Kruela 28.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 jak Lidszu, Twój uzurpator dzwonił juz dzisiaj do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 jak Lidszu, Twój uzurpator dzwonił juz dzisiaj do Ciebie? nie ma numeru chyba będzie musiał poczekać do końca lipca, aż się zjawię na parapetówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja wciąż w szoku, że Lidszu nie ma na imię Lidszu ale ja bardzo dużo wypiłem na zlocie. W kwestii informacyjnej: oprócz imienia - reszta jest OK, Lidszu wygląda dokłdnie tak jak w avatarze Dandi, to pojechałeś witam w moich skromnych progach i dziękuję za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja wciąż w szoku, że Lidszu nie ma na imię Lidszu ale ja bardzo dużo wypiłem na zlocie. W kwestii informacyjnej: oprócz imienia - reszta jest OK, Lidszu wygląda dokłdnie tak jak w avatarze Dandi, to pojechałeś witam w moich skromnych progach i dziękuję za komplementy Dandi, ty jeszcze nie wytrzeźwiałeś . Una w naturze kudłata kudłata jest, a na awatarze prostawe kudły som. To prawie jak lidszu, ale nie direkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja wciąż w szoku, że Lidszu nie ma na imię Lidszu ale ja bardzo dużo wypiłem na zlocie. W kwestii informacyjnej: oprócz imienia - reszta jest OK, Lidszu wygląda dokłdnie tak jak w avatarze Dandi, to pojechałeś witam w moich skromnych progach i dziękuję za komplementy Dandi, ty jeszcze nie wytrzeźwiałeś . Una w naturze kudłata kudłata jest, a na awatarze prostawe kudły som. To prawie jak lidszu, ale nie direkt Barranki dziękuję za podwiózkę wczorajszą . Mam nadzieję, że mówiłam składnie, bo nie bardzo pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja wciąż w szoku, że Lidszu nie ma na imię Lidszu ale ja bardzo dużo wypiłem na zlocie. W kwestii informacyjnej: oprócz imienia - reszta jest OK, Lidszu wygląda dokłdnie tak jak w avatarze Dandi, to pojechałeś witam w moich skromnych progach i dziękuję za komplementy Dandi, ty jeszcze nie wytrzeźwiałeś . Una w naturze kudłata kudłata jest, a na awatarze prostawe kudły som. To prawie jak lidszu, ale nie direkt Barranki dziękuję za podwiózkę wczorajszą . Mam nadzieję, że mówiłam składnie, bo nie bardzo pamiętam perrrrrfenkcyjnie było nam barrdzo przyjemnie i sympatycznie, i cieszymy się że nie oddaliśmy cię w szpony taksówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 perrrrrfenkcyjnie było nam barrdzo przyjemnie i sympatycznie, i cieszymy się że nie oddaliśmy cię w szpony taksówki to kamień z serca mój mąż jak mnie zobaczył, to powiedział, że jadę jak gorzelnia i że jak z nim chodzę na imprezy, to nigdy w takim stanie nie wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.06.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 hmmm ciekaffe czemu??? withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lidszu zlituj sie nad nim, łon pewnie tęskni, daj mu numer, Anja się zapewne ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witanko Lidszu dzięki za zabawe .... jak tam domek?... ten co to w nim nie byłam duża buźka... mam nadzieje, że i mnie owiedzicie... dogadam tylko jakiś termin nie daleki by wszystkim w miare pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lidszu zlituj sie nad nim, łon pewnie tęskni, daj mu numer, Anja się zapewne ucieszy no kochana ja mu pod nos wszystkiego podstawiać nie będę, niech się chłopak trochę pomęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 to se chopok narobieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lidszu dzięki za zabawe .... jak tam domek?... ten co to w nim nie byłam duża buźka... mam nadzieje, że i mnie owiedzicie... dogadam tylko jakiś termin nie daleki by wszystkim w miare pasowało domek ma się dobrze, jeszcze się nie wybudował, więc zdążysz go nawiedzić a na spotkanie jak najbardziej jestem za i najchętniej przed 14 lipca, bo wtedy zamierzam zacząć budowę i mogę stać krucho z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lidszu - to był niezapomniany wieczór Jak zwykle było Cię fajnie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lidszu - to był niezapomniany wieczór Jak zwykle było Cię fajnie widzieć dziękuję Ciebie również Tu również podziękuję za przemiłą rozmowę z Bożeną Bardzo dziękuję tobie i mężowi za parę cennych wskazówek co do Topaza. Chciałabym się do was wybrać przed rozpoczęciem budowy jeśli to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dzien dobry no zagladam, cobys nie myslala ze sie obrazilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.06.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Cześć Liduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 czesc Lidio, cześć Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dzien dobry no zagladam, cobys nie myslala ze sie obrazilam ja mam taką nadzieję, bo mam wyrzuty sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 O matko, jaka duchota normalnie chyba zaraz wiatrak wyjmę i podłączę, bo się w domu wytrzymać nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts