stif2 13.02.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 CZY KTOŚ BUDUJE DOM P.T KALMIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.02.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 CZY KTOŚ BUDUJE DOM P.T KALMIA http://domnamiare.pl/index.aspx Też szukam.... ładny, ale to nie ten... pozdrawiam P.S. trzeba wyszukać nazwę w wyszukiwarce góra , prawa strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stif2 15.02.2006 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 WITAM! SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŻ . DALEJ BĘDE SZUKAŁ KOGOŚ KTO WYBUDOWAŁ BĄDŻ BUDUJE DOM P.T KALMIA . POZDRAWIAM[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stif2 15.02.2006 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 CZY KTOS WYBUDOWAŁ LUB MA ZAMIAR WYBUDOWAĆ DOM P.T KALMIA. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 13.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 poszukuję osób które wybudowały bądź są w trakcie budowy domu według projektu o nazwie KALMIA z pracowni projektowej archeton. chętnie porozmawiam i wymienię spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 14.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 WitamWłasnie przeczytałem moze troche czasu juz mineło ale dla innych bedzie moze ciekawe. Otóz ja buduje dom wg tego projektu i jestem bardzo zadowolony. wprowdziłem klika zmian i udoskonaleń. Jestem na etapie stanu surowego zamknietego i wykonczam w srodku instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korin 08.08.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Tez juz od jakiegos czasu buduje ten domek - moze do konca roku uda sie wprowadzic.Oczywiscie projekt zostal troche przerobiony, ale bazowy jest calkiem niezly i jak na niewielka wielkosc domu jest bardzo dobrze zagospodaowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 03.12.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jaka dobraliście (kolor)blache do elewacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts