Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co sprzedaje MEDIA MARKT POLSKA przy al. Krakowskiej

Recommended Posts

Ja tam do MM nic nie mam 4 lata temu kupilem aparat cyfrowy za 800zl po 1.5 roku poszedlem do nich go reklamowac. Pan z serwisu wziol aparat i kazal mi isc na sklep i wybrac sobie w tej cenie nowy aparat. Wszyscy wiemy jak sprzet elektorniczny z dnia na dzien tanieje i ten model aparatu co reklamowalem kosztrowal po 1.5roku 300zl. Ja wybralem sobie aparat jednak inej firmy w cenie 800zl. Po 1.5 roku mialem nóweczke aparacik :D . Stad wiem ze firma podchodzi do klientów powaznie. Jak do tej pory aparacik dziala i jestem z niego zadowolony. Ostatnio kupilem u nich DvD i jak narazie dziala dobrze. W kazdym sklepie mozna trafic na buble. Nigdy nie kupil bym sprzetu w malym sklepie gdzie sprzedawcy zalezy tylko na jak najwiekszym zysku i kupuje sprzet niskiej jakosci zeby konkurowac z marketami.

co do cen w małych sklepach to się kolego mylisz

są one wyższe niż własnie w marketach ze sprzętem AGD

lokalny sprzedawca nie pozwoli sobie na sprzedaż tanich bubli bo kilka nabranych osób to strata wielu klientów , klienta można oszukać tylko raz

nie dość że więcej w takim sklepiku za rogiem nikt nic nie kupi to jeszcze opowie to swoim bliższymi dalszym znajomym i antyreklama gotowa

ja osobiscie mam większe zaufanie do lokalnych sprzedawców niz do marketu w którym sprzedaje sie buble , bo przecież zeby konkurować ceną to trzeba zejść z jakości

a taki pan Józek ze sklepiku "za rogiem" funkcjonuje już na rynku od kilkunastu lat a obok niego tylko szyldy na marketach AGD się zmieniają

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

my w MM kupujemy glownie plyty DVD

i tak sobie czytam, co piszecie i mysle"rany przeciez my ciagle cos kupujemy w MM"

i sie zastanowilam i wychodzi na to, ze my tam tylko ogladamy wlasnie

a kupujemy potem gdzie indziej

bo, naprawde, w MM z reguly wcale nie jest tanio...

a w internecie czesto sprzedaja z wysylka gratis i wychodzi na to samo lub taniej wlasnie

Ja sporo rzeczy kupuję w takich dużych sklepach i odpukać nic się nie psuje. Ja po prostu mam blisko do sklepu i jak potrzebuję czegoś to idę oglądam i biorę. Co do zkupów przez internet to kilka razy się lekko zawiodłem(zakupy w sklepach internetowych jak i na Allegro) bo albo coś miało małą wadę(w sklepie można by to zweryfikować albo wymienić) albo wymiana trwała 1 miesiąc-już nie tak szybko jak zakup :evil: .