nowyswiat 13.02.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Pozwolenie na budowe otrzymałam w 1999 roku. Obecnie jestem na etapie zamknięcia inwestycji, podczas budowy nastąpiły zmiany / dodatkowa ścianka kolankowa, nieznacznie zmieniony kat nachylenia dachu/. JAKIE PRZEPISY BUDOWLANE MAJĄ ZASTOSOWANIE - NOWE CZY STARE. Pytam, może ktoś wie jak to jest, bo jezeli nowe być może uda mi się te zmiany zalegalizować jako niesistotne. Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji?Sprawa wyszła przy wycenie domu przed przeniesieniem kredytu z banku do banku, byłam tym zaskoczona, sama nie bardzo wiem jak się do sprawy zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 13.02.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Obowiązuje aktualny stan prawny, z wyjątkiem okresów przejściowych zapisanych w ustawach nowelizujących - a te już upłynęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts