Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co sądzicie o takiej dekoracji wnętrz?

Anna K.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

fotka nr 1 - ladne (lampa jakos moze nie ten...)

fotka nr 2 - od tych "mazów" po 10 minutach bym cos rozwalila o sciane - pewnie ten fotel.....

fota trzecia - now "mazy " w wersji rozowej (jak rozumiem sa motywem pzrewodnim tej prezentacji....) cala reszta szpitalnie biala i kojarzy mi sie z izolatka

3 i 4 - jw (ciekawy ten sufit)

5 - 6 - ciekawe....

7 - podobne ale to na scianie przypomina mi gigantycznego pajaka ... brrrrr

8 - z ta roza - bardzo ladne ale np w swoim domu nie chcxilabym miec takiej sciany

9 - lazienka - interesujace....

10 sypialnia - rowniez ciekawe...

11 - sufit - mega pajak ale juz bj mi sie podoba - bj przypomina ten dmuchawiec czy co tam....

12 - chyba najlepsze - b podoba mi sie dekoracja scian i te kweiatki "wyrastajace" zza łózka

13 fajne

14 - dziwaczne :-?

15 - ekstra

16 17 18 - ciekawe

widelce na scianie - moze niekoniecznie;)

taka fotka z łodygami trawy - miodzio

ufff duzo tego- zgubilam sie z liczeniem

fotka pt "Parasol naturel" - faaaajne;)

"Or asia et Salamandre" - rowniez

reszta tez...(oprocz tego namiotu w formie fototapety )

ladnie te kwiaty malowane :roll:

Widzę,moja droga zielonooka że się napracowałaś. Nie chciałam męczyć nikogo, zwłaszcza o tej porze. Z tych wszystkich obrazków podobają mi się jedynie kwiaty i pędy bambusa, którego przymierzam się namalowac na części jednej ściany w sypialni. Nie wiem jak to wyjdzie, gdyż marny ze mnie malarz. Ale tak to jest, że najlepsi pisarze czy artyści są docenieni dopiero po śmierci. Ha ha ha ! :D

Gość tripper
w CH Promenada w Warszawie jest na drugim pietrze sklep z tapetami i tkaninami, gdzie w katalogach mozna obejrzec podobne rzeczy - to jest cos w stylu fototapety, tyle ze z graficznymi motywami, miejscami podobne, przegladalem to, bo podobalo mi sie, ale mialem za niskie mieszkanie zeby to zastosowac (standardowa wysokosc tapety to 280 cm)

a mi by sie to bj podobalo pomalowane bezp na scianie niz tapeta (i zaczynam sie zastanawiac czy sobie w sypialni np takich kwiatkow albo trawki nie namaluje - tak sie smiesznie sklada ze umiem :wink: )

zastanawiam sie czy to na fotkach to tapeta czy "maloarstwo scienne" to z cieniem w sypialnu chyba tapeta ale reszta?

(ps tak wogole to chyba jest komputerowe - sa pewne pomieszczenie np schody i jeden pokoj takie same tylko wlasnie "malowidlo" zmienione - wiec podejrzewam ze na kompie sie bawili przy tych wizualizacjach - ale jak w rzeczywistosci to robia to jestem ciekawa)

niektóre super, niektóre wqrzaja po chwili.

To malowane czy naklejane?

Nie wkurzaja (przynajmniej mnie) te delikatne - te kwaitki w sypialni, ta ost fotka co wstawilam

denerwuja te ogromne i te w ksztalcie pajaka (juz widze jak w polmroku nad ranem zaspana zerkam i dostaje zawalu serca :lol: )

ale to w pokoju dzieci np exstra pomysl :D - i nie wymaga jakis ogromnych zdolnosci plastycznych zeby wykonac

http://clipso-design.com/images/catalogue/54coquelicots_et_fees_by_LA0_gd.jpg

niektóre super, niektóre wqrzaja po chwili.

To malowane czy naklejane?

Nie wkurzaja (przynajmniej mnie) te delikatne - te kwaitki w sypialni, ta ost fotka co wstawilam

denerwuja te ogromne i te w ksztalcie pajaka (juz widze jak w polmroku nad ranem zaspana zerkam i dostaje zawalu serca :lol: )

hmm i nie wiem czemu - jakos nie moge sie przekonac do pomalowanego sufitu... jednak zdec wole bialy , normalny

np to:

http://clipso-design.com/images/catalogue/47_Black_Drop0_gd.jpg zwariowalabym czekajac na krople na glowie ;)

a to ten "pajak" (tzn to chyba dmuchawiec?

http://clipso-design.com/images/catalogue/sz_map_helebore_02_xs0_gd.jpg