KrzysiekSw 14.02.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam! Dostałem dobrą ofertę na drzwi wewnętrzne f-my Aldrew. Czy ktoś ma u siebie takie drzwi? F-ma ma swoją stronę: http://www.aldrew.pl Przyznam, że jestem w tej materii totalnym laikiem. Piszą, ze drzwi są wykonane z drzewa sosnowego i okleinowane. Czy to nie oznacza, że to drzewo w środku to totalny badziew? Bo po co okleinować dobrej jakości drewno - nie lepiej malować? Czy okleina stosowana na drzwi nie jest podobna do oklein na meble. Kleilismy z 10 lat temu troche mebelków, z niektórych okleina zaczyna schodzić.... Mam też ofertę na drzwi sosnowe - widziałem te drzwi przed malowaniem, zero sęczków, ładnie zrobione - tam nie ma żadnej okleiny, drzwi są malowane - droższe na sztuce o ok 100 zł. Będe wdzięczny za wszelkie wskazówki, czym się kierować przy zakupie drzwi wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 14.02.2006 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 14.02.2006 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Podciągam do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 15.02.2006 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Trochę późno spytałem - fakt.Muszę już zamawiac na dniach - nikt sie nie zna na drzwiach wewnętrznych?Może ktos kupował cos innego w ALDREWIE - okna, meble itd.... Jaka jest opinia o firmie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts