lidszu 03.06.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 mam zamiar w sobotę pojechać na działkę i wykarczować trochę samosiejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I ja lecę z gratulacjami To Ty już w starterach ... biegnę w takim razie pajęczyny z zielonego domku zebrać bardzo dziękuję biegnij, biegnij, bo zanim domek przyjmę, to inspekcję czystości zrobię Ja go moja droga z zewnątrz z pająków uprzątnę a w środku panowie niech po sobie sprzątają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I ja lecę z gratulacjami To Ty już w starterach ... biegnę w takim razie pajęczyny z zielonego domku zebrać bardzo dziękuję biegnij, biegnij, bo zanim domek przyjmę, to inspekcję czystości zrobię Ja go moja droga z zewnątrz z pająków uprzątnę a w środku panowie niech po sobie sprzątają do środka to ja nie mam zamiaru zaglądać , w końcu ja też nie lubię jak mi ktoś obcy po mieszkaniu się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 03.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Lidszu - GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Lidszu - GRATULACJE !!! bardzo ci serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.06.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 lidszu napisałWitaj, Skuszona "płaskim dachem" wpadłam, aby zobaczyć jaki domek budujecie Z tych wizualek zapowiada się naprawdę piękny dom, gratulacje Jak będziesz mieć rzuty od arch. to koniecznie wklej My też chcieliśmy dom z płaskim dachem, ale niestety plan zagospodarowania przestrzennego nas dobił i nie udało się. Jednak i tak będzie dość nowoczesny domek, ale z dachem kopertowym pozdrawiam i będę śledzić postępy Witaj lidszu Taki dom jak Twój też mi się bardzo podoba... i łatwiej o projekt, łatwiej też o warunki dla takiego domu. Chodziły mi intensywnie po głowie projekty z piętrem ale ze względu na moje kłopoty ze zdrowiem i na to, że nie wiadomo co z nich wyniknie w przyszłości, jednak łatwiej będzie mi jakby co funkcjonować kiedyś w domu parterowym (bez schodów) Ukardkiem też podczytuje Twój dziennik od jakiegoś czasu pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Lidziu GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Ekipa juz zaklepana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 lidszu napisałWitaj, Skuszona "płaskim dachem" wpadłam, aby zobaczyć jaki domek budujecie Z tych wizualek zapowiada się naprawdę piękny dom, gratulacje Jak będziesz mieć rzuty od arch. to koniecznie wklej My też chcieliśmy dom z płaskim dachem, ale niestety plan zagospodarowania przestrzennego nas dobił i nie udało się. Jednak i tak będzie dość nowoczesny domek, ale z dachem kopertowym pozdrawiam i będę śledzić postępy Witaj lidszu Taki dom jak Twój też mi się bardzo podoba... i łatwiej o projekt, łatwiej też o warunki dla takiego domu. Chodziły mi intensywnie po głowie projekty z piętrem ale ze względu na moje kłopoty ze zdrowiem i na to, że nie wiadomo co z nich wyniknie w przyszłości, jednak łatwiej będzie mi jakby co funkcjonować kiedyś w domu parterowym (bez schodów) Ukardkiem też podczytuje Twój dziennik od jakiegoś czasu pozdrawiam Małgosia cieszę się, że się ujawniłaś i napisałaś bardzo mi miło, że do mnie zaglądasz i mam nadzieję, że nie będziesz tylko "cichym" czytelnikiem, a częstym pisaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Lidziu GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Ekipa juz zaklepana? Edyś, dziękuję bardzo ekipa już od dawna zaklepana (dzięki Neferce ) i czeka tylko na sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cudnie (że PnB) - najgorsze za Tobą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cudnie (że PnB) - najgorsze za Tobą :) ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cudnie (że PnB) - najgorsze za Tobą :) ja myślę a ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cudnie (że PnB) - najgorsze za Tobą :) ja myślę a ja wiem to już jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dzien doberek ,i składam moje wielkie gratulację cieszę się razem z Tobą z PNB buziaki , To powiedz teraz kiedy startujecie z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Lidszu - loooooknij tu może to cię zainteresuje http://forum.muratordom.pl/porotherm-dom-do-sesji-fotograficznej,t157946.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Doberek składam spóźnione GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jeszcze raz gratulacje. To się teraz zacznie dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Lidszu - loooooknij tu może to cię zainteresuje http://forum.muratordom.pl/porotherm-dom-do-sesji-fotograficznej,t157946.htm widziałam to, ale ja się nie łapię, bo mój projekt nie jest projektem Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dzien doberek ,i składam moje wielkie gratulację cieszę się razem z Tobą z PNB buziaki , To powiedz teraz kiedy startujecie z budową Jessi, bardzo serdecznie dziękuję Teraz czekamy na uprawomocnienie się PnB, potem 7 dni po zgłoszeniu chęci rozpoczęcia budowy i ruszmy. Pewnie nastąpi to na początku lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Doberek składam spóźnione GRATULACJE Pasie, serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts