mack 12.02.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Prośba o obszerny artykuł o instalacji grzewczej opartej o kocioł na eko groszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynia 07.03.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 witam Mack.Ja właśnie w nowym domu zainstalowałam kocioł na eko-groszek.W poprzednim domu miałam/jeszcze mam/na gaz z sieci.Z nowego rozwiązania jesteśmy zadowoleni,choć w tej chwili ogrzewamy niezamieszkały dom. Napewno nie jesteśmy jeszcze dobrzy w doborze temperatury,czasu podawania paliwa,podtrzymywania.Ale dojdziemy jakoś do perfekcji. Ale.......kilka dni temu zaczął nam wariować regulator temp.kotła.Dzieją się cuda.Może ktoś jest mocniejszy w temacie i podpowie co może się dziac jakpodajnik załoncza się jak sam chce.Mój mikroprocesorowy regulator tojavascript:emoticon('') javascript:emoticon('')-MULTI-STER Kocioł jest z firmy Kotlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts