Jezier 14.02.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Mam propozycje aby w dziale pt. "Dziennik budowy" oddzielic dzienniki od komentarzy do dziennikow, bedzie latwiej wyszukac i poczytac dzienniki bez przekopywania sie przez komentarze. Mozna zrobic podkatalog na komentowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 14.02.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Podpisuję się pod tym. Byłoby wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.02.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Też się podpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.02.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 a mnie sie marzy sklejenie dziennika i komentarzy jednego pod drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.02.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 a mnie sie marzy sklejenie dziennika i komentarzy jednego pod drugim Majka wiesz, że mnie też. Tak kombinowałam, czy jakoś tak równolegle to połączyć, ale podejrzewam, że technicznie tak się nieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a mnie sie marzy sklejenie dziennika i komentarzy jednego pod drugim Majka wiesz, że mnie też. Tak kombinowałam, czy jakoś tak równolegle to połączyć, ale podejrzewam, że technicznie tak się nieda Skleić się nie dało, ale podzieliliśmy dzienniki i komentarze na dwa osobne działy, będzie bardziej przejrzyście pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 no to sie przynam do czegos... nie zauwazylam podfzialu i sie zastanawialam czemu u licha jak napisalam cos w kometarzach to nie podlecialo do gory gapa stulecia ale juz widze faktycznie tak lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.03.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Składam wyrazy uznania bo znakomicie ułatwia to nawigację i szukanie ulubionych dzienników. To chyba jedna z lepszych zmian w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.03.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Człowieka nie było tyci tyci, u myśli w naiwności swojej, że ma jeno stron 3 do poczytania, a tu mu qq zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts