Graczyk 12.01.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No cóż też sie przymierzam do zakupu tego kominka jednak bez zdjęć ciężko się zdecydować. Ja chciałbym i potrzebuję kominka o mocy 10kW do okazyjnego palenia pod DGP dlatego wybrałem teg producenta i tyl;ko model to jeszcze kwestia późniejsza. Prosty jest ładny ale narożny też mi się bardzo podoba i dlatego proszę pokażcie mi Wasze kominki. Fajnie byłoby zobaczyć fotki a różnych stanach czyli przed w trakcie jak i po paleniu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 12.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 dawno nie zaglądałem do wątku testy OK, jestem z wkładu zadowolony. Nie mieszkam jeszcze i przepalam niesezonowanym drewnem (wręcz badziewiem) dlatego szyba czarna jak cholera. Na razie nie mam zamiaru jej czyścić bo mam inne sprawy na głowie ale jak się solidnie nahajcuje to temperatura wypala częściowo te sadze. podobno trzeba szyby czyścić jakimś specjalnym płynem, który sie nie będzie przypalał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatusiak 20.02.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 witam serdecznie 7 maja bede miała zainstalowany własnie ten wkład ,po wielu poszukiwaniach zdecydowałam sie właśnie na ten każdy wkłąd ma jakieś wady i zalety chociaz wcześniej firma która mi bedzie montowała wkład proponowała kdf cena była zbyt wygórowana dlatego zaproponwano mi własnie ten ,byłam na oficjalnej stronie wszystko w samych superlatywach [normalne] mnie interesuje aby mój domeczek był ciepły a firma zapewnia że tak będzie na pewno.... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.02.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ja tez zamowilam wklad Arystoprezentują sie naprawde dobrze, a Ci co z nich korzystaja chwalą sobie.W sklepie gdzie złożyłam zamowieni jest kilka innych producentów, sprzedawca twierdzi ze do tej pory nie mial na nie reklamacji, a zdazają sie na wklady kilka razy drozsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 09.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 podciągam temat i proszę osoby użytkujące arysto o opinie.szczególnie z płaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 09.01.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja mam Arysto 10P. Działa już drugi sezon i jestem bardzo zadowolona. Wizualnie nie mam zastrzeżeń, podoba mi się, że ma bezpośrednie doprowadzenie powietrza do paleniska. Palimy prawie codziennie, bo lubimy. Początkowo proponowano mi Spatherma no ale cena prawie 3-krotna. Nie żałuję wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hir 19.08.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Jestem ciekaw jak tam sprawują się wasze kominki aristo jakieś zastrzeżenia???awarie?.Jak wygląda z zabrudzeniem szyby czy kurtynka powietrzna działa?Czy szyba boczna bardzo się brudzi? Katerhasser,Edybre napiszcie coś proszę.Jakie macie kominki z szyba gięta/łączona zastanawiam się nad zakupem arysto 10 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sofcik 19.12.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witam. Z całą pewnością mogę potwierdzić iż zakup Arysto (model z boczną, pełną szybą) był dobrą decyzją. Użytkuję go 2 sezon. Służy praktycznie w 90-95% do ogrzewania c.o. w układzie z kotłem. Oszczędności bardzo duże i sama przyjemność podczas obsługi. Oczywiście ważną rzeczą był odpowiedni dobór wkładu i profesjonalnie przygotowana instalacja wraz z osprzętem w układzie oraz wiedza jak w pełni wykorzystać wszystko razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts