Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Lidszu ja tez myslalma o retriverze dla moich chlopakow ale u Ciebie odkrylam ze sa czekoladowe :D ja Ciagle myslalam ze sa tylko takie jasne ,Ten ciemny kolor to mi nawet bardziej pasuje :D

są jeszcze czarne i dokładnie nazywają się Flat Coated Retriever

ale rzeczywiście czekoladowe są przepiękne :D

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Lidszu!

Spóźnione, ale najszczersze GRATULKI z okazji PNB!!! :D :wink:

Życzę Ci żeby wszystko szło szybciutko i bezproblemowo! 8)

No i pięknej pogody Wam życzę nad morzem, żeby dziewczynki jak najwięcej skorzystały z plaży! 8)

Ale Wam fajnie - akurat nabierzecie sił na budowanie domku! :wink:

Mario, dziękuję bardzo :D

Mamy właśnie taki zamiar naładować się energią, aby potem trudom budowlanym podołać :lol: :wink: Mam nadzieję, że pogoda dopisze :D

barranki2 wrócą to Lidszu wyjedzie - równowaga na forum musi być :wink: :wink: :wink:

a ja morza nie lubię :evil: :evil:

a dlaczego nie lubisz ? :roll:

ja lubię sobie poleżeć na plaży i słoneczku, ale to chyba nie nad naszym morzem :-?

bo ja kocham góry - tak jest piekny krajobraz a nie tylko woda, woda, piasek i tak non stop :x :x :x

zbyt energiczna jestem żeby leżeć na plaży a spacerować po piachu to ja mogę 2 dni i to wsio :wink: :wink:

a w górach - jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie i nie monotematycznie :wink: :wink: :wink:

barranki2 wrócą to Lidszu wyjedzie - równowaga na forum musi być :wink: :wink: :wink:

a ja morza nie lubię :evil: :evil:

a dlaczego nie lubisz ? :roll:

ja lubię sobie poleżeć na plaży i słoneczku, ale to chyba nie nad naszym morzem :-?

bo ja kocham góry - tak jest piekny krajobraz a nie tylko woda, woda, piasek i tak non stop :x :x :x

zbyt energiczna jestem żeby leżeć na plaży a spacerować po piachu to ja mogę 2 dni i to wsio :wink: :wink:

a w górach - jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie i nie monotematycznie :wink: :wink: :wink:

ja też kocham góry i czekam tylko na to, żeby dziewczynki podrosły i będzie sobie razem chodzić :D

ale lubię się też położyć na leżaczku i trochę poleniuchować :lol: :lol: a to zdarza mi się coraz częściej :lol:

gospodyni wyjechała nad morze, to już nikt do niej nie zagląda, buuuu :(

pozdrowienia znad zimnego i deszczowego morza :D

Hej Lidzionku! :D Od jutra ma być ładnie i ciepło, a Ty mimo braku pogody masz wypoczywać i wyrzuć ten komputer! :wink: :lol: :lol: