Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i oplułam kompa ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol:

P. chodzi zes zczotka i kilka razy dziennie naciąga włosy :roll: :roll: :roll:

a widzisz, wystarczy przewieźć dziecię na dachu i problem się rozwiąże :lol: :lol: :lol: :lol:

ale ja kocham te jej loooooooooooooooooooooooooki

i bede jej mowic ze jak mama ciocie przewiezie na dachu to ciocia bedzie miec proste wlosy bo skad wiem co jej w tej malej glowce zaświta :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i oplułam kompa ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol:

P. chodzi zes zczotka i kilka razy dziennie naciąga włosy :roll: :roll: :roll:

a widzisz, wystarczy przewieźć dziecię na dachu i problem się rozwiąże :lol: :lol: :lol: :lol:

ale ja kocham te jej loooooooooooooooooooooooooki

i bede jej mowic ze jak mama ciocie przewiezie na dachu to ciocia bedzie miec proste wlosy bo skad wiem co jej w tej malej glowce zaświta :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

lepiej jej nie mów, bo dzieci to zbyt kreatywne są i nie wiadomo co im może do głowy strzelić :lol: :lol: :lol:

a loczki ma rzeczywiście przepiękne :D . Moja starsza chciałaby takie mieć :lol:

Dzwoniłam do urzędu i doszła ostatnia zwrotka. Niestety została odebrana dopiero 19 czerwca, tak więc PnB uprawomocni się dopiero 6 lipca :evil: :( . Potem musimy zgłosić do starostwa rozpoczęcie prac i dopiero koło 13-14 lipca będziemy mogli rozpocząć budowę :(

Trochę mnie to zdenerwowało, bo myślałam, że uda nam się jednak zacząć na początku lipca :( . Pewnych rzeczy nie da się przyspieszyć, więc w przyszłym tygodniu ekipa zrobi porządek na działce - wytnie wszelkie chaszcze, drzewka, zrobi tymczasowe ogrodzenie działki, ściągniemy humus. A potem to już tylko tyczenie domu przez geodetę i rozpoczęcie budowy :D

lidszu - najważniejsze, że zwrotka doszła i będziecie mogli rozpocząć budowę :D

wiem i bardzo się cieszę, bo myślałam, że ktoś sobie pojechał na wakacje i cała sprawa się przeciągnie jeszcze dłużej.

Tydzień nie robi wielkiej różnicy, ale wiesz jak to jest, człowiek się na coś nastawi, a dodatkowo jeszcze jest napalony i nie może się już doczekać kiedy zostanie wbita ta PIERWSZA ŁOPATA :lol: :lol: :lol:

Matko no dziewczyno nie przejmuj się tym - zwrotki doszły, czyli sąsiedzi wiedzą albo olewają, kto na Ciebie doniesie? :roll:

Kurde w sumie nie powinnam tak namawiać do złego :oops: ALE TO TYLKO 2 TYGODNIE!!! :p

Humus masz już zgarnięty? To od biedy już możesz... I kopać... Że niby dzieci Ci rozkopały działkę :lol:

Dzwoniłam do urzędu i doszła ostatnia zwrotka. Niestety została odebrana dopiero 19 czerwca, tak więc PnB uprawomocni się dopiero 6 lipca :evil: :( . Potem musimy zgłosić do starostwa rozpoczęcie prac i dopiero koło 13-14 lipca będziemy mogli rozpocząć budowę :(

Trochę mnie to zdenerwowało, bo myślałam, że uda nam się jednak zacząć na początku lipca :( . Pewnych rzeczy nie da się przyspieszyć, więc w przyszłym tygodniu ekipa zrobi porządek na działce - wytnie wszelkie chaszcze, drzewka, zrobi tymczasowe ogrodzenie działki, ściągniemy humus. A potem to już tylko tyczenie domu przez geodetę i rozpoczęcie budowy :D

Chciałam Ci powiedzieć, że ci którzy mieli do mnie przyjść jeszcze nie przyszli :evil: więc mam nadzieję, że na początku lipca zdążą zrobić co mają do zrobienia i się ładnie do Ciebie wybiorą. Zaczyna mnie to już :evil: :evil: :evil: ... dlatego teraz pogody nie ma na wakacjach :evil:

Matko no dziewczyno nie przejmuj się tym - zwrotki doszły, czyli sąsiedzi wiedzą albo olewają, kto na Ciebie doniesie? :roll:

Kurde w sumie nie powinnam tak namawiać do złego :oops: ALE TO TYLKO 2 TYGODNIE!!! :p

Humus masz już zgarnięty? To od biedy już możesz... I kopać... Że niby dzieci Ci rozkopały działkę :lol:

Humus jeszcze nie jest zdjęty :roll: Ekipa ma się pojawić na początku lipca, ale skoro u Kruelci mają jeszcze coś naprawiać, to nie wiem czy zdążą. Pan M teraz na wczasach jest, więc kontroli nad tym nie ma.

A co do wcześniejszego rozpoczęcia budowy :roll: To nie wiem czy mój kierbud pójdzie na coś takiego. No nic zobaczymy :roll: Jutro mam się z nim spotkać, aby odebrać od niego jego uprawnienia, więc może zagadam :roll:

Ale Ty mówisz o anemostatach chyba? A ja o rurskach... :)

Ja mówię o całej maszynerii - jednostce centralnej, anemostatach i tajemniczym pudełku z guziczkami, które jako pierwsze zawiśnie na ścianie. Później przybędzie jeszcze drugie podełko z guziczkami od PC i tak sobie będą wisieć. Bo rurki to mamy już od ubiegłej jesieni