wojcik9 13.02.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam, Tak jak w temacie interesuje mnie ile trawło w waszym przypadku przyznanie kredytu i w jakim banku go wzieliście? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 14.02.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witaj Zajrzyj tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 14.02.2006 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 I tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 14.02.2006 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Miłego czytania! A kredyt hipoteczny - czas wstępnej decyzji(czy masz szanse i na jakich warunkach) to nawt 24 h Pozdrawiam cyla P.S. Ja narazie brałam tylko na działke i trwało to koło tygodnia (PKO BP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 15.02.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 około 3 tygodnie bank BPH. Wszystko zalezy od tego, czy zbierze sie wszystkie potrzebne dokumenty, jeśli coś sie ominie wiadomo ze może sie przedłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.02.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Sprawdź w MultiBanku. Mój kolega brał tam kredyt bilansujący na budowę domu i jest bardzo zadowolony. Już parę osób poszło za jego przykładem i nienarzeka. Ja też tam sprawdzę jak już będę miała pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
detepowiec 07.07.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 No to ja chyba wszystkich przebiję - 13 tygodni i to nie koniec. Wniosek w Deutsche Bank PBC SA złożony 8 kwietnia 2011. Komplet dokumentów, zdolność - jest, wkład własny ok. 200 tys. zł, wnioskowana kwota 250 tys. zł. Krótko mówiąc dziś jest 7 lipca 2011 a oni nie przygotowali jeszcze umowy, mimo, że wszystko, wg banku, jest OK. Tak więc czekamy na decyzję już ok. 13 tygodni(!!!) i nie zapowiada się, aby na dniach była ona gotowa do podpisania. Przypominam, że później jeszcze trzeba przepisać hipotekę itp. Na 99% rezygnujemy z tego banku i idziemy gdzie indziej. TOTALNA olewka klienta. Ci ludzie powinni rozdawać ulotki na mieście, a nie decydować o kredytach.Jeśli chcielibyście dowiedzieć się o szczegółach - zapraszam do korespondencji na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts