku lipca :D