1kc 14.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam Wszystkich! Zamierzam kupić projekt domu w nenufarach 2 z archonu+ z Myślenic. Możecie go obejrzeć pod adresem: http://www.archon.com.pl/index.php?act=12&sid=m42662753c7785.Czy ktoś może kupił ten projekt, czy może buduje ten domek? Co o tym domie sądzicie? Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Pozdrawiam Wszystkich budujących i mających takie zamiary> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 02.04.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Witam, czy ktoś budował (buduje lub będzie budował) dom w Nenufarach 2 z Archonu?http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m42662753c7785My chcemy kilka zmian wprowadzić i rozpocząć budowe w czerwcu (jak papierzyska i ekipę zdążymy załatwić) Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 08.04.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 My chcemy budowac dom w nenufarach 2. Planujemy wersję z garażem 1-stanowiskowym, ale wydłużonym (tak aby pomieszczenie gospodarcze jeszcze powstało) i troche szerszym.Ale na razie walczymy z decyzją którą działkę kupicpozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 08.04.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Podnosze tamat. Czy nikt tego jeszcze nie ćwiczył, ani nie ma uwag? Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 09.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Bardzo ładny dom, jednak dla nas trochę za duży, ponieważ będziemy budować na stoku, więc doliczając powierzchnię piwnicy postanowiliśmy zrezygnować z gabinetu na parterze i wybraliśmy projekt mniejszy, choć do w Nenufarach 2 podobny. http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=526&Page=&Realisations=&Wnetrza=&Search=&Min=&Max=&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=&Garage=&Entrance= nie mam niestety żadnej wiedzy czysto budowlanej z zakresu tego projektu, ani mojego też a szkoda, wolałabym żeby mój domek już stał. Owocnych poszukiwań i trafnego wyboru życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia1980 01.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam wszystkich, którzy zajżeli na to forum ale jakoś nie widze kontynuacji:( myslałam, że zanjde tutaj szczesliwego posiadacza domku w nenufarach, bo tak szczerze mowiąc też poluję na ten projekt, niemniej jednak chciałabym bardzo zobaczyć adaptację. Jesli znalazłaby się taka osoba, bardzo prosze o kontakt meilowy:[email protected] Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 06.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 WEłaśnie dzisiaj zakupiłem projekt - budowa ruszy ok. maja-czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian Kornicki 25.03.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam !Zacząłem nenufary 2 w lutym, mam już parter. Ogólnie poza wydłużeniem garażu i umieszczeniem kotłowni na ekogroszek w jego tylnej części większych zmian nie wnosiłem. Myślę nad niewielkimi zmianami w szerokości niektórych okien, ale to jeszcze można skorygować. Projekt wybrany spośród setek innych, uważam , że trafny. Pasuje do umiejscowienia działki względem stron świata. Zaprojektowany z rozmysłem. Inni budujący z tego co wiem też nie wnosili większych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evora_x 30.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Czy może jest już szczęsliwy posiadać gotowego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts