lidszu 24.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej miło mi się czytało dziennik ja miałam też pewne perypetie jesli chodzi o kupno działki! Ludzie są po prostu BOSCY!!! ja tez już chciałabym zacząć budowę!eeehhhh pozdrawiam [/b] witaj, bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś ludzie czasami potrafią być okropni, jeśli coś ich nie dotyczy a kiedy planujecie rozpocząć budowę ? w tym roku ? wpadaj częściej, będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Matko no dziewczyno nie przejmuj się tym - zwrotki doszły, czyli sąsiedzi wiedzą albo olewają, kto na Ciebie doniesie? Kurde w sumie nie powinnam tak namawiać do złego ALE TO TYLKO 2 TYGODNIE!!! Humus masz już zgarnięty? To od biedy już możesz... I kopać... Że niby dzieci Ci rozkopały działkę Humus jeszcze nie jest zdjęty Ekipa ma się pojawić na początku lipca, ale skoro u Kruelci mają jeszcze coś naprawiać, to nie wiem czy zdążą. Pan M teraz na wczasach jest, więc kontroli nad tym nie ma. A co do wcześniejszego rozpoczęcia budowy To nie wiem czy mój kierbud pójdzie na coś takiego. No nic zobaczymy Jutro mam się z nim spotkać, aby odebrać od niego jego uprawnienia, więc może zagadam Ar ju siur? Bo to pewnie nie ci sami panowie dłubią w ziemi i poprawiają co tam jest do poprawiania? A w ogóle to M ma teraz podobno 7 ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 24.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej pozwolenie już leży od początku maja czekamy na kredyt! jak wszystko pójdzie sprawnie to myślę, że pod koniec wakacji! będę zaglądać na Twój dziennik na pewno sama myślę, żeby założyć, ale sama nie wiem, nie chcę zapeszyć, bo jak coś wyjdzie nie tak a po drugie jak na razie wolę czytać! niestety nikt tu na forum nie buduje mojego projektu a szkoda, mogłabym podejrzeć no chyba, że nie doczytałam, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 hej pozwolenie już leży od początku maja czekamy na kredyt! jak wszystko pójdzie sprawnie to myślę, że pod koniec wakacji! będę zaglądać na Twój dziennik na pewno sama myślę, żeby założyć, ale sama nie wiem, nie chcę zapeszyć, bo jak coś wyjdzie nie tak a po drugie jak na razie wolę czytać! niestety nikt tu na forum nie buduje mojego projektu a szkoda, mogłabym podejrzeć no chyba, że nie doczytałam, pozdr zobacz od kiedy ja prowadzę dziennik - chociaż, może to nie najlepszy przykład, bo z pierwszą działką nam nie wyszło Z drugiej strony, to jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania, bo teraz lepsza działka, lepiej usytuowana i w ogóle w fajniejszej okolicy A skoro PnB już masz, to szybciorem zakładaj dziennik, bo ci w tym pomożemy Nie ma wymigiwania się A jaki domek budujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Matko no dziewczyno nie przejmuj się tym - zwrotki doszły, czyli sąsiedzi wiedzą albo olewają, kto na Ciebie doniesie? Kurde w sumie nie powinnam tak namawiać do złego ALE TO TYLKO 2 TYGODNIE!!! Humus masz już zgarnięty? To od biedy już możesz... I kopać... Że niby dzieci Ci rozkopały działkę Humus jeszcze nie jest zdjęty Ekipa ma się pojawić na początku lipca, ale skoro u Kruelci mają jeszcze coś naprawiać, to nie wiem czy zdążą. Pan M teraz na wczasach jest, więc kontroli nad tym nie ma. A co do wcześniejszego rozpoczęcia budowy To nie wiem czy mój kierbud pójdzie na coś takiego. No nic zobaczymy Jutro mam się z nim spotkać, aby odebrać od niego jego uprawnienia, więc może zagadam Ar ju siur? Bo to pewnie nie ci sami panowie dłubią w ziemi i poprawiają co tam jest do poprawiania? A w ogóle to M ma teraz podobno 7 ekip oczywiście, że to nie nasza ekipa będzie zdejmował humus Czekam na powrót pana M, bo on chce być obecny przy zdjęciu humusu, więc może uda nam się załatwić w przyszłym tygodniu Co do wycinania drzewek i chaszczy, to mają to zrobić właśnie chłopaki od M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 24.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 będziemy budować TK30 http://www.tooba.pl/projekt-domu-TK-30/a,s_pd,idp,8147.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 będziemy budować TK30 http://www.tooba.pl/projekt-domu-TK-30/a,s_pd,idp,8147.html bardzo fajny projekt robiliście jakieś zmiany ? A to, że będziesz jedyna budować taki dom, to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 24.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 niewielkie zlikwidowalismy osobne wc, i dodaliśmy dwa okna w dach, bo nie było! no a co żeby nie było okien na strychu!!! muszą być, tam bedzie klub dla moich dzieci oczywiście planują to na dzień dzisiejszy! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.06.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 czesc Lidziu, i jak czekasz na uprawomocnienie czy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wpadłam się przywitać dzień dobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam, dawno mnie u Ciebie nie było Oczywiście gratuluję lidera A terminami się nie przejmuj. Ważne, że wiesz, że zaczynasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Doberek czesc Lidziu, i jak czekasz na uprawomocnienie czy zaczynasz? rozmawiałam wczoraj z moim mężem i powiedział, że jeśli się uda, to zaczynamy wcześniej . Okazuje się, że nasz kierbud kiedyś mówił o czymś takim, więc teraz czekamy na powrót pana M z wakacji i zobaczymy kiedy jego ekipa będzie się mogła u nas pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wpadłam się przywitać dzień dobrek Hej, to widzimy się dzisiaj, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam, dawno mnie u Ciebie nie było Oczywiście gratuluję lidera A terminami się nie przejmuj. Ważne, że wiesz, że zaczynasz. wiem i też się cieszę, że papiery są i teraz swoje trzeba odczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 A co planujesz zrobić w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 A co planujesz zrobić w tym roku? w tym roku pewnie tylko SSO, a od lutego jeśli się uda chciałabym ruszyć dalej - elektryka. Chcemy mieć okna drewniane i nie wiem, czy będę je mogła wstawić przed wylewkami i tynkami Z tego co czytałam, to raczej nie, ale wiem, że niektórzy tak robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jestem już po spotkaniu z wykonawcą przyłącza wody. Pan bardzo miły, rzeczowy i najważniejsze to, to że przyłączy nas do wody do końca przyszłego tygodnia Pan się trochę załamał widząc nasze chaszcze, krzewy i drzewka przez które będzie się musiał przedzierać Ustalił koszt na mniej więcej 3 tyś, wiec wydaje mi się, że to bardzo dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Liduś a w przyszłym roku planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts