Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Doszłam, doszłam do konca..............

Recommended Posts

Ja juz nadaje z nowego domu.Dzisiaj odpaliłam neostrade, co mozna uznac za nielada sukces.2 tygodnie walki z tp :evil: dzien w dzien, ale co tam juz jest :lol:

Chciałabym WSZYSTKIM, bardzo bardzo podziekowac :p Moj dom w 99% powstał dzieki Wam, dzieki waszym radom,namiarom na fachowców itd, itp.Miałam fachowcow poleconych na forum 3 miejskim.Fachowcw przez duze F.Wspaniałych, zyczliwych i miłych, az mi ich czasami brakuje :wink: Dom bez nich nagle zrobił sie pusty :lol: Zostawili po sobie same miłe wspomnienia i mnóstwo dobrej energii.Poznałam tez namacalnie przemiłe osoby, a zreszta mam nadzieje jeszcze sie zobacze,Rrmi, to do Ciebie miedzy innymi :wink:Ponury "namówił"na powrót do 3 :lol:1950 pomógł wybrac piec, a ZBYCHsprawił ze w swoim domu mam pełne poczucie bezpieczenstwa :p Robert Skitek rozwial sporo watpliwosci architektonicznych, a Jareko dot okien.Ranyyyy, az sama jestem w szoku jaki mam "miedzymiastowy" dom :oops: :wink: Wybaczcie jak zanudzam, ale.....kurcze wzruszyłam sie...tak naprawde :oops: :oops: :oops: DZIEKUJE WAM

jejku az mi sie glupio tu pierwsza wpisywac :oops: ale co mi tam..

Gosio Gosio no gratulacje wielkie !!

Niech no Ci sie pieknie szczesliwie radosnie slonecznie przyjaznie rodzinnie cieplo jasno bezpiecznie mieszka!

Z calego serca zyczy Ci Twoja wsiowa sasiadka za mam nadzieje juz niedlugo..:D

alem sama sie wzruszyla..ale ladnie napisalas... :oops: :D

jejku az mi sie glupio tu pierwsza wpisywac :oops: ale co mi tam..

Gosio Gosio no gratulacje wielkie !!

Niech no Ci sie pieknie szczesliwie radosnie slonecznie przyjaznie rodzinnie cieplo jasno bezpiecznie mieszka!

Z calego serca zyczy Ci Twoja wsiowa sasiadka za mam nadzieje juz niedlugo..:D

alem sama sie wzruszyla..ale ladnie napisalas... :oops: :D

Ty to lepiej do mnie w koncu na kawe przyczłap :wink: Dziekuje za gratulacje :p i trzymam kciuki bys tez jak najszybciej sie wprowadziła.Ładne, ładne, a ja na dodatek mialam wczoraj 6 saren przed płotem i lisa z rana :lol:

...Miałam fachowcow poleconych na forum 3 miejskim.Fachowcw przez duze F.Wspaniałych, zyczliwych i miłych, az mi ich czasami brakuje :wink: Dom bez nich nagle zrobił sie pusty :lol: Zostawili po sobie same miłe wspomnienia i mnóstwo dobrej energii...[/b]

gosi@ życzę Ci, aby ta dobra energia na długo pozostała z Tobą i Twoją rodziną, Twoi fachowcy powoli staja się moimi :wink: Wierzę, że za jakiś czas i ja będę mogła się tak ciepło o nich wypowiadać :) Co tu dużo mówić - pozytywnie Ci zazdroszczę :)

...Miałam fachowcow poleconych na forum 3 miejskim.Fachowcw przez duze F.Wspaniałych, zyczliwych i miłych, az mi ich czasami brakuje :wink: Dom bez nich nagle zrobił sie pusty :lol: Zostawili po sobie same miłe wspomnienia i mnóstwo dobrej energii...[/b]

gosi@ życzę Ci, aby ta dobra energia na długo pozostała z Tobą i Twoją rodziną, Twoi fachowcy powoli staja się moimi :wink: Wierzę, że za jakiś czas i ja będę mogła się tak ciepło o nich wypowiadać :) Co tu dużo mówić - pozytywnie Ci zazdroszczę :)

Fajne chłopaki, naprawde.Wasnie ode mnie wyszli elektrycy którzy byli tak mili, ze po godzinach mi lampe w kuchni montowali :p

Gosiula taka wyrozniona sie poczulam , ze az mie sie lzy w oczach zakrecili :D :oops:

Bardzo , ale to bardzo ciesze sie z Twojej przeprowadzki . :D :D :D

Z tego , ze mialas dobrych Fachowcow ( jaka jestes takich ludzi spotykasz , choc nie jest to regula oczywiscie , bo niektorzy za nie swoje grzechy pecha maja :evil: ) :D

Zobaczymy sie juz w sierpniu , powiedzmy na okolice 25 .08 mozesz zaczynac kartofle nastawiac i sie bedziemy zgwizdywac :lol:

Poki co do szpitala zapraszamy i dobrze , ze masz neostrade , znaczy sie , ze z nami bedziesz.

http://www.heodes.neostrada.pl/aktual/kruszczyk.jpg

Gosiu, gratulki,ależ Ci zazdroszczę - przede mną jeszcze spory kawałek 8) :D Doła miałam, wątki zakładałam :oops: ale topewnie dlatego że nie do końca uleczona z psychiatryka zwiałam :roll:

Nic to wszyskiego co najlepsze na nowej drodze :wink: (domu)

Iw.

Ha, ja w szpitalu dzielnie do konca wytrwalam.Pod kroplowka dzielnie lezałam, leki sumiennie ordynowane przez Matke i rrmi brałam, to i do konca doszłam.W nałogu muratorowym co prawda pozostałam, a i winem zakropione posiłki nadal spozywam :oops: Grunt juz we własnym domu :lol: :lol: :lol: