Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co sądzicie o takiej dekoracji wnętrz?

Anna K.

Recommended Posts

Jednak trzeba obejrzeć czy będzie podobał się taki druk na tkaninie rozciągnięty na ścianie. Na tych zdjęciach nie widać różnicy czy jest to druk na papierze, tkaninie czy malowane. Każda tkanina posiada splot, na którym osadzi się atrament, pomiędzy będą otworki i patrząc na nią z bliska widać je. Pewnie lepiej jest usiąść i podziwiać z pewnej odległości. Rozpięcie jej na listwach pozwala na szybki montaż i wymianę gdy się pobrudzi lub zakurzy albo po prostu przestanie podobać.

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam cóś takiego na skrzydle szafy, tylko pase, bo monochromatyczne, mieszkam na prowincji i może cena też prowincjonalna 110 zł za drzwi do szafy suwanej 70 cm x 260cm. Dużo pomysłów można znaleźć w gazetach bo to jest faktycznie tryndy. Nie wiem czy podobało mi sie bo tryndy czy podobało mi się bo podobało, ale zadowolona jestem,

Tylko w agencji trzeba przypilnować chłopaków, bo u mnie coś im się chlapnęło i była niezamierzona plama i reklamacja.

Wiecie co, niektóre kampanie reklamowe mają fajne bilbordy, ciekawe co robią z nimi potem? Ja w Krakowie chciałam wydębić duży format informujący o wystawie dotyczącej San Diego Compostelia, ale nie udało się :-? , może ktoś ma chody w właśnie w agencjach, wtedy można przyoszcędzić, tylko, czy to się nadaje?

Gość tripper

Wiecie co, niektóre kampanie reklamowe mają fajne bilbordy, ciekawe co robią z nimi potem? Ja w Krakowie chciałam wydębić duży format informujący o wystawie dotyczącej San Diego Compostelia, ale nie udało się :-? , może ktoś ma chody w właśnie w agencjach, wtedy można przyoszcędzić, tylko, czy to się nadaje?

sprobuj nie w agencjach tylko w firmach, ktore te plakaty rozwieszaja, ewentualnie zaopatrz sie w zestaw kluczy i cichaczem wieczorem albo w nocy otwieraj skrzynki billboardowe i plakaty wyjmuj ;) swoja droga plakaty z wystaw czesto gesto mozna tez kupic w miejscach, gdzie taka wystawa sie odbywa

• 1 year później...