Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

hej :)

miło mi się czytało dziennik :D

ja miałam też pewne perypetie jesli chodzi o kupno działki! Ludzie są po prostu BOSCY!!! :roll:

ja tez już chciałabym zacząć budowę!eeehhhh

pozdrawiam :D [/b]

witaj, bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś :D

ludzie czasami potrafią być okropni, jeśli coś ich nie dotyczy :x

a kiedy planujecie rozpocząć budowę ? w tym roku ?

wpadaj częściej, będzie mi bardzo miło :D

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko no dziewczyno nie przejmuj się tym - zwrotki doszły, czyli sąsiedzi wiedzą albo olewają, kto na Ciebie doniesie? :roll:

Kurde w sumie nie powinnam tak namawiać do złego :oops: ALE TO TYLKO 2 TYGODNIE!!! :p

Humus masz już zgarnięty? To od biedy już możesz... I kopać... Że niby dzieci Ci rozkopały działkę :lol:

Humus jeszcze nie jest zdjęty :roll: Ekipa ma się pojawić na początku lipca, ale skoro u Kruelci mają jeszcze coś naprawiać, to nie wiem czy zdążą. Pan M teraz na wczasach jest, więc kontroli nad tym nie ma.

A co do wcześniejszego rozpoczęcia budowy :roll: To nie wiem czy mój kierbud pójdzie na coś takiego. No nic zobaczymy :roll: Jutro mam się z nim spotkać, aby odebrać od niego jego uprawnienia, więc może zagadam :roll:

Ar ju siur? ;) Bo to pewnie nie ci sami panowie dłubią w ziemi i poprawiają co tam jest do poprawiania?

A w ogóle to M ma teraz podobno 7 ekip :o

pozwolenie już leży od początku maja :-?

czekamy na kredyt! jak wszystko pójdzie sprawnie to myślę, że pod koniec wakacji!

będę zaglądać na Twój dziennik na pewno :)

sama myślę, żeby założyć, ale sama nie wiem, nie chcę zapeszyć, bo jak coś wyjdzie nie tak :-?

a po drugie jak na razie wolę czytać!

niestety nikt tu na forum nie buduje mojego projektu a szkoda, mogłabym podejrzeć :( no chyba, że nie doczytałam,

pozdr

pozwolenie już leży od początku maja :-?

czekamy na kredyt! jak wszystko pójdzie sprawnie to myślę, że pod koniec wakacji!

będę zaglądać na Twój dziennik na pewno :)

sama myślę, żeby założyć, ale sama nie wiem, nie chcę zapeszyć, bo jak coś wyjdzie nie tak :-?

a po drugie jak na razie wolę czytać!

niestety nikt tu na forum nie buduje mojego projektu a szkoda, mogłabym podejrzeć :( no chyba, że nie doczytałam,

pozdr

zobacz od kiedy ja prowadzę dziennik - chociaż, może to nie najlepszy przykład, bo z pierwszą działką nam nie wyszło :wink: :lol: :lol: :lol: Z drugiej strony, to jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania, bo teraz lepsza działka, lepiej usytuowana i w ogóle w fajniejszej okolicy :D

A skoro PnB już masz, to szybciorem zakładaj dziennik, bo ci w tym pomożemy :lol: :lol: Nie ma wymigiwania się :wink:

A jaki domek budujecie ?

Matko no dziewczyno nie przejmuj się tym - zwrotki doszły, czyli sąsiedzi wiedzą albo olewają, kto na Ciebie doniesie? :roll:

Kurde w sumie nie powinnam tak namawiać do złego :oops: ALE TO TYLKO 2 TYGODNIE!!! :p

Humus masz już zgarnięty? To od biedy już możesz... I kopać... Że niby dzieci Ci rozkopały działkę :lol:

Humus jeszcze nie jest zdjęty :roll: Ekipa ma się pojawić na początku lipca, ale skoro u Kruelci mają jeszcze coś naprawiać, to nie wiem czy zdążą. Pan M teraz na wczasach jest, więc kontroli nad tym nie ma.

A co do wcześniejszego rozpoczęcia budowy :roll: To nie wiem czy mój kierbud pójdzie na coś takiego. No nic zobaczymy :roll: Jutro mam się z nim spotkać, aby odebrać od niego jego uprawnienia, więc może zagadam :roll:

Ar ju siur? ;) Bo to pewnie nie ci sami panowie dłubią w ziemi i poprawiają co tam jest do poprawiania?

A w ogóle to M ma teraz podobno 7 ekip :o

oczywiście, że to nie nasza ekipa będzie zdejmował humus :lol: Czekam na powrót pana M, bo on chce być obecny przy zdjęciu humusu, więc może uda nam się załatwić w przyszłym tygodniu :roll: Co do wycinania drzewek i chaszczy, to mają to zrobić właśnie chłopaki od M

Doberek :D

czesc Lidziu, i jak czekasz na uprawomocnienie czy zaczynasz?

rozmawiałam wczoraj z moim mężem i powiedział, że jeśli się uda, to zaczynamy wcześniej :D . Okazuje się, że nasz kierbud kiedyś mówił o czymś takim, więc teraz czekamy na powrót pana M z wakacji i zobaczymy kiedy jego ekipa będzie się mogła u nas pojawić :D

A co planujesz zrobić w tym roku?

w tym roku pewnie tylko SSO, a od lutego jeśli się uda chciałabym ruszyć dalej - elektryka.

Chcemy mieć okna drewniane i nie wiem, czy będę je mogła wstawić przed wylewkami i tynkami :roll: Z tego co czytałam, to raczej nie, ale wiem, że niektórzy tak robią

Jestem już po spotkaniu z wykonawcą przyłącza wody. Pan bardzo miły, rzeczowy i najważniejsze to, to że przyłączy nas do wody do końca przyszłego tygodnia :D :D Pan się trochę załamał widząc nasze chaszcze, krzewy i drzewka przez które będzie się musiał przedzierać :lol: :lol:

Ustalił koszt na mniej więcej 3 tyś, wiec wydaje mi się, że to bardzo dobra cena