lidszu 22.06.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No normalnie Gang Liderek jeszcze nam Was tutaj potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam LIDERA z nad morza GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to ty jesteś nad morzem, bo ja już wróciłam do domu z nad morza miało byc w kontekście powrotu tzn że powróciłaś Liderem czy jakoś tak Ahaaaa no to zupełnie jak Krzysztof Jerzyna ze Szczecina noooooooooooooo, myslalas ze nie wiem ze wrocilas no tak mnie ocenić trochę się zamotałam w twojej wypowiedzi i myślałam, że w tym całym zalataniu umknęła ci ta informacja no wiesz - zeby to bylo przedostatni raz już się kajam kochana, bo mnie do Ani nie zabierzesz i będę się musiała pociągiem telepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam LIDERA z nad morza GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to ty jesteś nad morzem, bo ja już wróciłam do domu z nad morza miało byc w kontekście powrotu tzn że powróciłaś Liderem czy jakoś tak Ahaaaa no to zupełnie jak Krzysztof Jerzyna ze Szczecina noooooooooooooo, myslalas ze nie wiem ze wrocilas no tak mnie ocenić trochę się zamotałam w twojej wypowiedzi i myślałam, że w tym całym zalataniu umknęła ci ta informacja no wiesz - zeby to bylo przedostatni raz już się kajam kochana, bo mnie do Ani nie zabierzesz i będę się musiała pociągiem telepać no co ty - never juz sie nie moge doczekac i szkoda ze to tak blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam LIDERA z nad morza GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to ty jesteś nad morzem, bo ja już wróciłam do domu z nad morza miało byc w kontekście powrotu tzn że powróciłaś Liderem czy jakoś tak Ahaaaa no to zupełnie jak Krzysztof Jerzyna ze Szczecina noooooooooooooo, myslalas ze nie wiem ze wrocilas no tak mnie ocenić trochę się zamotałam w twojej wypowiedzi i myślałam, że w tym całym zalataniu umknęła ci ta informacja no wiesz - zeby to bylo przedostatni raz już się kajam kochana, bo mnie do Ani nie zabierzesz i będę się musiała pociągiem telepać no co ty - never juz sie nie moge doczekac i szkoda ze to tak blisko zawsze możemy pojechać gdzieś dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam LIDERA z nad morza GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to ty jesteś nad morzem, bo ja już wróciłam do domu z nad morza miało byc w kontekście powrotu tzn że powróciłaś Liderem czy jakoś tak Ahaaaa no to zupełnie jak Krzysztof Jerzyna ze Szczecina noooooooooooooo, myslalas ze nie wiem ze wrocilas no tak mnie ocenić trochę się zamotałam w twojej wypowiedzi i myślałam, że w tym całym zalataniu umknęła ci ta informacja no wiesz - zeby to bylo przedostatni raz już się kajam kochana, bo mnie do Ani nie zabierzesz i będę się musiała pociągiem telepać no co ty - never juz sie nie moge doczekac i szkoda ze to tak blisko zawsze możemy pojechać gdzieś dalej to przez Kołobrzeg zróbcie wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam LIDERA z nad morza GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to ty jesteś nad morzem, bo ja już wróciłam do domu z nad morza miało byc w kontekście powrotu tzn że powróciłaś Liderem czy jakoś tak Ahaaaa no to zupełnie jak Krzysztof Jerzyna ze Szczecina noooooooooooooo, myslalas ze nie wiem ze wrocilas no tak mnie ocenić trochę się zamotałam w twojej wypowiedzi i myślałam, że w tym całym zalataniu umknęła ci ta informacja no wiesz - zeby to bylo przedostatni raz już się kajam kochana, bo mnie do Ani nie zabierzesz i będę się musiała pociągiem telepać no co ty - never juz sie nie moge doczekac i szkoda ze to tak blisko Zuza - a czy ja mogę się do Was podłączyć do Ani bo chyba mój małż ze mną nie pojedzie i nie chce mi się samiutkiej pociągiem jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kurna dsien dobry no nie cytujta dziefcynki bo pocythoffac nie moghem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień bry, się witamy ze słoneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kurna dsien dobry no nie cytujta dziefcynki bo pocythoffac nie moghem a co oczka bolą ? a tak w ogóle dzień doberek wszystkim moje dziecię ma dzisiaj zakończenie roku przedszkolnego i będzie występować i dzień Taty dzisiaj jest nie zapomnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to przez Kołobrzeg zróbcie wycieczkę baaaardzo chętnie jak jechaliśmy na wczasy, to mówię M, że chciałabym wpaść do Kołobrzegu. On do mnie "rodzinę chcesz odwiedzić ?", a ja na to "nie, koleżankę z FM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to przez Kołobrzeg zróbcie wycieczkę baaaardzo chętnie jak jechaliśmy na wczasy, to mówię M, że chciałabym wpaść do Kołobrzegu. On do mnie "rodzinę chcesz odwiedzić ?", a ja na to "nie, koleżankę z FM" ale i tak wam nie odpuszczę ... mam nadzieję, że na jesień coś się uda u mnie zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam LIDERA z nad morza GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to ty jesteś nad morzem, bo ja już wróciłam do domu z nad morza miało byc w kontekście powrotu tzn że powróciłaś Liderem czy jakoś tak Ahaaaa no to zupełnie jak Krzysztof Jerzyna ze Szczecina noooooooooooooo, myslalas ze nie wiem ze wrocilas no tak mnie ocenić trochę się zamotałam w twojej wypowiedzi i myślałam, że w tym całym zalataniu umknęła ci ta informacja no wiesz - zeby to bylo przedostatni raz już się kajam kochana, bo mnie do Ani nie zabierzesz i będę się musiała pociągiem telepać no co ty - never juz sie nie moge doczekac i szkoda ze to tak blisko Zuza - a czy ja mogę się do Was podłączyć do Ani bo chyba mój małż ze mną nie pojedzie i nie chce mi się samiutkiej pociągiem jechać. Tosiana jasne ze TAK - cała przyjemność po mojej stronie ale nie chrapiesz w podróży ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to przez Kołobrzeg zróbcie wycieczkę baaaardzo chętnie jak jechaliśmy na wczasy, to mówię M, że chciałabym wpaść do Kołobrzegu. On do mnie "rodzinę chcesz odwiedzić ?", a ja na to "nie, koleżankę z FM" ale i tak wam nie odpuszczę ... mam nadzieję, że na jesień coś się uda u mnie zorganizować to my ci nie odpuścimy i będziemy się wpraszać na jesieni do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to przez Kołobrzeg zróbcie wycieczkę baaaardzo chętnie jak jechaliśmy na wczasy, to mówię M, że chciałabym wpaść do Kołobrzegu. On do mnie "rodzinę chcesz odwiedzić ?", a ja na to "nie, koleżankę z FM" ale i tak wam nie odpuszczę ... mam nadzieję, że na jesień coś się uda u mnie zorganizować to my ci nie odpuścimy i będziemy się wpraszać na jesieni do ciebie będzie mi baaaardzo miło Was gościć!!! a jesień nad morzem też jest cudowna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tosiana jasne ze TAK - cała przyjemność po mojej stronie ale nie chrapiesz w podróży ???? ja nie chrapię jakbyś chciała wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tosiana jasne ze TAK - cała przyjemność po mojej stronie ale nie chrapiesz w podróży ???? ja nie chrapię jakbyś chciała wiedzieć to masz szczczęście bo normalnie jechałabyś przypięta do bagażnika na dachu - jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tosiana jasne ze TAK - cała przyjemność po mojej stronie ale nie chrapiesz w podróży ???? ja nie chrapię jakbyś chciała wiedzieć to masz szczczęście bo normalnie jechałabyś przypięta do bagażnika na dachu - jak nic ale to byłby zbyt duży opór powietrza i nawet do 100 byście się nie rozpędzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tosiana jasne ze TAK - cała przyjemność po mojej stronie ale nie chrapiesz w podróży ???? ja nie chrapię jakbyś chciała wiedzieć to masz szczczęście bo normalnie jechałabyś przypięta do bagażnika na dachu - jak nic ale to byłby zbyt duży opór powietrza i nawet do 100 byście się nie rozpędzili by sie parę koni dorzyciło do tych 150 co mam i pójdzie setkę albo i więcej, tylko stan w jakim byś dojechała ( albo nie ) wzbudzałby ogólne zdziwnie pewnie loki by ci sie rozprostowały bez użycia prostownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tosiana jasne ze TAK - cała przyjemność po mojej stronie ale nie chrapiesz w podróży ???? ja nie chrapię jakbyś chciała wiedzieć to masz szczczęście bo normalnie jechałabyś przypięta do bagażnika na dachu - jak nic ale to byłby zbyt duży opór powietrza i nawet do 100 byście się nie rozpędzili by sie parę koni dorzyciło do tych 150 co mam i pójdzie setkę albo i więcej, tylko stan w jakim byś dojechała ( albo nie ) wzbudzałby ogólne zdziwnie pewnie loki by ci sie rozprostowały bez użycia prostownicy pomyślałam w tym momencie o twojej P i jej lokach a ja pewnie wyglądałabym jak Bridget Jones jadąca cabrioletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tosiana jasne ze TAK - cała przyjemność po mojej stronie ale nie chrapiesz w podróży ???? ja nie chrapię jakbyś chciała wiedzieć to masz szczczęście bo normalnie jechałabyś przypięta do bagażnika na dachu - jak nic ale to byłby zbyt duży opór powietrza i nawet do 100 byście się nie rozpędzili by sie parę koni dorzyciło do tych 150 co mam i pójdzie setkę albo i więcej, tylko stan w jakim byś dojechała ( albo nie ) wzbudzałby ogólne zdziwnie pewnie loki by ci sie rozprostowały bez użycia prostownicy pomyślałam w tym momencie o twojej P i jej lokach a ja pewnie wyglądałabym jak Bridget Jones jadąca cabrioletem i oplułam kompa ze śmiechu P. chodzi zes zczotka i kilka razy dziennie naciąga włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts