Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W NENUFARACH 2 pracownia ARCHON

Recommended Posts

Witam Wszystkich! Zamierzam kupić projekt domu w nenufarach 2 z archonu+ z Myślenic. Możecie go obejrzeć pod adresem: http://www.archon.com.pl/index.php?act=12&sid=m42662753c7785.

Czy ktoś może kupił ten projekt, czy może buduje ten domek? Co o tym domie sądzicie? Będę wdzięczna za wszelkie opinie.

Pozdrawiam Wszystkich budujących i mających takie zamiary>

• 1 month później...

Bardzo ładny dom, jednak dla nas trochę za duży, ponieważ będziemy budować na stoku, więc doliczając powierzchnię piwnicy postanowiliśmy zrezygnować z gabinetu na parterze i wybraliśmy projekt mniejszy, choć do w Nenufarach 2 podobny.

http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=526&Page=&Realisations=&Wnetrza=&Search=&Min=&Max=&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=&Garage=&Entrance=

nie mam niestety żadnej wiedzy czysto budowlanej z zakresu tego projektu, ani mojego też a szkoda, wolałabym żeby mój domek już stał.

Owocnych poszukiwań i trafnego wyboru życzę. :p

• 9 months później...

Witam wszystkich, którzy zajżeli na to forum ale jakoś nie widze kontynuacji:( myslałam, że zanjde tutaj szczesliwego posiadacza domku w nenufarach, bo tak szczerze mowiąc też poluję na ten projekt, niemniej jednak chciałabym bardzo zobaczyć adaptację. Jesli znalazłaby się taka osoba, bardzo prosze o kontakt meilowy:[email protected]

:) :) :) Ania

• 1 month później...

Witam !

Zacząłem nenufary 2 w lutym, mam już parter. Ogólnie poza wydłużeniem garażu i umieszczeniem kotłowni na ekogroszek w jego tylnej części większych zmian nie wnosiłem. Myślę nad niewielkimi zmianami w szerokości niektórych okien, ale to jeszcze można skorygować. Projekt wybrany spośród setek innych, uważam , że trafny. Pasuje do umiejscowienia działki względem stron świata. Zaprojektowany z rozmysłem. Inni budujący z tego co wiem też nie wnosili większych zmian.

• 4 months później...