MonikaC 15.06.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Liduś wysyłam ci słoneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ależ cudne pocztówki, to są widokiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek przyszłam się przywitać i pożegnać nie bedzie mnie jakiś czas ale ja tu wrócę i wszystko nadrobię przesyłam dużo słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Wypoczywaj, bo już za momencik, już za chwileczkę budowniczą babą pełną gębą będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Lidziu, czy u Ciebie też taka pogoda do doopy???? A może nie, bo nie ma Cię na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Lidziu, czy u Ciebie też taka pogoda do doopy???? A może nie, bo nie ma Cię na FM. niech odpoczywa bo zaraz do nadzorowania ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.06.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzień dobry u mnie nad morzem cudownie słonko świeciło dziś cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzień dobry u mnie nad morzem cudownie słonko świeciło dziś cały dzień a u mnie lało cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Bry u mnie nad morzem cudownie słonko świeciło dziś cały dzień u nas też trochę świeciło . Byliśmy dzisiaj ponad godzinę nad morzem, ale nas przewiało troszku Jutro nadają słoneczko, więc znowu się będziemy plażować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Bry u mnie nad morzem cudownie słonko świeciło dziś cały dzień u nas też trochę świeciło . Byliśmy dzisiaj ponad godzinę nad morzem, ale nas przewiało troszku Jutro nadają słoneczko, więc znowu się będziemy plażować miłegp plażowania i przyślij to słonko do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Bry u mnie nad morzem cudownie słonko świeciło dziś cały dzień u nas też trochę świeciło . Byliśmy dzisiaj ponad godzinę nad morzem, ale nas przewiało troszku Jutro nadają słoneczko, więc znowu się będziemy plażować miłegp plażowania i przyślij to słonko do nas nie oddam przynajmniej do końca tygodnia w niedzielę wracam, więc przywiozę ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Bry u mnie nad morzem cudownie słonko świeciło dziś cały dzień u nas też trochę świeciło . Byliśmy dzisiaj ponad godzinę nad morzem, ale nas przewiało troszku Jutro nadają słoneczko, więc znowu się będziemy plażować miłegp plażowania i przyślij to słonko do nas nie oddam przynajmniej do końca tygodnia w niedzielę wracam, więc przywiozę ze sobą no dobra nie zależy mi bo i tak jeszcze rok szkolny trwa ale w niedzielę oddaj słonko bo ja chcę je za sobą zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Bry u mnie nad morzem cudownie słonko świeciło dziś cały dzień u nas też trochę świeciło . Byliśmy dzisiaj ponad godzinę nad morzem, ale nas przewiało troszku Jutro nadają słoneczko, więc znowu się będziemy plażować miłegp plażowania i przyślij to słonko do nas nie oddam przynajmniej do końca tygodnia w niedzielę wracam, więc przywiozę ze sobą no dobra nie zależy mi bo i tak jeszcze rok szkolny trwa ale w niedzielę oddaj słonko bo ja chcę je za sobą zabrać a gdzie się kochaniutka wybierasz ??? słonko obiecuję ze sobą przytaszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 czołem Lidszu. ładuj się ładuj kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 czołem Lidszu. ładuj się ładuj kobitko piwko w siebie ładuję - może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 moze być, (możemy powiedzieć, ze popijamy sobie razem, a osobno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 moze być, (możemy powiedzieć, ze popijamy sobie razem, a osobno) to nasze zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Bry u mnie nad morzem cudownie słonko świeciło dziś cały dzień u nas też trochę świeciło . Byliśmy dzisiaj ponad godzinę nad morzem, ale nas przewiało troszku Jutro nadają słoneczko, więc znowu się będziemy plażować miłegp plażowania i przyślij to słonko do nas nie oddam przynajmniej do końca tygodnia w niedzielę wracam, więc przywiozę ze sobą no dobra nie zależy mi bo i tak jeszcze rok szkolny trwa ale w niedzielę oddaj słonko bo ja chcę je za sobą zabrać a gdzie się kochaniutka wybierasz ??? słonko obiecuję ze sobą przytaszczyć do Raju i bardzo chcę tam słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.06.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Skoro do Raju, to postaram się przywieźć słoneczko ze sobą dzień doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts