Ewa G 16.02.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Jednak trzeba obejrzeć czy będzie podobał się taki druk na tkaninie rozciągnięty na ścianie. Na tych zdjęciach nie widać różnicy czy jest to druk na papierze, tkaninie czy malowane. Każda tkanina posiada splot, na którym osadzi się atrament, pomiędzy będą otworki i patrząc na nią z bliska widać je. Pewnie lepiej jest usiąść i podziwiać z pewnej odległości. Rozpięcie jej na listwach pozwala na szybki montaż i wymianę gdy się pobrudzi lub zakurzy albo po prostu przestanie podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 16.02.2006 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Ja mam cóś takiego na skrzydle szafy, tylko pase, bo monochromatyczne, mieszkam na prowincji i może cena też prowincjonalna 110 zł za drzwi do szafy suwanej 70 cm x 260cm. Dużo pomysłów można znaleźć w gazetach bo to jest faktycznie tryndy. Nie wiem czy podobało mi sie bo tryndy czy podobało mi się bo podobało, ale zadowolona jestem, Tylko w agencji trzeba przypilnować chłopaków, bo u mnie coś im się chlapnęło i była niezamierzona plama i reklamacja. Wiecie co, niektóre kampanie reklamowe mają fajne bilbordy, ciekawe co robią z nimi potem? Ja w Krakowie chciałam wydębić duży format informujący o wystawie dotyczącej San Diego Compostelia, ale nie udało się , może ktoś ma chody w właśnie w agencjach, wtedy można przyoszcędzić, tylko, czy to się nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkaa 17.02.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 konwalie ŚLICZNE!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 17.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Wiecie co, niektóre kampanie reklamowe mają fajne bilbordy, ciekawe co robią z nimi potem? Ja w Krakowie chciałam wydębić duży format informujący o wystawie dotyczącej San Diego Compostelia, ale nie udało się , może ktoś ma chody w właśnie w agencjach, wtedy można przyoszcędzić, tylko, czy to się nadaje? sprobuj nie w agencjach tylko w firmach, ktore te plakaty rozwieszaja, ewentualnie zaopatrz sie w zestaw kluczy i cichaczem wieczorem albo w nocy otwieraj skrzynki billboardowe i plakaty wyjmuj swoja droga plakaty z wystaw czesto gesto mozna tez kupic w miejscach, gdzie taka wystawa sie odbywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 17.02.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Tak właśnie próbowałam- z tym San Diego, ale panie w muzeum nie bardzo wiedziały do kogo mnie odesłać. Ale ...próba nie strzelba, jak następnym razem coś wypatrzę, to znowu spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam serdecznie, Robimy takie rzeczy,zapraszam.http://www.decardi.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 20.07.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Niektóre motywy przyjemne:) ale większość denerwująco- męcząca na dłuższą metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts