Furador 14.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam serdecznie.Po przeszukaniu forum postanowilem zapytac.Parter naszego domu (szeregowka o wym. 10mX4m) sklada sie z duzego pokoju i otwartej kuchni. Jakie plytki podlogowe , kolor, wielkosc, polysk,powieksza optycznie wnetrze ? Za kazda odpowiedz z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudia 14.02.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Wg. mnie najlepszy byłby gres na wysoki polysk, bezfugowy, jasnywymiary 60x60 lub 60x30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.02.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Może taka propozycja cie zadowoli http://www.keramika.no/bilder/gulv/GK_TAU_MALLA.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GK7 14.02.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Claudia, czy może znasz jakiegoś producenta gresu bezfugowego o wym. takich jak podałaś, właśnie czegoś takiego szukam, spadłaś mi jak z nieba. Czy może sama masz coś takiego, jeżeli tak to bardzo prosę o zdjęcia. PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.02.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 jak robicie ogrzewanie podlogowe to raczej niezbędne beda fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 14.02.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ja miałam ten sam problem. Po długich debatach wybrałam proste nie rzucające się w oczy. Kolor bardzo jasny chociaż ma ciepłą barwę. Zależy wszystko od tego za ile chcesz kupić te płytki i jaki efekt uzyskać. Jeżeli wybierzeż modern to tak jak pozyżej gres jasny prawie bez fugi będzie pięknie wyglądał. Jak chcesz trochę płytkę postarzoną poszukaj z imoli i saloon. Mogę wysłać na priva zdjęcie. A jakie robisz ściany gładkie czy z jakąś strukturą. Mnie te płytki z Imoli zachwyciły, ale mam kamień na ścianie i to był bół. Nic nie pasowało co rzucało się w oczy. Wybrałam marazzi polis. Są piękne Gdzieś nawet wklejałam zdjątka. Wszystkie płytki które wymieniłam kosztują ponad 100zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Furador 15.02.2006 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Dziekuje bardzo za szybkie odpowiedzi. Tak wlasnie myslalem wysoki polysk ,jasne plytki 60x60. Ogrzewanie podlogowe bedzie-dlatego raczej wersja z fugami. Kombinacja czerni i bieli w tym ukladzie jest tez super.Betka - znalazlem na forum Twoj post ze zdjeciami plytek, u mnie sciany beda gladkie i urzadzenie wnetrza proste, nowoczesne. Grzebiac w forum natknalem sie na opinie ze w nowoczesnych wnetrzach plytki powinny byc polozone "po prostej ". Co o tym sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.02.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Gdzie sa Betki fotki? tez popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 15.02.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Jeżeli masz psa lub kotka albo planujesz mieć to zastanów się nad p płytkami z połyskiem. Ja takie mam i teraz jak mamy pieska który sobie chodzi raz po ogrodzie a raz po domku to nie jest to najlepszy nasz pomysł z takimi płytkami na połysk. Teraz wybrałabym matowe, mniej widać śladów łapek na nich. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Furador 15.02.2006 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Link do fotek Betki http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60563&highlight=betka Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 15.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Wg. mnie najlepszy byłby gres na wysoki polysk, bezfugowy, jasny wymiary 60x60 lub 60x30. oszalalas??? moze niech lustro sobie od razu na podlodze poloza albo sadzawke zrobia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 15.02.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam serdecznie. Po przeszukaniu forum postanowilem zapytac. Parter naszego domu (szeregowka o wym. 10mX4m) sklada sie z duzego pokoju i otwartej kuchni. Jakie plytki podlogowe , kolor, wielkosc, polysk, powieksza optycznie wnetrze ? Za kazda odpowiedz z gory dziekuje. lepiej wybierz takie, ktore Ci sie beda podobac, a nie takie, ktore 'powiekszaja optycznie wnetrze', bo moze sie okazac, ze jak na nie patrzysz, to zeby bola. wiadomo, ze jasne kolory na podlodze powiekszaja wnetrze, co do ukladu plytek - mysle, ze najlepiej klasycznie, im wiecej wzorow tym wiecej zamieszania na parterze. to, co doradzala Claudia, mozesz obejrzec tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22933&highlight=mieszkanie+kasiorka wlasciciele maja jasny bezfugowy gres polerowany, zastanow, czy Ci sie cos takiego podoba, jesli nie - moze warto pomyslec o czyms innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Furador 15.02.2006 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Nie, nie posiadamy pieska ani kotka.Powiem szczerze, podloga w mieszkaniu Kasiorka zrobila na mnie wrazenie. To jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 15.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Nie, nie posiadamy pieska ani kotka. Powiem szczerze, podloga w mieszkaniu Kasiorka zrobila na mnie wrazenie. To jest to. no to powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 16.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Ja mam polaczona kuchnie z jadalnia i salonem. Wybralem plytki z gresu z nieregularnymi ksztaltami. Ta sama plytka w dwoch kolorach.Zdjecia w linku w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts