Paty 12.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ja tam do MM nic nie mam 4 lata temu kupilem aparat cyfrowy za 800zl po 1.5 roku poszedlem do nich go reklamowac. Pan z serwisu wziol aparat i kazal mi isc na sklep i wybrac sobie w tej cenie nowy aparat. Wszyscy wiemy jak sprzet elektorniczny z dnia na dzien tanieje i ten model aparatu co reklamowalem kosztrowal po 1.5roku 300zl. Ja wybralem sobie aparat jednak inej firmy w cenie 800zl. Po 1.5 roku mialem nóweczke aparacik . Stad wiem ze firma podchodzi do klientów powaznie. Jak do tej pory aparacik dziala i jestem z niego zadowolony. Ostatnio kupilem u nich DvD i jak narazie dziala dobrze. W kazdym sklepie mozna trafic na buble. Nigdy nie kupil bym sprzetu w malym sklepie gdzie sprzedawcy zalezy tylko na jak najwiekszym zysku i kupuje sprzet niskiej jakosci zeby konkurowac z marketami. co do cen w małych sklepach to się kolego mylisz są one wyższe niż własnie w marketach ze sprzętem AGD lokalny sprzedawca nie pozwoli sobie na sprzedaż tanich bubli bo kilka nabranych osób to strata wielu klientów , klienta można oszukać tylko raz nie dość że więcej w takim sklepiku za rogiem nikt nic nie kupi to jeszcze opowie to swoim bliższymi dalszym znajomym i antyreklama gotowa ja osobiscie mam większe zaufanie do lokalnych sprzedawców niz do marketu w którym sprzedaje sie buble , bo przecież zeby konkurować ceną to trzeba zejść z jakości a taki pan Józek ze sklepiku "za rogiem" funkcjonuje już na rynku od kilkunastu lat a obok niego tylko szyldy na marketach AGD się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 04.04.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 my w MM kupujemy glownie plyty DVDi tak sobie czytam, co piszecie i mysle"rany przeciez my ciagle cos kupujemy w MM"i sie zastanowilam i wychodzi na to, ze my tam tylko ogladamy wlasniea kupujemy potem gdzie indziejbo, naprawde, w MM z reguly wcale nie jest tanio...a w internecie czesto sprzedaja z wysylka gratis i wychodzi na to samo lub taniej wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 04.04.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 potwierdzam , jest drogo.... i tyle....,a, sporo przykładów.....gdzie przy zamówieniu w innych sklepach czy firmach mam za te same pieniądze... przywóz i montaz.... i jeszcze zostanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 06.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Kłopot z reklamacją wartościowych rzeczy kiedy z takimi jest problem: http://miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,3262850.html. W tej reklamie chyba role powinny być odwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 06.04.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja sporo rzeczy kupuję w takich dużych sklepach i odpukać nic się nie psuje. Ja po prostu mam blisko do sklepu i jak potrzebuję czegoś to idę oglądam i biorę. Co do zkupów przez internet to kilka razy się lekko zawiodłem(zakupy w sklepach internetowych jak i na Allegro) bo albo coś miało małą wadę(w sklepie można by to zweryfikować albo wymienić) albo wymiana trwała 1 miesiąc-już nie tak szybko jak zakup . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts