nata76 12.02.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam, dawno mnie nie bylo na forum, ponieważ życie zweryfikowało kilkakrotnie nasze plany. NAjpierw,że jednak nie możemy na naszej działce stawiac wymarzonej parterówki, natepnie,że..jednak prawdopodobnie w najbliższym czasie nie bedziemy się budować Jednak...Nadal uwielbiam przeglądać projekty, szukam tego wymarzonego....Projekt stosunkowo tani i prosty w budowie, dla 5 os. rodziny. Ostatnio, spostrzegłam na nowo projekt HERKULES I z pracowni Domus. Wielkokrotnie oglądałam już ich katalog,ale nie zwróciłam nigdy uwagi na ten projekt. Czy możecie zerknąć? http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=46 Minusy jakie widze: -te pseudokolumienki nie podobają mi się (zamineiłabym je na drewniane bale np) -zastanawiam sie ,czy kosztowne sa te "lukarny", nie wiem, jak je nazwac te okna w dachu??? -drzwi wejsciowe oszklone i okna ze szprosami niezbyt, -ale wnetrze, rozkład pomieszczeń bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam i czekam na opinie,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 13.02.2006 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 czy nikt nie zechce sie wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.02.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 minusy: - połamana bryła budynku - łazienka nie w tym samym pionie co na parterze - brak wentylacji do łazienki na parterze (nr - komin przy kuchni zbyt daleko od ciagu kuchennego - zabudowa kluchni bedzie dosyc kosztowna - dużo "rogów".. - kolumienki plusy: + fajny rozkład pomieszczeń + pokoje na górze (2) z garderobą + pralnia na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts