Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale my faceci na jakość idziemy 8) 8) 8) I nie porzeba nas tylu. Do wybudownia domu potrzeba 3 facetów lub 10 kobiet :D

Budowa domu to dopwiedzialne zajęcie, to nie prasowanie sfetreka z wełny :lol: :lol: :lol:

Ty, stukpuk, najpierw to się naucz cyt."odpowiedzialnie" składać wyrazy a potem dopiero wyliczaj ile osobników danej płci potrzeba do budowy. Faceci idą na jakość a kobiety to niby nie?

I tak właśnie zabijane są kolejne ciekawe wątki :-?

Wytykanie, przytykanie,poprawianie :evil:

No coment :evil:

pa

Ojejku, wiadomo że facetów to nie sposób zrozumieć :wink: ale może choć spróbujmy wydedukować, czemu Stuki napisał "dopwiedzialnie" zamiast "odpowiedzialnie": moja teoria jest następująca: zamienił chłopak "d" i "o" bo "o" jest pod prawym palcem, a "d" pod lewym, najwyraźniej Stuk miał prawą rączkę zmęczoną... :D :D :D Nie mam pojęcia czemu :o , niemniej wydaje się to symptomatyczne, że ujawnia się to właśnie w wątku o wibratorach i masturbacji 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zgadza się, mam tendencję do przekręcania literek :-? :D

Pewnie że prawą więcej robię. :wink:

https://forum.murator.pl/topic/48270-co-jest-najtrudniejsze/page/4/#findComment-2597879

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku