krzychu_kolo 12.02.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 potrzebuje namiaru na konstrukcja skrzyniowa:szafy, regału.... konstrukcja szkieletu: stól, ława,taboret konstrukcji tapicerowanej nie mam pojęcia czy coś takiego wogóle jest w sieci. prosił mnie jeden chłop żebym zobaczył. szukałem i narazie nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek661 12.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ależ internet to nie wszystko! Dzięki Bogu istnieją jeszcze książki, bo sam mam duzo pytan i nie zawsze google znają na nie odpowiedz hehe. a serio mówiąc to nie znalazłem w sieci niczego takiego ale mozesz pójść do bibilioteki i zaptać o : "Zamiast szukac stolarza zrób sam "-Państwowe Wydawnictwo rolnicze i leśne " Warsztat w domu"- Frantisek Kusl, Frantisek Kramerius " Majsterkiuję narzędziami ema-combi"-Adam Słodowy w kazdej z tych książek są poglądowe rysunki i sposób wykonania/ w tej pierwszej troche mniej ale tez cos jest/ ja nie chciałem kupowac mebli i do domu większość zrobiłem samodzielnie, dużo pomogły te książki jakby jakies prostsze pytanka to w miare mozliwości coś podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts