gars 31.01.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Co myślicie o czacie na stronie muratora, no chyba, że już jest, a ja go nie zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 31.01.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 dobry wieczor, pomimo, ze jestem tutaj od niedawna to czat tu jest o kazdej porze na tylko czadowe tematy.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 jak ty jesteś tu od niedawna, to ja jestem mnich buddyjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 01.02.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 dz dobry Anonimie, jestem od wczoraj, bo jak kiedyś przeglądałam strony muratora to jeszcze tego forum nie było, albo byłam nie taka biegła w internecie.no i mamy jednego mnicha.Gars jestem za !!pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts