lidszu 23.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 i oplułam kompa ze śmiechu P. chodzi zes zczotka i kilka razy dziennie naciąga włosy a widzisz, wystarczy przewieźć dziecię na dachu i problem się rozwiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Oooo i jeszcze sobie stronkę nową strzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 i oplułam kompa ze śmiechu P. chodzi zes zczotka i kilka razy dziennie naciąga włosy a widzisz, wystarczy przewieźć dziecię na dachu i problem się rozwiąże ale ja kocham te jej loooooooooooooooooooooooooki i bede jej mowic ze jak mama ciocie przewiezie na dachu to ciocia bedzie miec proste wlosy bo skad wiem co jej w tej malej glowce zaświta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 i oplułam kompa ze śmiechu P. chodzi zes zczotka i kilka razy dziennie naciąga włosy a widzisz, wystarczy przewieźć dziecię na dachu i problem się rozwiąże ale ja kocham te jej loooooooooooooooooooooooooki i bede jej mowic ze jak mama ciocie przewiezie na dachu to ciocia bedzie miec proste wlosy bo skad wiem co jej w tej malej glowce zaświta lepiej jej nie mów, bo dzieci to zbyt kreatywne są i nie wiadomo co im może do głowy strzelić a loczki ma rzeczywiście przepiękne . Moja starsza chciałaby takie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzwoniłam do urzędu i doszła ostatnia zwrotka. Niestety została odebrana dopiero 19 czerwca, tak więc PnB uprawomocni się dopiero 6 lipca . Potem musimy zgłosić do starostwa rozpoczęcie prac i dopiero koło 13-14 lipca będziemy mogli rozpocząć budowę Trochę mnie to zdenerwowało, bo myślałam, że uda nam się jednak zacząć na początku lipca . Pewnych rzeczy nie da się przyspieszyć, więc w przyszłym tygodniu ekipa zrobi porządek na działce - wytnie wszelkie chaszcze, drzewka, zrobi tymczasowe ogrodzenie działki, ściągniemy humus. A potem to już tylko tyczenie domu przez geodetę i rozpoczęcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tosiana jasne ze TAK - cała przyjemność po mojej stronie ale nie chrapiesz w podróży ???? w podróży nie lidszu - najważniejsze, że zwrotka doszła i będziecie mogli rozpocząć budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 lidszu - najważniejsze, że zwrotka doszła i będziecie mogli rozpocząć budowę wiem i bardzo się cieszę, bo myślałam, że ktoś sobie pojechał na wakacje i cała sprawa się przeciągnie jeszcze dłużej. Tydzień nie robi wielkiej różnicy, ale wiesz jak to jest, człowiek się na coś nastawi, a dodatkowo jeszcze jest napalony i nie może się już doczekać kiedy zostanie wbita ta PIERWSZA ŁOPATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cześć Lidszu!!! Jeszcze tylko chwilka i już będziesz miała mury! Najważniejsze że pozwolenie macie. A kiedy my się w końcu zobaczymy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Matko no dziewczyno nie przejmuj się tym - zwrotki doszły, czyli sąsiedzi wiedzą albo olewają, kto na Ciebie doniesie? Kurde w sumie nie powinnam tak namawiać do złego ALE TO TYLKO 2 TYGODNIE!!! Humus masz już zgarnięty? To od biedy już możesz... I kopać... Że niby dzieci Ci rozkopały działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 lidszu ja bym zaczynała u mnie też, że tak napiszę ... "niby dzieci rozkopały wcześniej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 24.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej miło mi się czytało dziennik ja miałam też pewne perypetie jesli chodzi o kupno działki! Ludzie są po prostu BOSCY!!! ja tez już chciałabym zacząć budowę!eeehhhh pozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzwoniłam do urzędu i doszła ostatnia zwrotka. Niestety została odebrana dopiero 19 czerwca, tak więc PnB uprawomocni się dopiero 6 lipca . Potem musimy zgłosić do starostwa rozpoczęcie prac i dopiero koło 13-14 lipca będziemy mogli rozpocząć budowę Trochę mnie to zdenerwowało, bo myślałam, że uda nam się jednak zacząć na początku lipca . Pewnych rzeczy nie da się przyspieszyć, więc w przyszłym tygodniu ekipa zrobi porządek na działce - wytnie wszelkie chaszcze, drzewka, zrobi tymczasowe ogrodzenie działki, ściągniemy humus. A potem to już tylko tyczenie domu przez geodetę i rozpoczęcie budowy Chciałam Ci powiedzieć, że ci którzy mieli do mnie przyjść jeszcze nie przyszli więc mam nadzieję, że na początku lipca zdążą zrobić co mają do zrobienia i się ładnie do Ciebie wybiorą. Zaczyna mnie to już ... dlatego teraz pogody nie ma na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No nie, Kruelciu, masz taką moc? Cze lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A u mnie niespodziewanka: panowie od reku przyjdą 29 cze, a mieli być dopiero 6 lip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A u mnie niespodziewanka: panowie od reku przyjdą 29 cze, a mieli być dopiero 6 lip A ja swoich przesunąłem właśnie na drugą połowę lipca, bo jeszcze mieszkanko dla reku niegotowe, sie kuńczy dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale Ty mówisz o anemostatach chyba? A ja o rurskach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Matko no dziewczyno nie przejmuj się tym - zwrotki doszły, czyli sąsiedzi wiedzą albo olewają, kto na Ciebie doniesie? Kurde w sumie nie powinnam tak namawiać do złego ALE TO TYLKO 2 TYGODNIE!!! Humus masz już zgarnięty? To od biedy już możesz... I kopać... Że niby dzieci Ci rozkopały działkę Humus jeszcze nie jest zdjęty Ekipa ma się pojawić na początku lipca, ale skoro u Kruelci mają jeszcze coś naprawiać, to nie wiem czy zdążą. Pan M teraz na wczasach jest, więc kontroli nad tym nie ma. A co do wcześniejszego rozpoczęcia budowy To nie wiem czy mój kierbud pójdzie na coś takiego. No nic zobaczymy Jutro mam się z nim spotkać, aby odebrać od niego jego uprawnienia, więc może zagadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale Ty mówisz o anemostatach chyba? A ja o rurskach... Ja mówię o całej maszynerii - jednostce centralnej, anemostatach i tajemniczym pudełku z guziczkami, które jako pierwsze zawiśnie na ścianie. Później przybędzie jeszcze drugie podełko z guziczkami od PC i tak sobie będą wisieć. Bo rurki to mamy już od ubiegłej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.06.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale Ty mówisz o anemostatach chyba? A ja o rurskach... toście się dogadali ja też muszę zadzwonić do reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 I to reku i to reku w pewnym sensie. Tylko inne kawałki sistiema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts