beata_stce 12.02.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Czy ktos moze ten projekt zakupil? I zamierza cos zmienic?http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-141,152,65,opis.html-zamurowac dzrzwi w kuchn aby wchodzic do niej przez jadalnie-Mniej okiem w lazience kotlowni i garazu-zlikwidowac w jadalni okno-brakuje mi spizarkiU mnie wejscie bedzie z boku domu wiec garaz jest za domem Dzialka z wjazdem od poludnia i w dodatku 20 m szeroka.Mysle ze ten projekt jest najladniejszy i najbardziej funkcjonaly ze wszystkich projektow jakie widzialam tutaj.Pozdrawiam.Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 12.02.2006 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Widze ze wszystkim podoba sie ten domek.Jest poprostu idealny dla przecietnej rodziny nic dodac nic ujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 12.02.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Dom jest idealny.czy nie ma wad?Moze znajdzie sie ktos uprzejmy i znajdzie mi chociaz jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.02.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Sama znajdujesz w nim wady, skoro planujesz zmiany. Ja nie zamurowałabym bocznego wejścia do kuchni. Czy to poprawia Ci istotnie przestrzeń kuchni? Myślę, że takie dyskretniejsze wejście jest potrzebne, ganianie z siatami dookoła albo wystawianie się na widok siedzących w jadalni lub salonie nie zawsze będzie pożądane.Tak, myślę że można zrezygnować z części okien. Może zamiast 2, w łazience zrobić jedno takie, jak w salonie na tej ścianie? Trudniej trochę z kotłownią i garażem. Bezpiecznie można zrezygnować z okna przy bramie, pozostałe chyba bym zostawiła. Ewentualnie okna można zastąpić luksferami (jeśli chcesz zmniejszyć koszty) ale sądzę, że w kotłowni lepsze byłoby okno, bo prawdopodobnie bedziesz musiała urządzić tam także pralnię - lepiej móc ją wietrzyć - i wówczas dla zachowania spójnego wyglądu elewacji musisz zostawić okna garażowe.Dla mnie istotym mankamentem jest brak pomieszczeń takich, jak spiżarnia, pralnia i garderoby. To, co na poddaszu zostało określone, jako wnęka garderobiana, to w rzeczywistości tylko szafa. Spójrz, jak zaproponowano sprzęty w sypialniach - w każdym jedna ściana zajęta jest przez szafy. Oczywiście wynika to małych rozmiarów domu, wiec coś za coś. Ty sama musisz ocenić, czy dom Cie satysfakcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 13.02.2006 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 nie latwo dogodzic mojej dzialce.Wjazd od poludnia i szerokosc 20m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts