Edytax 13.02.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Kupiłam w grudniu świerk wysokości ok. 2metrów w dużej donicy. Stoi soie na tarasie i czeka do wiosny ALE NIE WIEM CZY DOCZEKA Powodem są koty obce, które wchodzą do donicy i prawdopodobnie się tam załatwiają sądząc po śladach i zapachu. Także zauważyłam, że drzewko od dołu usychać. Może jest jakiś dobry środek odstraszający koty żęby tam się nie załatwiały. BArdzo Proszę o odpowiedż bo usycham razem z drzewkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.02.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Edytax kup kawalek siatki ogrodowej i okryj donice tz zrob taki stozek, bedziesz miala koty z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 14.02.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Edytax kup kawalek siatki ogrodowej i okryj donice tz zrob taki stozek, bedziesz miala koty z glowy Dodatkowo jak tylko bedzie powyżej zera podlej obficie, nawet kilka razy, żeby wypłukać nadmiar "nawożenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 19.02.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Stoi w donicy - jedyna rada wkop go do gruntu nie naruszając bryły korzeniowej najlepiej w piaszczyste podłoze. i z góry przykryj słomą aby nie przemarzał a masz 50% szansy ze dotrwa. W donicy - ma 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts