acca5 14.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Co sadzicie o wycenie materiału na ocieplenie domu, wełna 15cm Fasrock, klej Cerakol, siatka, podkład, tynk mineralny baranek 2mm cena za m2= 54,86zl po upuście???Ile moze wynościc robocizna na ocieplanie razem z montazem oczywiscie parapetow i tynkiem mozaikowym na cokole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jalek 17.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Z tego co się orientuję to dobra cena za materiał. Kupujesz zestaw rockwoola? Bo właśnie rockwool posiada takie zestawy i kształtują się one właśnie gdzieś tak ponad 50 zł. Przynajmniej taką cenę oferuje forumowicz Estech. Za samą robotę tj: położenie wełny, siatki, kleju tynku itp. na gotowo będę płacił 30 zł. Sam się zastanawiam czy to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.02.2006 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Cześć, nie jest to wycena wełny Rockwola a kleje i reszta ceracola, zestaw Rockwola wyszedl drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 19.02.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Cześć, nie jest to wycena wełny Rockwola a kleje i reszta ceracola, zestaw Rockwola wyszedl drożej. Ja za 200 metrów wełny (wszystko) Rockwola zapłaciłem 11 000 a robocizna 17zł/m2 P.S. wełna ,kołki,klej,tynk baranek P.S. zostało mi dużo kołków uważam że Rockwol przesadza i nie odlicza okien i otworów a daje wszystko na metry do wełny i nie liczy odpadów jest to wielki błąd bo nie wiem co mam z tym zrobić i nie wiem co będzie z tynkiem napewno zostanie tak więc promocja + zestaw myśle że to nie jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrek17 24.02.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 wybaczcie pytanie laika ale mam 2 pytania:1. czy ten "baranek" to juz jest tynk ostateczny czy na to jesszcze trzeba polozyc tynk elewacyjny2. czy wykonawca stanu surowego zamknietego tez moze polozyc ta welne i potem wstawi sie okna, parapety itd? dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jalek 26.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Z tego co się orientuje to: Ad. 1 baranek jest tynkiem ostatecznym,Ad. 2 wykonawca może połóżyć wełnę a potem można wstawić okna pozdr. jalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kabex 31.03.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Zalecam na tynk mineralny pomalować farbą silikatową lub silikonową, tynk mineralny jest to cement i wapno bardzo nasiąkliwy i z tego co pamiętam to roockwol daje tynk biały lub szary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts