MonikaC 26.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cześć Liduś Będzie fajnie tak jak u Rasi. Tylko czy tam od strony chyba okna za mało miejsca nie będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 26.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 mam dylemat, który może pomożecie mi rozwiązać chciałabym mieć w domu kominek dwustronny i teraz chciałabym, abyście się wypowiedzieli, czy to dobry pomysł. Mój M nie jest do tego pomysłu do końca przekonany, ale nie mówi "NIE". Tak chciałabym mniej więcej umiejscowić kominek, co o tym sądzicie ? Wszelkie sugestie mile widziane. Tym kominkiem chciałabym trochę oddzielić salon od jadalni i kuchni, ale nie wiem, czy to będzie fajnie wyglądać wg mnie też bardzo fajny pomysł i jeśli lubisz widok ognia, to im bardziej go widać tym lepiej Podsyłam Ci linka do zdjęć jakuba_jankowskiego, u którego widziałam taki dwustronny kominek, który, akurat u niego, oddziela kuchnię od salonu i wg mnie wygląda to baaaardzo ciepło i klimatycznie (dwustronny kominek) http://foto.onet.pl/goxm8,w5k8c5tk8sgg,d8jsr,u.html#d8jsr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Pamiętaj tylko, że ładny, nowoczesny kominek na przestrzał to koszt min. 10 tys.zł... ojjjj chyba znacznie więcej.... jeśli mówimy o Sparthermie zapytaj Rasi - ona ma dwustronny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nituś masz w zupełności rację..! Spartherm jest chyba najdroższy i przypuszczam, że kosztuje teraz ok. 12-15 tys.zł jak nie więcej... Ja za mojego MCZ-ta dałam właśnie ok. 10 tys.zł ale to było przed podwyżką euro... I tak uważam, że to za dużo, ale cóż, niektóre marzenia trzeba realizować..! Mi osobiście bardzo podoba się jeszcze taki trójstronny, ale jego cena to dopiero jest KOSMOS: ponad 21 000zł....! http://www.elmes.bialystok.pl/photo/product_info/0/4/b/1_04b52ea2b278.jpg http://www.elmes.bialystok.pl/photo/product_big/0/4/b/2_04b52ea2b278.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.06.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku, Nituś, Kruelciu, mi też było baaaardzo miło znowu się z wami spotkać Och jak mi miło, że tyle osób się wypowiedziało w sprawie mojego kominka. A więc tak: - to ustawienie jest na razie "pi razy oko" Jednak chciałam na pewno jakoś zabudować słup, który znajduje się w salonie - na górze komin powinien się wkomponować w ścianę jednego z pokoi dziewczynek, więc nie powinno być problemu - ustawienie mebli w salonie na pewno będzie inne - wydaje mi się, że w jadalni nie będzie wcale ciasno, bo tutaj na wizualce narysowany jest stół na 10 osób, a na pewno u mnie tekiego wielkiego nie będzie - wiem, że wkład takiego komina będzie droższy, ale cóż, jakoś urobię męża - uwielbiam patrzeć na ogień, a możliwość oglądania go zarówno z jadalni i salonu jest na pewno niesamowite - co do tego, że przejście między kominkiem, a ścianą nośną jest wąskie - to, to jest dopiero szkic i nawet nie wiem, jak szeroki będzie kominek Generalnie bardzo się cieszę, że wam się takie rozwiązanie podoba, bo mam przynajmniej teraz argumenty dla mojego męża Mario, mam do ciebie prośbę . Wiem, że ty masz kominek dwustronny pomiędzy salonem, a jadalnią (widziałam u ciebie w albumie), czy mogłabym cię prosić o fotkę rzutu parteru z kominkiem ? Chciałabym sobie zobaczyć i porównać, czy u mnie taki kominek się zmieści będę bardzo wdzięczna - może być na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 mam dylemat, który może pomożecie mi rozwiązać chciałabym mieć w domu kominek dwustronny i teraz chciałabym, abyście się wypowiedzieli, czy to dobry pomysł. Mój M nie jest do tego pomysłu do końca przekonany, ale nie mówi "NIE". Tak chciałabym mniej więcej umiejscowić kominek, co o tym sądzicie ? Wszelkie sugestie mile widziane. Tym kominkiem chciałabym trochę oddzielić salon od jadalni i kuchni, ale nie wiem, czy to będzie fajnie wyglądać wg mnie też bardzo fajny pomysł i jeśli lubisz widok ognia, to im bardziej go widać tym lepiej Podsyłam Ci linka do zdjęć jakuba_jankowskiego, u którego widziałam taki dwustronny kominek, który, akurat u niego, oddziela kuchnię od salonu i wg mnie wygląda to baaaardzo ciepło i klimatycznie (dwustronny kominek) http://foto.onet.pl/goxm8,w5k8c5tk8sgg,d8jsr,u.html#d8jsr Magda i Michał, dzięki za linka, lecę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Cześć Liduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja wciąż w szoku, że Lidszu nie ma na imię Lidszu ale ja bardzo dużo wypiłem na zlocie. W kwestii informacyjnej: oprócz imienia - reszta jest OK, Lidszu wygląda dokłdnie tak jak w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja wciąż w szoku, że Lidszu nie ma na imię Lidszu ale ja bardzo dużo wypiłem na zlocie. W kwestii informacyjnej: oprócz imienia - reszta jest OK, Lidszu wygląda dokłdnie tak jak w avatarze Jednak sporo wypiłeś Ona piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja wciąż w szoku, że Lidszu nie ma na imię Lidszu ale ja bardzo dużo wypiłem na zlocie. W kwestii informacyjnej: oprócz imienia - reszta jest OK, Lidszu wygląda dokłdnie tak jak w avatarze Jednak sporo wypiłeś Ona piękna jest i ognista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja wciąż w szoku, że Lidszu nie ma na imię Lidszu ale ja bardzo dużo wypiłem na zlocie. W kwestii informacyjnej: oprócz imienia - reszta jest OK, Lidszu wygląda dokłdnie tak jak w avatarze A dlaczego barbossa nie ma sztucznej nogi? Ha? Cze wszystkiem dandi, łyknij maślanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 z Wami to ja w ogóle nie gadam - Wyciągnęli mnie nad staw, i kazali bełkotać o pięknie Podlasia... a teraz mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dzien dobry, Lidzia jest przemila, przekochana osoba. dlatego pozwole Dejwowi zrobic jej kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dlatego pozwole Dejwowi zrobic jej kolacje on ją uczciwie wygrał - nie masz nic do gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 no moglabym z nimi na ta kolacje isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 z Wami to ja w ogóle nie gadam - Wyciągnęli mnie nad staw, i kazali bełkotać o pięknie Podlasia... a teraz mi wstyd Kto kogo ciągnął, ha? I co, za Podlasie ci wstyd? No nieeeeee.... Znaczy lepiej nie przyjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 no moglabym z nimi na ta kolacje isc Źeby wygrać trzeba grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Hejka Oj fajnie wam było, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 jak Lidszu, Twój uzurpator dzwonił juz dzisiaj do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts