lidszu 09.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Lidszu ja tez myslalma o retriverze dla moich chlopakow ale u Ciebie odkrylam ze sa czekoladowe ja Ciagle myslalam ze sa tylko takie jasne ,Ten ciemny kolor to mi nawet bardziej pasuje są jeszcze czarne i dokładnie nazywają się Flat Coated Retriever ale rzeczywiście czekoladowe są przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 witam wszystkich w ten piękny słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 I jeszcze sobie nową stronkę strzeliłam niedługo 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj, to przy 30 będziesz ściany ciągnęła do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj, to przy 30 będziesz ściany ciągnęła do góry mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj Lidszu! Spóźnione, ale najszczersze GRATULKI z okazji PNB!!! Życzę Ci żeby wszystko szło szybciutko i bezproblemowo! No i pięknej pogody Wam życzę nad morzem, żeby dziewczynki jak najwięcej skorzystały z plaży! Ale Wam fajnie - akurat nabierzecie sił na budowanie domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj Lidszu! Spóźnione, ale najszczersze GRATULKI z okazji PNB!!! Życzę Ci żeby wszystko szło szybciutko i bezproblemowo! No i pięknej pogody Wam życzę nad morzem, żeby dziewczynki jak najwięcej skorzystały z plaży! Ale Wam fajnie - akurat nabierzecie sił na budowanie domku! Mario, dziękuję bardzo Mamy właśnie taki zamiar naładować się energią, aby potem trudom budowlanym podołać Mam nadzieję, że pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a ja kcem potomka filipa cornygo...z filipa madrosciom i kharkterym Ja tyż Dzień doberek i spadam bo prąd mi wyłączyli do 15 a bateryjka w lapku pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a ja kcem potomka filipa cornygo...z filipa madrosciom i kharkterym Ja tyż Dzień doberek i spadam bo prąd mi wyłączyli do 15 a bateryjka w lapku pada to przyjdź do mnie, bo u mnie nie wyłączyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dzien dobry Lidziu.ale zazdraszczam tego morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dzien dobry Lidziu. ale zazdraszczam tego morza to też się wybierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.06.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 barranki2 wrócą to Lidszu wyjedzie - równowaga na forum musi być a ja morza nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 barranki2 wrócą to Lidszu wyjedzie - równowaga na forum musi być a ja morza nie lubię a dlaczego nie lubisz ? ja lubię sobie poleżeć na plaży i słoneczku, ale to chyba nie nad naszym morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ja uwielbiam morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.06.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 barranki2 wrócą to Lidszu wyjedzie - równowaga na forum musi być a ja morza nie lubię a dlaczego nie lubisz ? ja lubię sobie poleżeć na plaży i słoneczku, ale to chyba nie nad naszym morzem bo ja kocham góry - tak jest piekny krajobraz a nie tylko woda, woda, piasek i tak non stop zbyt energiczna jestem żeby leżeć na plaży a spacerować po piachu to ja mogę 2 dni i to wsio a w górach - jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie i nie monotematycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 barranki2 wrócą to Lidszu wyjedzie - równowaga na forum musi być a ja morza nie lubię a dlaczego nie lubisz ? ja lubię sobie poleżeć na plaży i słoneczku, ale to chyba nie nad naszym morzem bo ja kocham góry - tak jest piekny krajobraz a nie tylko woda, woda, piasek i tak non stop zbyt energiczna jestem żeby leżeć na plaży a spacerować po piachu to ja mogę 2 dni i to wsio a w górach - jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie i nie monotematycznie ja też kocham góry i czekam tylko na to, żeby dziewczynki podrosły i będzie sobie razem chodzić ale lubię się też położyć na leżaczku i trochę poleniuchować a to zdarza mi się coraz częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 gospodyni wyjechała nad morze, to już nikt do niej nie zagląda, buuuu pozdrowienia znad zimnego i deszczowego morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 gospodyni wyjechała nad morze, to już nikt do niej nie zagląda, buuuu pozdrowienia znad zimnego i deszczowego morza Hej Lidzionku! Od jutra ma być ładnie i ciepło, a Ty mimo braku pogody masz wypoczywać i wyrzuć ten komputer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.06.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Lidszu niby ma być cieplej ale ja w to nie wierzę ... nie nad morzem ... do dupy ta pogoda Ale mam nadzijeję, że urlop się uda i odpoczniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Gospodyni tak wypoczywa Jutro ma być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts