gosia1719499730 13.02.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ja juz nadaje z nowego domu.Dzisiaj odpaliłam neostrade, co mozna uznac za nielada sukces.2 tygodnie walki z tp dzien w dzien, ale co tam juz jest Chciałabym WSZYSTKIM, bardzo bardzo podziekowac Moj dom w 99% powstał dzieki Wam, dzieki waszym radom,namiarom na fachowców itd, itp.Miałam fachowcow poleconych na forum 3 miejskim.Fachowcw przez duze F.Wspaniałych, zyczliwych i miłych, az mi ich czasami brakuje Dom bez nich nagle zrobił sie pusty Zostawili po sobie same miłe wspomnienia i mnóstwo dobrej energii.Poznałam tez namacalnie przemiłe osoby, a zreszta mam nadzieje jeszcze sie zobacze,Rrmi, to do Ciebie miedzy innymi Ponury "namówił"na powrót do 3 1950 pomógł wybrac piec, a ZBYCHsprawił ze w swoim domu mam pełne poczucie bezpieczenstwa Robert Skitek rozwial sporo watpliwosci architektonicznych, a Jareko dot okien.Ranyyyy, az sama jestem w szoku jaki mam "miedzymiastowy" dom Wybaczcie jak zanudzam, ale.....kurcze wzruszyłam sie...tak naprawde DZIEKUJE WAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.02.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 jejku az mi sie glupio tu pierwsza wpisywac ale co mi tam.. Gosio Gosio no gratulacje wielkie !! Niech no Ci sie pieknie szczesliwie radosnie slonecznie przyjaznie rodzinnie cieplo jasno bezpiecznie mieszka! Z calego serca zyczy Ci Twoja wsiowa sasiadka za mam nadzieje juz niedlugo.. alem sama sie wzruszyla..ale ladnie napisalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Qurka no . Fajne to Koleczkowo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.02.2006 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 jejku az mi sie glupio tu pierwsza wpisywac ale co mi tam.. Gosio Gosio no gratulacje wielkie !! Niech no Ci sie pieknie szczesliwie radosnie slonecznie przyjaznie rodzinnie cieplo jasno bezpiecznie mieszka! Z calego serca zyczy Ci Twoja wsiowa sasiadka za mam nadzieje juz niedlugo.. alem sama sie wzruszyla..ale ladnie napisalas... Ty to lepiej do mnie w koncu na kawe przyczłap Dziekuje za gratulacje i trzymam kciuki bys tez jak najszybciej sie wprowadziła.Ładne, ładne, a ja na dodatek mialam wczoraj 6 saren przed płotem i lisa z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.02.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 ...Miałam fachowcow poleconych na forum 3 miejskim.Fachowcw przez duze F.Wspaniałych, zyczliwych i miłych, az mi ich czasami brakuje Dom bez nich nagle zrobił sie pusty Zostawili po sobie same miłe wspomnienia i mnóstwo dobrej energii...[/b] gosi@ życzę Ci, aby ta dobra energia na długo pozostała z Tobą i Twoją rodziną, Twoi fachowcy powoli staja się moimi Wierzę, że za jakiś czas i ja będę mogła się tak ciepło o nich wypowiadać Co tu dużo mówić - pozytywnie Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 13.02.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 OGROMNE gratulki!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Gosiu! Zyczę Ci, ąbyś w Twoim ślicznym domu zaznała wiele radości i szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.02.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 ...Miałam fachowcow poleconych na forum 3 miejskim.Fachowcw przez duze F.Wspaniałych, zyczliwych i miłych, az mi ich czasami brakuje Dom bez nich nagle zrobił sie pusty Zostawili po sobie same miłe wspomnienia i mnóstwo dobrej energii...[/b] gosi@ życzę Ci, aby ta dobra energia na długo pozostała z Tobą i Twoją rodziną, Twoi fachowcy powoli staja się moimi Wierzę, że za jakiś czas i ja będę mogła się tak ciepło o nich wypowiadać Co tu dużo mówić - pozytywnie Ci zazdroszczę Fajne chłopaki, naprawde.Wasnie ode mnie wyszli elektrycy którzy byli tak mili, ze po godzinach mi lampe w kuchni montowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.02.2006 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Gosiu! Zyczę Ci, ąbyś w Twoim ślicznym domu zaznała wiele radości i szczęścia tfu, tfu, nie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.02.2006 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 OGROMNE gratulki!!!!!!!!!!!!! Dziekuje, sama chodze juz dumna i blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Gratulatcje ....no! wprowadzka w nowy dom -chyba nie jest lepsza od orgazmu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.02.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Gratulatcje ....no! wprowadzka w nowy dom -chyba nie jest lepsza od orgazmu ???na pewno zadziej sie przytrafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 gocha, udało się mam nadzieję, że nie opuscisz forum my somy tera, w psychiatryku, tam nas szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.02.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Gosiula taka wyrozniona sie poczulam , ze az mie sie lzy w oczach zakrecili Bardzo , ale to bardzo ciesze sie z Twojej przeprowadzki . Z tego , ze mialas dobrych Fachowcow ( jaka jestes takich ludzi spotykasz , choc nie jest to regula oczywiscie , bo niektorzy za nie swoje grzechy pecha maja ) Zobaczymy sie juz w sierpniu , powiedzmy na okolice 25 .08 mozesz zaczynac kartofle nastawiac i sie bedziemy zgwizdywac Poki co do szpitala zapraszamy i dobrze , ze masz neostrade , znaczy sie , ze z nami bedziesz. http://www.heodes.neostrada.pl/aktual/kruszczyk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.02.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 gosia wszystkiego dobrego na nowej drodze... w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.02.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 gosiu - bardzo się cieszę i życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.02.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 gosiu - bardzo się cieszę i życzę wszystkiego dobregodziekuje.Własnie z kawka siedze, widok bajeczy i kuchnia wkoncu prawie skonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.02.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 gosia wszystkiego dobrego na nowej drodze... w domu Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 17.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Gosiu, gratulki,ależ Ci zazdroszczę - przede mną jeszcze spory kawałek Doła miałam, wątki zakładałam ale topewnie dlatego że nie do końca uleczona z psychiatryka zwiałam Nic to wszyskiego co najlepsze na nowej drodze (domu) Iw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.02.2006 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Gosiu, gratulki,ależ Ci zazdroszczę - przede mną jeszcze spory kawałek Doła miałam, wątki zakładałam ale topewnie dlatego że nie do końca uleczona z psychiatryka zwiałam Nic to wszyskiego co najlepsze na nowej drodze (domu) Iw.Ha, ja w szpitalu dzielnie do konca wytrwalam.Pod kroplowka dzielnie lezałam, leki sumiennie ordynowane przez Matke i rrmi brałam, to i do konca doszłam.W nałogu muratorowym co prawda pozostałam, a i winem zakropione posiłki nadal spozywam Grunt juz we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts