bzado 11.02.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Korzystam z ulgi remontowej, jednocześnie budując (w dokładnie rozbudowując) dom na podstawie pozwolenia na budowę.Czy mogę odliczać materiały uzyte przy budowie domu (np prety zbrojeniowe) w ramach ulgi remontowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORG 11.02.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 pozwolenie na budowę masz jako:pozwolenie na przebudowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzado 11.02.2006 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 pozwolenie na budowę masz jako: pozwolenie na przebudowę ? jako rozbudowa istniejaego budynku. wiec moim zdaniem moge to traktowa jako taki wiekszy remont. ale czy na pewno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORG 12.02.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ja mam pozwolenie na przebudowę i też się nad tym poważnie zastanawiam, w jednym z US pani powiedziała, że absolutnie nie, w drugim, że chyba tak. Gdybym chciał wysłać pismo z prośbą o interpretację to trwa ok 3 m-ce sam nie wiem co robić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts